פורסם 2015 במאי 2010 שנים ברשותי לוח אם asus z97 deluxeעליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790kעד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטלהתחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .
פורסם 2015 במאי 2010 שנים כבה את המחשב, נתק מהחשמל, התקן את הכרטיס, הפעל את המחשב, התקן מנהלי התקן לכרטיס המסך (אחרונים הם 352.86). תתחדש ותהנה!תוכל גם להשתמש בשניהם במקביל אם תרצה:http://www.tomshardware.com/answers/id-2305170/integrated-video-video-card-asus-z97.html
פורסם 2015 במאי 2010 שנים מחבר אלף תודות לך ואני הייתי בטוח שאני אצטרך לבטל את המעבד גרפי המובנה של אינטל
פורסם 2015 במאי 2010 שנים השאלה היא מאיזו סיבה אתה רוצה להשאיר את המאיץ המובנה עובד מלבד Trans-coding?
פורסם 2015 במאי 2010 שנים מחבר אין לי רצון להשאיר את המעבד המובנה אבל אין לי את הידע איך לנטרל אותו מבלי לגרום לבעיותבנוסף אני לא יודע מה עדיף בכדאי לשחק חלק במשחקים להשאיר את המעבד המובנה או להשבית אותו נערך 2015 במאי 2010 שנים על-ידי ayrst83
פורסם 2015 במאי 2010 שנים כעקרון , אם לא דרוש לך המאיץ הגרפי המובנה של המעבד ואתה רוצה להשתמש אך ורק בכרטיס מסך השני (GTX 980) , זה דיי פשוט - צריך פשוט להכנס לביוס\UEFI של הלוח אם , למצוא שם בהגדרות סעיף הנותן לבחור באיזה מאיץ גרפי אתה רוצה להשתמש כברירת מחדל , ובסעיף הזה לבחור אך ורק PCIE , ז''א רק כרטיס מסך המותקן על הלוח אם (GTX980 במקרה שלך) ולא המאיץ הגרפי שבתוך המעבד , זה הכל .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.