פורסם 2015 במאי 2210 שנים שלום,ברשותי windows server 2008 r2 עם דומיין קונטרולר שמותקן עליו.שמתי לב שכל פעם הוא מאבד/משנה את השעה.הייתכן שהוא מקבל את השעה מהתקן אחר ברשת,לדוגמה נתב ? אך ניתן לדעת מי ה- master של השעון שכולם מסתנכרנים מולו.
פורסם 2015 במאי 2210 שנים שלום רב ,כמה DCים קיימים לך בארגון ?מתי לאחרונה התקנת עדכוני Microsoft ?ה - PDC EMULATOR אחרי לעדכון שעונים בכל הDCים בDomain .על מנת לראות מי השרת שמחזיק את ה PDC תריץ את הפקודה הבאה :netdom query fsmoבנוסף יש לך אתה אפשרות להריץ ב Force את הפקודה הבא ( הפקודה מאפשרת לך הגדרת זמן )net time \\<DC_name_or_IP> /set /yסביר להניח ששרתי הארגון שלך מתעדכנים באופן תמידי מול הNTP
פורסם 2015 במאי 2210 שנים מחבר יש לי בסך הכל DC אחד.יש אפשרות להגדיר PDC EMUALOR האם זה Services?ומה לגביי ה NTP? צריך להגדיר את זה ?האם זה SERVICES?
פורסם 2015 במאי 2310 שנים השרת פיזי או וירטואלי? השעה זזה שעה אחת או יותר? כל העדכונים מותקנים במערכת ההפעלה?
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מחבר מדובר בשרת וירטואלי.יש לו את כל העדכונים האחרונים.אני שם לב,לאחר שאני מכוון את השעון ידנית-לאחר פרק זמן השעון זז מספר שעות קדימה.משהו מוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.