עבור לתוכן

מציאות מדומה: בקרוב בחנויות

Featured Replies

פורסם

טכנולוגיות של מציאות מדומה נמצאות כבר ממש מעבר לפינה וצפויות להתחיל להמכר החל מהשנה. אז לפני שזה קורה, סקרתי עבורכם את המוצרים הפופולאריים בתחום כרגע

:)

פורסם

תודה על הסרטון אבל לא נראה לי שזה יתפוס בישראל

פורסם
  • מחבר
תודה על הסרטון אבל לא נראה לי שזה יתפוס בישראל

למה אתה חושב שזה לא יתפוס בארץ? לא הבנתי איך אנחנו שונים משאר העולם בקטע הזה :)

פורסם

משחקי VR טובים רק למשחקים מסויימים. בעיקר למשחקי COCKPIT. לא נראה לי שתשחק COUNTER STRIKE עם משקפי VR מכיוון שהדמויות במשחק זזות הרבה יותר מהר ממה שהראש והגוף שלנו מסוגלים לזוז.

זה יהיה חוויתי, אבל זה ממש לא מתאים לכל המשחקים.

יהיו משחקים מוזרים ומיוחדים, אבל זה בטח לא "העתיד". זה יהיה כמו קינקט במובן מסויים, רק שיהיו אשכרה משחקים בשביל זה. אבל זה בטח לא יחליף את המסך, העכבר והמקלדת.

פורסם

אחלה סרטון :xyxthumbs:

אני גם חושב כמו Sargon, זה לדעתי ייצור ז'אנר נוסף שלם של משחקים מכל מיני סוגים שירוץ במקביל לקיים ויהיה עדיין נישה.

למרות שאין ספק שמדובר בחוויה ברמה אחרת במשחקים מסוימים.

פורסם

העניין הזה עם החדרים שאתה הולך בפנים לא הכרתי זה נראה כל כך מגניב

פורסם
למה אתה חושב שזה לא יתפוס בארץ? לא הבנתי איך אנחנו שונים משאר העולם בקטע הזה :)

המחיר יכול להרתיע וישראלים לא מאמצים טכנולוגיות חדשות הקשורות בגיימינג כל כך מהר, מקווה שאני טועה :)

פורסם
  • מחבר
המחיר יכול להרתיע וישראלים לא מאמצים טכנולוגיות חדשות הקשורות בגיימינג כל כך מהר, מקווה שאני טועה :)

המחיר של האוקולוס נכון להיום (גרסת מפתחים) עומד על 350$, שזה יקר אבל לא מה שיגרום לגיימרים לפשוט רגל. לדעתי זאת טכנולוגיה מספיק מגניבה כדי שגם ישראלים ידלקו עלייה :)

פורסם

אני כבר ראיתי חברה עם אוקולוס במרכז מסחרי באשדוד מוכרים כמה דקות עם המכשיר ב20 שקל אז כנראה שנראה את זה הרבה בקרוב.

פורסם

זה נראה טכנולוגיה לחדרי משחקים יעודיים, פחות למשתמש ביתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים