עבור לתוכן

עזרה לבחור בין גרסאות של GTX970

Featured Replies

פורסם

הכרטיס יקנה מKSP או כל חנות אחרת בבאר שבע בלבד!

ההתלבטות היא בין שלושה אופציות, מה שחשוב לי בכרטיס זה שיהיה קירור איכותי שישמור על הכרטיס כמה שיותר "קר" ושקט כמה שיותר ובנוסף יכולות אוברקלוק גבוהות יותר.

1: EVGA

http://ksp.co.il/?uin=25354

2:ASUS

http://ksp.co.il/?uin=24957

3:GIGABYTE

http://ksp.co.il/?uin=24678

פורסם

כעקרון כל הכרטיסים שהצגת הם טובים , רק ששכחת שיש גם אחד של MSI , דגם GAMING , שגם הוא באותה הליגה .

לדעתי , לפי הביקורות שקראתי ברחבי האינטרנט , ראיתי כל מיני טסטים , השוואות וכו' , הכרטיס של ג'יגהבייט מדגם G1 GAMING , הוא קצת מעל כרטיסי ASUS ו-MSI , גם מבחינת OC מהמפעל , וגם מבחינת קירור .

לא בהרבה אחוזים אך בקצת בכל זאת . האסוס גם טוב וגם ה-MSI , למעשה הם כולם כמעט זהים , הן מבחינת מערכת הקירור המשופרת בכולם והן מבחינת OC מהמפעל שהם כולם מגיעים איתו .

את כרטיסי ה-EVGA לא בדקתי , אז לא יכול להגיד איך הם , החברה הזאת פשוט משום מה לא מושכת אותי , לא יודע למה .

פורסם

Gigabyte הכי מהיר והכי קריר

ישר אחריו בממש קצת מגיע הMSI במהירות כמעט זהות ובערך מעלה או שתיים יותר חם, אבל שקט יותר בצורה משמעותית

אחריהם יש את הASUS והEVGA שגם הם כרטיסים טובים בסופו של דבר.

לדעתי ההתלבטות היא בין הGigabyte לבין הMSI. מאחר ואמרתה שאתה רוצה שיהיה שקט כמה שיותר הייתי הולך על הMSI Gaming OC כי כמו שאמרתי הבדלי הביצועים והקירור בינו לבין הGigabyte זניחים

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי על OC מהמפעל אלא על OC שאני יוכל לעשות לכרטיס ולקבל ממנו עוד קצת ביצועים.

חשוב לי השקט רק במצב idle לא במצב שהכרטיס במאמץ כי גם ככה יהיה סאונד של המשחק ואני לא אשמע את זה. אני ישן עם המחשב בחדר וזה הזמן היחיד שחשוב לי שהוא יהיה שקט.

הבנתי שבASUS המאווררים לא מסתובבים בכלל אם אתה לא מאמץ את הכרטיס ז"א שאפילו במשחקים פשוטים יהיה שקט ברמה של "0db".

סדר העדיפויות הוא ביצועים לפני הכל ולאחר מכן שקט קירור ואופציה לOC נוסף

פורסם

אם ככה , אז הם כולם ניתנים לאוברקלוק נוסף פחות או יותר באותה הרמה , ההבדלים ממש זניחים .

ואם אתה שם דגש ורוצה שקט במנוחת הכרטיס אז בכרטיסים של ASUS STRIX ו-MSI GAMING הקירור הוא היברידי , ז''א בשניהם המאווררים בכלל לא מסתובבים עד שהכרטיס לא מגיע לטמפ' מסויימת , 60 מעלות פלוס-מינוס , אז אתה צריך ללכת עליהם , שוב - אני לא יודע מה עם כרטיסי EVGA , האם גם בהם הקירור הוא שקט והיברידי ואיך הם מבחינת OC .

כעקרון , אם הייתי בוחר בין ASUS STRIX ל-MSI GAMING , הייתי בוחר ב-STRIX , כי עוד פעם , יש לו פלטה אחורית ל-PCB שסוגרת את ה-PCB מהצתברות של יתר אבק וגם מפגיעות מקריות וגם מחזקת את מבנה הכרטיס , כאשר בדגם של MSI בכלל אין פלטה אחורית וה-PCB מאחורה כולו חשוף ואני את האמת לא ממש אוהב את זה .

פורסם

לי יש את ה-G1 של ג'יגבייט, כרטיס מומלץ.

האפליקציה GIGABYTE OC_GURU מצוינת.

פורסם
  • מחבר
לי יש את ה-G1 של ג'יגבייט, כרטיס מומלץ.

האפליקציה GIGABYTE OC_GURU מצוינת.

הבנתי שמבחינת ביצועים ויכולות OC הוא הטוב מכולם אבל מה לגבי הרעש? בכל מקום באינטרנט כתוב שהMSI הוא השקט ביותר.

אתה שומע את הכרטיס כשהוא במצב idle?

פורסם

אם אתה בוחר לפי השקט במנוחה של הכרטיס , אז גם ASUS וגם MSI במנוחה שניהם זהים מבחינת השקט , כי בשניהם המאווררים לא מסתובבים , ואני בכל זאת במקרה הזה הייתי ממליץ על ASUS וכבר כתבתי כמה פעמים למה .

מבחינת OC אז כן , הג'יגהבייט קצת יותר טוב משניהם אך איך הוא במנוחה לאומת שניהם לא יודע , אבל אני חושב שגם פה אין הרבה הבדל , כי גם בג'יגהבייט במנוחה המאווררים מסתובבים על סל''ד ממש נמוך בגלל שמערכת הקירור שלו היא גם טובה כמו באחרים , אז במנוחה המאווררים לא נדרשים להסתובב בסל''ד גבוה אלא נמוך ולדעתי ההפרשים ברעש יהיו משהו כמו 1-2 דציבל , לאומת ה-ASUS וה-MSI , לא יותר .

אתה פשוט צריך להתפשר על משהו ולבחור אחד מהם . שוב - בגדול כל הכרטיסים האלו הם טובים , עם מערכות קירור משופרות , יעילות , שקטות ויכולות OC טובות , בהפרשים זניחים .

אם הייתי בוחר בין כל הכרטיסים האלו , הייתי לוקח ג'יגהבייט , אם הייתי בוחר בין ASUS ו-MSI בגלל הקירור ההיברידי (ששקט יותר במנוחה אך ממש , אבל ממש זניח לאומת קירור ''רגיל'' של ג'יגהבייט) , הייתי בוחר רק ב-ASUS .

פורסם

אם אתה רוצה שהמאווררים של G1 לא יסתובבו בIDLE יש אפשרות ע"י עריכת הביוס וצריבתו מחדש

אבל אם זה כרטיס חדש לא הייתי עושה זאת כדי לא לאבד אחריות

אני אישית עם G1 ומאוד מרוצה שקט מאוד ואני באוסי די יפה

1590 CORE

7600 MEM

ללא העלאת מתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים