פורסם 2004 במרץ 2821 שנים כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר.מה הבעיה?
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים אולי בעית דרייברים של כרטיס מסך כי לי זה קרה בדמו של המשחק אם הכרטיס לשעבר TI4400 עריכה:ואז המחשב ניתקי וצריך לעשות ריסטר כי לי זה היה ככה...
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מחבר עריכה:ואז המחשב ניתקי וצריך לעשות ריסטר כי לי זה היה ככה... לא הבנתי כלום ממה שאמרת פהאז מה אתה אומר לעשות בעצם?
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים יט שאני כותב מהר אני לפעמיים עושה טעויות ולא שם לב אני ניסיתי דרייבר מחדש לכרטיס מסך זה טיפל בבעיה... רשמית למעלה שאחרי זה המחשב ניתקע :-\
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים נרגילה, בטל פילטרים דרך הבקרה של הדריבריים. שים אותם שם על 'בחירה לפי תוכנית' או מה שזה לא יהיה. את הפילטרים תפעיל אך ורק דרך המשחק, משום מה גם אצלי זה עושה בעיות אחרת...
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים אצלי זה בערך אותו הדבר רק שזה קורה שאני לוחץ על SETUP או AUTORUN אז זה פותח מסך שחור ונסגר.....ושאני לוחץ על FARCRYSETUP זה פותח לי הודעת שגיאה....WTF?
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים אוקקי אכשיו העברתי את זה עם הארד דיסק נייד לחבר שלי ואצלו זה כן עובד ???מישהו יודע מה יכול לגרום לתקלה המוזרה הזו?
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר תנסה להפעיל את העורך הזה שבא עם זה, אני זוכר שהוא הציג לי גם שגיאה, משהו עם זיכרון. זה גם אצלך ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.