עבור לתוכן

שחזור חשבון GMAIL

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הטאבלט הוא טאבלט אסוס מבוסס חלונות 8 ובהתחלה רשום לי השם שלי מתחתיו חשבון ה GMAIL וסיסמה ושכחתי אותה אני לא מצליח להכנס

אבל בנוסף יש לי עוד טאבלט של אפל ששם הוא מוגדר כחשבון GMAIL ואני שולח מיילים מקבל אני פשוט לןא מצליח להכנס לטאבלט של האסוס ואני לא זוכר את הסיסמה ובעיה בבשבילי להחליף חשבון כי כל העבודה שלי שם ושאני מנסה לשחזר סיסמה הוא מבקש טלפון שפעם היה 057 שזה מירס והיום הוא 053 אז הוא לא מזהה את שלי

אני בבעיה

פורסם

לגבי האפל רשמתי לך איך אתה יכול להוציא את הסיסמה.

פורסם
דרך איפה בדיוק?

אין שום אימייל/טופס "צור קשר" לגוגל. אין, לא קיים.

יש להם עמודי תמיכה אוטומטיים ממוחשבים (דפי help wizard כאלה בתוך ה-help center שלהם), פורומים לתמיכה בלי שום מענה רישמי ב-google groups, וזהו.

אפילו בטלפונים הבודדים שמפורסמים (רק עבור שירותים שבהם אתה הלקוח ולא המוצר, כמו adwords או apps for business) המענה הוא ממוחשב והניסיון להגיע למענה אנושי הוא מתיש מאוד.

http://www.google.com/contact/

חוזרים אליך (מענה אנושי) תוך פחות מדקה. גם חוזרים אליך אחר כך לבדוק השלמת טיפול.

[ATTACH]8641[/ATTACH]

פורסם

אגב, זה קיים גם למוצרים נוספים שלהם (כמו drive ו music )

פורסם

אמרתי, למוצרים שבהם אתה הלקוח ולא המוצר.

בהצלחה עם ניסיון לתמיכה אנושית טלפונית עבור איבוד סיסמה בג'ימייל, או עבור אתר שנחסם מהתוצאות האורגניות של מנוע החיפוש למשל.

פורסם

לא הבנתי את החלוקה - למה בגוגל דרייב או גוגל מפס אני הלקוח ובג'ימייל אני המוצר.

אולי אתה מתכוון למוצרים שיש להם אופציה לתשלום לעומת מוצרים חינמיים?

בכל מקרה - לא מדובר במענה ממוחשב וזה לא מתיש בכלל, דקה על השעון והטלפון שלך מצלצל.

אבל זה לא עוזר לפותח הת'רד ולא קשור לכאן...

פורסם

כמובן שזאת הכוונה.

אתה לא מכיר את הפתגם הזה?

"אם אתה לא משלם על זה, אתה לא הלקוח - אתה המוצר"

פורסם

אני לא משלם גם על מוצרים אחרים... ועדיין אני יכול לקבל בהם תמיכה.

זאת לא ממש הפואנטה כי התפלאת איך קיבלתי תמיכה ועוד אנושית. רק רציתי להראות שזה קיים.

אפשר לחזור לנושא :)

פורסם
  • מחבר

חברים הצלחתי בסופו של דבר תודה רבה לכולם

הלכתי למחשב שממנו התבצעו הרבה פעילות של החשבון ועשיתי שיחזור דרך אופצייה השניה שיש לא דרך הפלאפון

זה למלא כל מיני שאלות על התנהלות החשבון

- - - תגובה אוחדה: - - -

חברים הצלחתי בסופו של דבר תודה רבה לכולם

הלכתי למחשב שממנו התבצעו הרבה פעילות של החשבון ועשיתי שיחזור דרך אופצייה השניה שיש לא דרך הפלאפון

זה למלא כל מיני שאלות על התנהלות החשבון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים