עבור לתוכן

הזרמת משחקים ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

בדקתי עכשיו הזרמה דרך סטים של משחק non steam game מהמחשב במפרט בצד ל- imac mid 2007 (C2D 2.4GHz, 4GB ram, Radeon HD 2600 pro). עבד לא רע בכלל. הדבר היחיד שבעייתי זה שאי אפשר לעבוד על המחשב המזרים באותו הזמן, הוא מריץ את המשחק במסך מלא כרגיל אבל התצוגה משוכפלת גם למחשב השני (אבל הסאונד מושתק במחשב המזרים)

• תגובות 39
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין בעיה. אני מתכנן לשים רק קופסא שמחוברת לחשמל ולרשת בלבד שכל תפקידה הוא רק להזרים.

פורסם

יש את שירות ההזרמה של Razer,

cortex משהו.

אני לא בטוח אם הוא יצא כבר.

בכל מקרה,אם אתה רוצה קופסה רק לסטרימים של משחקים,יש את הSteam Link בסביבות 50 דולר שאמורה לצאת בקרוב.

פורסם

פורסם

אפשר עם אותה טכנולוגיה להזרים וידאו מסמארטפון/מצלמה למקרן שמחובר למחשב נייד?

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה,אם אתה רוצה קופסה רק לסטרימים של משחקים,יש את הSteam Link בסביבות 50 דולר שאמורה לצאת בקרוב.

אני לא הולך להשקיע בזה. כבר יש לי רכיבים לבניית קופסת C2D עם 7870HD

פורסם

זה 50 דולר

פורסם
  • מחבר

זה יותר מ0 דולר ולא זמין עכשיו.

פורסם
  • מחבר

עדכון: בניתי מכונה מבוססת E7200 ו7870HD. התוצאות מאכזבות. בתדר סטוק אף משחק לא הצליח לרוץ נורמלי על 1366X768. כשהעלתי ל3.3GHZ פורטל ורד אלרט 3 (משחקי סטים) עוד איכשהו עבדו. PILLARS OF ETERNITY לא זז. כנראה שבאמת חייבים מרובע ליבות.

פורסם

ניסיתי מסקרנות לראות כיצד המחשב הנוכחי שלי מזרים והתוצאות משביעות רצון :)

המערכת המזרימה מבוססת i5 3470 עם OC קטן, וhd7970, לא פיסגת הטכנולוגיה ועדיין מכובד מאוד :P.

המשחק שניסיתי הוא GTA 5 והמחשב המוזרם הוא לפטופ מעאפן עם כרטיס מסך מובנה וi3 יחסית מיושן, דרך תקשורת קווית (בחדר אחר על תשתית חשמל).

ברזולוציה הטבעית של הלפטופ 1366x768 והגדרות מקסימליות של המשחק אך ללא פילטרים וללא ההגדרות המתקדמות קיבלתי FPS של 50-60, ללא לאגים ובפינג יוצא מן הכלל :D

בהמשך אני אנסה לראות כיצד TW3 עובד, אם התוצאות יהיו מעניינות אני אעדכן.

פורסם

מישהו מדד מה דרישת רוחב הפס של הדבר הזה? יכול להיות נחמד להזרים באינטרנט משחקים כמו

Pillars of eternity

כשאתה מת משעמום עם הנייד מחוץ לבית.

פורסם

אם אני זוכר נכון 5Mbit לשנייה זה המספר שהופיע בממוצע בהזרמה ברזולוציה המדוברת.

אבל אני לא חושב שאפשר להזרים למחשב שאינו מחובר לרשת הביתית, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

זה מעט גבוה כאשר הקו היוצא הוא 3 מגה.

גם אם אפשר להזרים רק ברשת אפשר ליצור חיבור

Vpn

פורסם

וואלה לא חשבתי על זה :) (VPN)

פורסם
  • מחבר
מישהו מדד מה דרישת רוחב הפס של הדבר הזה? יכול להיות נחמד להזרים באינטרנט משחקים כמו

Pillars of eternity

כשאתה מת משעמום עם הנייד מחוץ לבית.

אני מעריך שגם הפינג יהיה בעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים