עבור לתוכן

המחשב קופא וקורס

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

פורסם

אם המחשב קופא וקורס ולאחר מכן מרסט עצמו בזמן משחק (ז"א בזמן מאמץ) יש סיכוי סביר שמדובר או בכרטיס מסך תקול, או בעיית חימום יתר, או בספק כוח שלא עומד בעומס.

למרות שהבעיה יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות.

מה המפרט המלא של המערכת?

מה הטמפ' של המעבד וכרטיס מסך בזמן מאמץ?

תבדוק ותעדכן.

פורסם
  • מחבר
אם המחשב קופא וקורס ולאחר מכן מרסט עצמו בזמן משחק (ז"א בזמן מאמץ) יש סיכוי סביר שמדובר או בכרטיס מסך תקול, או בעיית חימום יתר, או בספק כוח שלא עומד בעומס.

למרות שהבעיה יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות.

מה המפרט המלא של המערכת?

מה הטמפ' של המעבד וכרטיס מסך בזמן מאמץ?

תבדוק ותעדכן.

http://imgur.com/sPJfN5k בזמן שאני ב counter strike

הכרטיס מסך קניתי לא ממזמן ובכללי כל המחשב בן שנה שנה וחצי משהו כזה

Intel Core i5-4670

Gigabyte G1.Sniper B5

Corsair Vengeance LP 12GB

EVGA GTX960 4GB

corsair vs550

פורסם

תבדוק מאמץ עם תוכנה כמו OCCT למשל למשך רבע שעה עשרים דקות גם לכרטיס מסך וגם למעבד ותעדכן אם המערכת קרסה או לא

ומה הטמפ' המירבית של שניהם.

כרטיס מסך קנית לא מזמן? היו דרייברים של כרטיס אחר מותקנים לפני? אם כן מחקת אותם כראוי והתקנת את הדרייברים

העדכניים ביותר?

פורסם
  • מחבר
תבדוק מאמץ עם תוכנה כמו OCCT למשל למשך רבע שעה עשרים דקות גם לכרטיס מסך וגם למעבד ותעדכן אם המערכת קרסה או לא

ומה הטמפ' המירבית של שניהם.

כרטיס מסך קנית לא מזמן? היו דרייברים של כרטיס אחר מותקנים לפני? אם כן מחקת אותם כראוי והתקנת את הדרייברים

העדכניים ביותר?

עשיתי אם OCCT ואחרי שתי דקות עצר ורשם את זה

Core#1 over maximum value

value reached: 88 , max value: 85

היה דרייברים אם אני לא טועה מחקתי אותם ויש גם בעיה שאני מעדכן תדרייבר של הכרטיס המסך הנוכחי

וזה עושה לי מסך כחול ומכבה תמחשב ניסיתי להוריד תדרייבר דרך האינטרנט וגם דרך התוכנה שלהם זה אומר שזה עדכן את זה

למרות שזה מקריס תמחשב

פורסם

חשבתי שמדובר בבעיית חימום והתחלתי לרשום ואז בדקתי אצלי וה-OCCT עוצר אחרי 3 שניות ורושם מקסימום VALUE 127 גם כן והליבות על 35 מעלות :nixweiss:

לא יודע מה הסיפור של זה, תבדוק עם פריים 95 ותעשה ניתור טמפ' עם REAL TEMP במקביל אצלי זה רץ כבר 5 דקות על 50 מעלות בממוצע.

תעשה את הבדיקה הראשונה באפשרויות של הפריים95

יכול גם להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי אם הוא קורס לך בהתקנה, אבל פרה פרה,

תנסה קודם את הבדיקה עם הפריים למשך 20 דקות חצי שעה ואם הטמפ' תקינה נשלול

את המעבד נתקדם הלאה.

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים