עבור לתוכן

הזרמת משחקים ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

נניח 20-30 מילישניות נראה לי סביר למשחק מהסוג הזה.

• תגובות 39
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אולי הגיע הזמן להתחבר לUNLIMITED :P (המחשב החזק שלי ממוקם ברעננה).

פורסם

אין אצלי רמז ל unlimited. בעבודה אנחנו על סיב של סלקום אז הפינג טוב.

פורסם

עדכון נוסף:

ניסיתי לראות איך witcher 3 עובד בהזרמה ללפטופ שתיארתי בהודעה הקודמת שלי וממנו לטלוויזיה, והוא עובד מעולה על הגדרות כמעט מקסימליות (בלי hairworks ועם foliage על High ולא ultra) ברזולוציה 1280x720 (לא ניסיתי FHD), ועם תקשורת קווית, גם עם WIFI עבד לא רע בהתחשב במרחק מהחדר ובכלל.

התוצאה שהתקבלה היא 40-50FPS ואפילו 60 במקומות מסויימים (מכובד) עם תחושה די חלקה ורספונסיבית במשחקיות (שיחקתי עם שלט אלחוטי של xbox 360) .

בנוסף, ניסיתי למתוח את החבל עוד קצת, וחיברתי לטלוויזיה לפטופ עוד יותר מעאפן מבוסס Intel atom 2800N, זה מעבד כפול ליבה ומאוד חלש עם 2GB RAM. החוויה הייתה בינונית, ב1280x720 הייתה ניכרת כבדות בתמונה אבל בסך הכל היה שחיק, אני חושב הנייד הזה לא מסוגל לעבד את הווידאו ב Frame rate כזה, קרוב ל60FPS קצת כבד עליו כנראה.

אגב, הTW3 שלי הוא מGOG, ועובד מעולה בהזרמה אפילו שזה לא משחק של STEAM. הם עשו עבודה נהדרת באופציה להזרמת משחקים שלא שלהם.

לסיכום:

1.אני לוקח את TW3 כחסם עליון וכאמת מידה לכל המשחקים שיצאו לאחרונה, אם הוא עובד כל כך טוב בהגדרות האלה אז כל דבר יעבוד טוב כנראה גם בזמן הקרוב :D

2. משהו קצת יותר חזק בדמות ATOM עם 4 ליבות וליבה גרפית קצת יותר חזקה לדעתי יעשה את העבודה מעולה עבור המחשב המוזרם כי זה היה ממש קרוב אבל לא שם .

3. מחשב עם מעבד 4 ליבות מודרני וכרטיס מסך סביר, יכול לשמש כפלטפורמה למחשב המזרים בקלות.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט האם כדאי להשקיע 100 ש"ח בQ6600 כדי לשדרג את המחשב המזרים. יש למישהו מערכת כזו ויכול לבדוק?

פורסם

q6600 למזרים? לא למוזרם?

פורסם
  • מחבר

למזרים. זה המקסימום שהלוח מסוגל. המוזרם יהיה לפטופ i7

פורסם

מה זאת אומרת המקסימום? הלוח לא יכול לקבל q9650? איזה לוח זה?

O__________O

וגם אז הביצועים יהיו סבירים ולא יותר, מחשב שכזה יהיה בערך ברמה של המחשב הקודם שלי מבוסס הphenom II.

איזה כרטיס מסך יהיה מחובר אליו?

פורסם
  • מחבר

7870. עד כמה שהבנתי לQ6600 יותר קל לעשות אוברקלוק.

פורסם

יהיה לך צוואר בקבוק רציני, Q6600 מעבד מאוד חלש, גם עם OC. מעבדי הפנטיום הכפולים של היום ברמה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים