עבור לתוכן

חיבור RDC למחשב בישראל ממחשב בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, המקרה שלי הוא כזה

אני בעוד זמן קצר טס לחו"ל למשך חדשיים, במהלך הזמן אני אהיה באירופה ובצפון אמריקה במלונות שונים....

אני לוקח איתי לפטופ עם Win 8.1 ואני מעוניין להתחבר למחשב הנייח שלי בבית שמכיל Win 7 באמצעות חיבור RDC - שולחן עבודה מרוחק של ווינדוס , כן כן RDC דווקא ולא שום פיתרון אחר ׁ- סיבות אישיות שלי.

יצויין שהמחשב שלי בבית יושב מאחורי מודם ראוטר משולב של TP-LINK.

אז מה שעשיתי זה ככה, הכנסתי משתמש חדש לקבוצת המשתמשים Remote Desktop, הגדרתי לו סיסמה, אפשרתי חיבור מרחוק למחשב שלי, וכן פתחתי את פורט 3389 בראוטר שלי כלפי הכתובת הפנימית של המחשב שלי בתוך ה NAT.

עשיתי ניסוי והכל עובד סבבה.

השאלה שלי: האם מעבר למה שעשיתי יכול להיות שתהיה איזשהי הגבלה בראוטרים של המקומות בהם אהיה (-שכמובן לא תהיה לי שליטה עליהם) שימנעו ממני ליצור את חיבור ה RDC ? איזשהי חומת אש או משהו - או שדברים כאלה בדרך כלל לא קורים ?

תודה מראש לעוזרים

פורסם
  • מחבר
בוודאי.

דה רבה

תוכל לפרט אילו דברים עשויים לחסום אותי ואם בכלל אני יכול לטפל בהם.?

פורסם
  • מחבר
פשוט מאוד - הכל חסום חוץ החוצה מTCP 80\443.

שוב תודה.

יש דרך להתמודד עם זה ? האם אפשר לצאת מהבית מלון ב RDC עם פורט 80 ולעשות Triggering אצלי בבית של פורט 80 לפורט 3389 ?

פיתרון אחר ?

פורסם
  • מחבר
בהחלט. לא צריך שום טריגר - ככה עובד static NAT.

אז מה שאתה אומר בעצם שאם אני כותב בחלון של ה RDC אצלי בלפטופ בבית מלון את כתובת ה IP של הראוטר אצלי בבית ומוסיף בסוף :80 זה אמור לעבוד גם בלי שום קונפיגורציה מיוחדת אצלי בבית ?

או שלא הבנתי נכון ?

פורסם

יכול להיות שהצד השני יחסום אותך גם, בשביל זה אולי צריך HTTP TUNNEL (יותר פשוט אולי זה לעשות שרת VNC שאת זה כבר נראה לי מימשו מעל HTML5).

פורסם
  • מחבר
יכול להיות שהצד השני יחסום אותך גם, בשביל זה אולי צריך HTTP TUNNEL (יותר פשוט אולי זה לעשות שרת VNC שאת זה כבר נראה לי מימשו מעל HTML5).

מה זאת אומרת "הצד השני" - בבית מלון ?

אשמח אם תוכל להרחיב

- - - תגובה אוחדה: - - -

כן.

אתה לא צריך לנסוע לחו"ל כדי לבדוק את זה.

אוקיי, ממש ממש תודה.

ברשותך אני יוסיף וישאל באותו נושא אך מזווית אחרת - נניח שאני מתחבר מרחוק למחשב כאן בישראל שיש עליו Win 8.1 Core , שאין לי אפשרות להגדיר שם חשבונות של Rdp User אלא רק Administrator אחד וזהו, האם אני יכול להיכנס אליו באמצעות RDC עם הרשאות של Administrator או שזה פשוט לא יילך ?

ושוב תודה

פורסם

כן, יכול להיות שאיפה שתהיה יגביל את התעבורה רק לפורטים מסויימים.

פורסם
  • מחבר
כן, יכול להיות שאיפה שתהיה יגביל את התעבורה רק לפורטים מסויימים.

אוקיי , אז אתה בעצם חוזר על מה ש multicore אמר, שבמקרה והתעבורה תיפתח רק לפורטים 443 ו 80 נוכל לצאת עם ה Rdc בפורט 80 מהבית מלון ולהגיע לבית שלי עם פורט 80 והראוטר יפנה אותו לפורט 3389....

פורסם

אתה לא צריך לצאת עם פורט 80, אבל אם הוא עושה סינון תוכן הוא יכול בקלוט לראות שה RDC זה לא HTTP...

פורסם
  • מחבר
כן.

אתה לא צריך לנסוע לחו"ל כדי לבדוק את זה.

תודה,

אפשר רק תשובה גם לשאלה ששאלתי בהודעה 10 ? - לגבי ההרשאות Administrator..

ממש תודה.

פורסם

אתה בהחלט יכול וגם יכול ליצור משתשמים אחרים.

תנסה בעצמך עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים