פורסם 2015 במאי 2910 שנים בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר
פורסם 2015 במאי 3010 שנים אם המחשב קופא וקורס ולאחר מכן מרסט עצמו בזמן משחק (ז"א בזמן מאמץ) יש סיכוי סביר שמדובר או בכרטיס מסך תקול, או בעיית חימום יתר, או בספק כוח שלא עומד בעומס.למרות שהבעיה יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות.מה המפרט המלא של המערכת? מה הטמפ' של המעבד וכרטיס מסך בזמן מאמץ?תבדוק ותעדכן.
פורסם 2015 במאי 3010 שנים מחבר אם המחשב קופא וקורס ולאחר מכן מרסט עצמו בזמן משחק (ז"א בזמן מאמץ) יש סיכוי סביר שמדובר או בכרטיס מסך תקול, או בעיית חימום יתר, או בספק כוח שלא עומד בעומס.למרות שהבעיה יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות.מה המפרט המלא של המערכת? מה הטמפ' של המעבד וכרטיס מסך בזמן מאמץ?תבדוק ותעדכן.http://imgur.com/sPJfN5k בזמן שאני ב counter strikeהכרטיס מסך קניתי לא ממזמן ובכללי כל המחשב בן שנה שנה וחצי משהו כזהIntel Core i5-4670Gigabyte G1.Sniper B5Corsair Vengeance LP 12GBEVGA GTX960 4GBcorsair vs550
פורסם 2015 במאי 3010 שנים תבדוק מאמץ עם תוכנה כמו OCCT למשל למשך רבע שעה עשרים דקות גם לכרטיס מסך וגם למעבד ותעדכן אם המערכת קרסה או לא ומה הטמפ' המירבית של שניהם.כרטיס מסך קנית לא מזמן? היו דרייברים של כרטיס אחר מותקנים לפני? אם כן מחקת אותם כראוי והתקנת את הדרייברים העדכניים ביותר?
פורסם 2015 במאי 3010 שנים מחבר תבדוק מאמץ עם תוכנה כמו OCCT למשל למשך רבע שעה עשרים דקות גם לכרטיס מסך וגם למעבד ותעדכן אם המערכת קרסה או לא ומה הטמפ' המירבית של שניהם.כרטיס מסך קנית לא מזמן? היו דרייברים של כרטיס אחר מותקנים לפני? אם כן מחקת אותם כראוי והתקנת את הדרייברים העדכניים ביותר?עשיתי אם OCCT ואחרי שתי דקות עצר ורשם את זהCore#1 over maximum valuevalue reached: 88 , max value: 85היה דרייברים אם אני לא טועה מחקתי אותם ויש גם בעיה שאני מעדכן תדרייבר של הכרטיס המסך הנוכחי וזה עושה לי מסך כחול ומכבה תמחשב ניסיתי להוריד תדרייבר דרך האינטרנט וגם דרך התוכנה שלהם זה אומר שזה עדכן את זהלמרות שזה מקריס תמחשב
פורסם 2015 במאי 3010 שנים חשבתי שמדובר בבעיית חימום והתחלתי לרשום ואז בדקתי אצלי וה-OCCT עוצר אחרי 3 שניות ורושם מקסימום VALUE 127 גם כן והליבות על 35 מעלות לא יודע מה הסיפור של זה, תבדוק עם פריים 95 ותעשה ניתור טמפ' עם REAL TEMP במקביל אצלי זה רץ כבר 5 דקות על 50 מעלות בממוצע. תעשה את הבדיקה הראשונה באפשרויות של הפריים95 יכול גם להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי אם הוא קורס לך בהתקנה, אבל פרה פרה, תנסה קודם את הבדיקה עם הפריים למשך 20 דקות חצי שעה ואם הטמפ' תקינה נשלול את המעבד נתקדם הלאה. נערך 2015 במאי 3010 שנים על-ידי Roy.T
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.