עבור לתוכן

שחזור חשבון GMAIL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי חשבון gmail שאני לא זוכר את הסיסמה שלי ..מספרי בעבר היה מירס 057......והיום השתנה ל053

וכשאני מנסה לשחזר את החשבון הוא מבקש את המספר שאיתו יצרתי את החשבון שזה 057 ומיד זה אמור לשלוח הודעה ושיחזור הסיסמה רק שהוא לא שולח הודעה כי היום המספר הנכון הוא 053

יש למישהו דרך שאפשר לשחזר את הסיסמה ניסיתי crome pass אז זה לא זוכר את הסיסמה

תודה לעוזרים מדובר בטאבלט וינדואס 8

פורסם

אני מציע שתפנה לגוגל ותספר להם את הסיפור...

פורסם

לפנות לגוגל, בדיחה טובה.

בדקת את

https://www.google.co.il/accounts/recovery/

פורסם

ממש לא בדיחה טובה.

אני פניתי לגוגל לפני כשנתיים כשאר החלפתי את הטלפון הפיזי, את המספר ופירמטתי את המחשב(כן, אני יודע) והם שיחזרו לי את החשבון.

פורסם

איך בדיוק פנית לגוגל?

אין שום דרך לפנות אליהם מלבד פניה סטוקרית ברמה האישית לאנשים פרטיים שעובדים שם דרך רשתות חברתיות.

אין שום דרך רישמית "לפנות לגוגל". לא קיים דבר כזה. אין להם "מייל תמיכה/שירות" או עמוד "צור קשר". לא קיים דבר כזה.

פורסם

בדיוק.

פניתי לפורום תמיכה ומישהו שם עזר לי

פורסם
  • מחבר

בחשבון בטאבלט שלי הוא מוגדר ואני מקבל מיילים והכל איך אפשר להוציא ממנו את הסיסמה ? זה מראה נקודות מן הסתם לא נזכר בסיסמה

פורסם
בחשבון בטאבלט שלי הוא מוגדר ואני מקבל מיילים והכל איך אפשר להוציא ממנו את הסיסמה ? זה מראה נקודות מן הסתם לא נזכר בסיסמה

בהנחה שיש לו טאבלט נורמלי :)

פורסם

הפוסט:

שלום לכולם יש ברשותי חשבון gmail שאני לא זוכר את הסיסמה שלי ..מספרי בעבר היה מירס 057......והיום השתנה ל053

וכשאני מנסה לשחזר את החשבון הוא מבקש את המספר שאיתו יצרתי את החשבון שזה 057 ומיד זה אמור לשלוח הודעה ושיחזור הסיסמה רק שהוא לא שולח הודעה כי היום המספר הנכון הוא 053

יש למישהו דרך שאפשר לשחזר את הסיסמה ניסיתי crome pass אז זה לא זוכר את הסיסמה

תודה לעוזרים מדובר בטאבלט וינדואס 8

והלינק:

Decrypting the iPhone keychain from backups

In iTunes backup, the iPhone Keychain sqlite database is stored as a Plist file. The Keychain file gets stored with 51a4616e576dd33cd2abadfea874eb8ff246bf0e file name in the iTunes backup folder.

הוא רוצה לשחזר את סיסמת הג'ימייל שלו, ששמורה בדפדפן של מחשב (טאבלט) עם חלונות 8.

מה הקשר בין זה ובין הסיסמה ששמורה באייפון / itunes ?

פורסם

איזה כיף לעצבן אנשים שמתעצבנים על שטויות :) באיזה תוכנה שמורה לך הסיסמה בטאבלט ?

פורסם
איך בדיוק פנית לגוגל?

אין שום דרך לפנות אליהם מלבד פניה סטוקרית ברמה האישית לאנשים פרטיים שעובדים שם דרך רשתות חברתיות.

אין שום דרך רישמית "לפנות לגוגל". לא קיים דבר כזה. אין להם "מייל תמיכה/שירות" או עמוד "צור קשר". לא קיים דבר כזה.

אתה אולי מתכוון לג'ימייל

כי לגוגל בהחלט יש תמיכה במוצרים שונים. אני דיברתי איתם בעבר בנוגע ל Google Wallet למשל.

פורסם

דרך איפה בדיוק?

אין שום אימייל/טופס "צור קשר" לגוגל. אין, לא קיים.

יש להם עמודי תמיכה אוטומטיים ממוחשבים (דפי help wizard כאלה בתוך ה-help center שלהם), פורומים לתמיכה בלי שום מענה רישמי ב-google groups, וזהו.

אפילו בטלפונים הבודדים שמפורסמים (רק עבור שירותים שבהם אתה הלקוח ולא המוצר, כמו adwords או apps for business) המענה הוא ממוחשב והניסיון להגיע למענה אנושי הוא מתיש מאוד.

http://www.google.com/contact/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים