עבור לתוכן

כמה זמן אתם מתעסקים בתחום המודינג והאלקטרוניקה?

Featured Replies

פורסם

-

פורסם

תאריך מדוייק 10.10.2003... באותו יום הצטרפתי לפורום והתחלתי להתעניין בכל העניין הזה של מודינג ואוברקלוק.. :P

אחחח היו ימים! ;D

פורסם

אני הכרתי את התחום בלאן פרטי שהיה בתחילת שנה(נראה לי) שנערך בגני התערוכה.

ובה היה גם תחרות מודינג, שזכה המארז השקוף.

משם נדלקתי על המודינג ואחרי כמה ימים מצאתי את האתר הזה, נרשמתי לפורום..ומאז אני עסקתי

במודינג, אוברקלוק ואלקטרוניקה.. :P

פורסם

זה התחיל מהתעניינות שלי באוברקלוקינג בתחילת שנה שעברה, שצרך מודינג קטן (פאן-באס). והשאר כבר היסטוריה.. סתם, מאז התחלתי להתעניין במודינג לכל דבר במחשב. לאחרונה קניתי דרמל, ובקרוב יסויים פרוייקט של חיתוך של המארז שלי.

פורסם

אז ככה:

אלקטרוניקה-"מקצועי" [ 8)] כבר בערך שנתיים (לומד אלק' בבי"ס). לפני זה כלמיני חוגים, הלחמות פה ושם.....

מודינג-מתעניין הרבה זמן, מבצע-בקרוב אני מקווה.....

פורסם

אני הכרתי את התחום בלאן פרטי שהיה בתחילת שנה(נראה לי) שנערך בגני התערוכה.

ובה היה גם תחרות מודינג, שזכה המארז השקוף.

משם נדלקתי על המודינג ואחרי כמה ימים מצאתי את האתר הזה, נרשמתי לפורום..ומאז אני עסקתי

במודינג, אוברקלוק ואלקטרוניקה.. :P

בדיוק כמוני (אני גם השתתפתי בתחרות שם וגם בלאן פרטי עד8:00 בבוקר אחחחח היה כיף )

רק שאני חשבתי שלא יהיה לי סיכוי לעשות מודינג ( אז הייתי היחידי שם אם מארז סימבאדה כסוף עם חלון וקטודה כחולה כיסא 478 בדיוק!)

אבל אחרי חודשיים אמרתי שאני חייב לנסות אז נירשתי לאתר ( אחד הדברים הכי טובים שעשיתי בימי!)

ודרך אגב הלאן-פרטי התחיל רק ב14:00 בצהריים, ואני הייתי הראשון שהגיע לשם ב10:00 בבוקר אבל שחכתי את המסך הLCD שלי אז אסף (מנהל האתר גימר ) נסע לביתו להביא לי את המסך שלו (אחלה של איש!!!)

פורסם

אני לא הכרתי בשינוי המארזים והוספת קתודות, חלונות וכו'..

ראיתי את זה שם וממש התלהבתי, משם התחלתי להתעניין בנושא והתחלתי ללמוד ולבצע.. :)

אני לא באתי להשתתף כמו שרשמתי והגעתי לשם בערך ב10 או 9 נראה לי.. :P

פורסם

עם המודינג התחלתי קצת אחרי שהצטרפתי לפורום.

עם המודינג-אלקטרוניקה התחלתי לפני חודשיים בערך....

פורסם

אני עוסק באלקטרוניקה כבר די הרבה זמן , ומצאתי את האתר הזה על ידי חיפוש שירטוטים למכונית על שלט וככה ראיתי את כל המדריכים וממש עניין אותי ובלה בלה בלה וכל השאר כבר היסטוריה , עשייתי מלאה שטויות עם המחשב .

פורסם

אני עוסק באלק' מגיל 10 בערך.. :D

ותחום המודינג מלפני שנה בערך..

פורסם

מישהו זוכר את החוג הזה של המדען הצעיר ?

פורסם

אני מתעסק עם זה בערך מאז שראיתי שאפשר לבדוק את הטמפ' של המעבד ונדהמתי לגלות שהיא הייתה 67 במנוחה. הגעתי לפורום הזה מפורום החומרה החובבני ביותר של גיימר ובגלל שאז זה היה "אוברקלוקינג, קירור ומודינג" אז מהר מאוד ראיתי שיש לי אובססיה חדשה :)

לקח לי חודשיים לארגן חומרים וכלים כי התקציב שלי היה 20 ש"ח לחודש בערך, אבל הסתדרתי :)

פורסם

SuperGohan - יכול להיות שנפגשנו ואתה אפילו לא יודע מי אני =P. גם אני הייתי אז אבל באתי מטעם גיימר ולא HWZone אבל ראיתי גם את כל המודינגים וכו'. ועשית מלא הודעות מאז שנרשמת =P

בכל מקרה אני מתעניין בקטע הזה עוד מלפני איזה שנה בערך אבל לא ממש עשיתי דברים. סתם מעניין אותי לראות מודים של אחרים ואלקטרוניקה יותר מעניין אותי ממודינג.

פורסם

אוקי,אז אני,קצת יותר משנה,

התחלתי בפאן באס,קניתי דרמל,חתחתי חלון(ואח'כ הגדלתי אותו)..

בקרוב תקבלו תמונות מהפרוייקט הסופי..שכולל LCD ,צביעה והפתעה :) ..

פורסם

SuperGohan - יכול להיות שנפגשנו ואתה אפילו לא יודע מי אני =P. גם אני הייתי אז אבל באתי מטעם גיימר ולא HWZone אבל ראיתי גם את כל המודינגים וכו'. ועשית מלא הודעות מאז שנרשמת =P

בכל מקרה אני מתעניין בקטע הזה עוד מלפני איזה שנה בערך אבל לא ממש עשיתי דברים. סתם מעניין אותי לראות מודים של אחרים ואלקטרוניקה יותר מעניין אותי ממודינג.

אני באתי מטעם לראות את חברים שלי בתחרות CS.

(שהם ממש אלופים P=).

לא הכרתי אז את HWZONE. הכרתי את גיימר, אבל לא אף פעם לא נכנסתי אליו, כי ראיתי בו דיביליות מוחלטת. ;D

משם ראיתי כל מיני צבעים ואורות מוזרים שלא הבנתי איך וראיתי איזה יופי, לאחר מכן התייעצתי עם חבר שלי שהוא מוכר מאוד

בפורום גיימר והוא אחד הטובים באן-ריאל 2003, והוא ידוע בכינוי goldeye בפורום זה.

אותו חבר עזר לי למצוא דברים והתייעצתי איתו..עד שהוא המליץ לי על אתר עם פורום טוב מאוד בשם HWzone.

משם כל העניין התגלגל. נרשמתי, ואכן צברתי כמות הודעות מכיוון שהשתתפתי בהרבה דיונים והייתי פעיל מאוד בהתחלה.

(לא שאני לא פעיל בכלל כיום..).

אני חייב לציין שתמיד אהבתי מחשבים (ותמיד נחשבתי לטכנאי הביתי, משפחתי וכו' [והמצב היום יותר נורא, לא מפסיקים לשגע לי

ת'שכל חברים, משפחה ועוד מלא אנשים בקשר לבעיות מחשבים שלהם.. :S] ) ומאז שהכרתי את הפורום גילתי הרבה דברים חדשים,

סדרתי הרבה בלאגן שהיה לי בראש בנושאים מסויימים, השכלתי רבות וגם שפת הלשון והתחביר שלי התשפרה בצורה ניכרת,

לטעמי.

הכל הודות לקהילה הנהדרת שכאן וגם כמובן לאחראים, מנהלים וכדומה.. ;)

ו..בקשר לכך שנפגשנו. גם אמרתי זאת לייטב היו שם המון אנשים, ולדעת שפגשתי אותך או את ייטב זה כמו לחפש את אפי

ב"איפה אפי" מבלי לדעת מי זה אפי בכלל.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים