עבור לתוכן

Routers Uptime Challenge - אתגר זמינות של ראוטרים

Featured Replies

פורסם

היום פתחתי את הממשק ניהול של OpenWRT על הראוטר הזקן שלי (D-Link DIR-615 C2), וראיתי שכבר הוא 44 יום למעלה, והחיבור לאינטרנט ממנו כבר 37 יום למעלה (בזק + 012 100mbit, עם מודם שקניתי מבזק בזמנו ב- 100 ש"ח), and counting. :D

מצ"ב תמונה. מי שובר את השיא שלי (או יותר נכון של OWRT, ו- DIR-615)? לא משנה איזה קשוחה או ראוטר יש לכם. ;)

נערך על-ידי Distortion

פורסם
  • מחבר

אף אחד אפילו לא קרוב?

אחרי זה אל תגידו ש- OWRT לא פותר תקלות :rolleyes:

פורסם

ש OPENWRT היא קושחה יציבה ברמה גבוהה.

פורסם

מה עם אלו שקיבלו brick כששדרגו ? זה uptime 0 לעד...

פורסם

44 יום? ממש לא כזה מרשים. תגיע לשנה זה כבר יהיה לא רע.

שלי רץ לרוב חודשים רבים ללא אתחול. Ea6700 עם קושחה מקורית.

פורסם
  • מחבר
44 יום? ממש לא כזה מרשים. תגיע לשנה זה כבר יהיה לא רע. שלי רץ לרוב חודשים רבים ללא אתחול. Ea6700 עם קושחה מקורית.
Pics or didn't happen... מה לגבי החיבור לאינטרנט? גם יציב ככה?

ואל תשכח שאתה משווה DIR-615 (מהעשור הקודם, כן?) ל- EA6700, כשלרוב האנשים יש בדר"כ ראוטרים ברמה של ה- DIR-615 פחות או יותר, שבדר"כ שלא מחזיקים יותר מכמה ימים למעלה בלי תקלות.

וזה לא שלא הגעתי ליותר מ- 44 יום, אני יכול להמשיך לחכות, פשוט נראה לי ש- 44 יום זה זמן מכובד, שמראה על יציבות.

ומישהו טען אחרת? :)
היו אנשים שטענו ככה. :)

נערך על-ידי Distortion

פורסם

דווקא יכול להיות דיון מעניין, זאת שאלה חשובה לגבי ראוטרים - כמה זמן הם מחזיקים בלי ליפול.

מניסיוני בזמן האחרון עם ראוטרים של בזק החיבור לא מחזיק יותר משבוע בלי להתחיל לגמגם ואז נדרש איתחול של הראוטר כדי לחזור לקצבים נורמליים.

והנתון הזה חסר ברוב הסקירות וההשוואות

פורסם
  • מחבר

ברור שזה מעניין, רוב התלונות פה בפורום הן על חוסר יציבות, גם של הראוטרים עצמם וגם של התקשורת.

הראוטרים של בזק תמיד היו לא משהו, שלא נדבר על הוט.

נערך על-ידי Distortion

פורסם
דווקא יכול להיות דיון מעניין, זאת שאלה חשובה לגבי ראוטרים - כמה זמן הם מחזיקים בלי ליפול.

מניסיוני בזמן האחרון עם ראוטרים של בזק החיבור לא מחזיק יותר משבוע בלי להתחיל לגמגם ואז נדרש איתחול של הראוטר כדי לחזור לקצבים נורמליים.

והנתון הזה חסר ברוב הסקירות וההשוואות

אני עם ראוטר של בזק כבר כמעט שנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות של ריסטרטים, עובד סבבה כל התקופה.

פורסם
  • מחבר

אני בספק שהוא עבד שנתיים בלי תקלה אחת אפילו.

תבדוק לפני שאתה אומר משהו כזה.

פורסם

בלי תקלה אומר שגם אם היה משהו זה לא מעניין. היו לי מגוון של מודמים ומודמים ראוטרים, עיקר הבעיה היה בטווח רשת אלחוטית ומהירות קווית. מבחינת יציבות על מספר קווים ומכשירים לא נתקלתי בבעיות במכשירים

פורסם
  • מחבר

עבדתי עם הרבה ראוטרים, ואין דבר כזה ראוטר יציב לגמרי. זה יכול לתבטא גם בקליטת WiFi וכו'.

אפילו הקליטת WiFi של הראוטר שלי השתפרה מאז שאני עם OWRT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים