עבור לתוכן

בעיה בביוס

Featured Replies

פורסם

קורה לי בזמן האחרון שהמסך לא עובד לאיזה 20 דקות נגיד [זה בזמן ההפעלה ולא באמצע משחק או משהו כזה] ואז אחרי שהמשב נדלק הוא נכנס אוטומטית לביוס וכותב בצד

during the last boot up,your system hung for improper frequency combination. your system is now working

in safe mode.to optimize the system is now working in safe mode. to optimize the system performance and

reliability make sure the frequency combination conforms to the specifications of your cpu,dimm and other

connected devices

[בהודעה יש מספר שגיאות כתיב כי נאלצתי להעתיק אותה ידנית מהביוס] אם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יסביר לי ויאמר לי גם איך לפתור אותה

פורסם

בלי לדעת איזה מחשב יש לך אי אפשר לעזור לך

פורסם

אתה מנסה לעשות אוברקלוק ?

איזה מעבד, לוח וזיכרון יש לך ?

לאיזה תדרים אתה מכוון את הבאס והזיכרון ?

ניסית להתעסק עם המיכפלה של המעבד ?

פורסם

בהנחה שלא ניסית לשנות את התדרים/מהירויות של המחשב ושכל החומרה הקיימת עבדה בעבר בצורה תקינה במחשב:

1. נסה לטעון את ערכי ברירת המחדל של ה BIOS.

2. נסה איפוס של ה cmos (חפש את הג'מפר על הלוח).

3. נסה להכניס את הערכים הנכונים בצורה ידנית - אולי ה BIOS נדפק ולא מזהה את המהירויות הנכונות.

4. בדוק שכל הג'מפרים על הלוח מכוונים כראוי (מהירות BUS, מכפלה).

5. אם זה לא עוזר, נסה להוציא ולהכניס את מעבד והזיכרון (אולי הם פשוט לא יושבים טוב ומדווחים על מהירות שגויה).

6. מומלץ לבדוק בתצורה מינימלית - לוח, מעבד, כרטיס זיכרון אחד, כרטיס מסך. אם הכל עובד, להוסיף רכיבים עד שעולים על הרכיב הבעייתי.

7. אם זה לא עוזר, נסה חומרה אחרת (מחבר, משפחה וכד') - זיכרון אחר, מעבד אחר וכו' (למקרה שהתקלה בהם). כמובן שיש לבדוק קודם שהחומרה מתאימה לחומרה הקיימת. בהתאם - נסה את המעבד והזיכרון שלך במחשב אחר (למקרה שהתקלה בלוח האם שלך).

אם שום דבר לא פותר לך את הבעיה, כנראה מדובר בבעיית לוח.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שלא ניסית לשנות את התדרים/מהירויות של המחשב ושכל החומרה הקיימת עבדה בעבר בצורה תקינה במחשב:

1. נסה לטעון את ערכי ברירת המחדל של ה BIOS.

2. נסה איפוס של ה cmos (חפש את הג'מפר על הלוח).

3. נסה להכניס את הערכים הנכונים בצורה ידנית - אולי ה BIOS נדפק ולא מזהה את המהירויות הנכונות.

4. בדוק שכל הג'מפרים על הלוח מכוונים כראוי (מהירות BUS, מכפלה).

5. אם זה לא עוזר, נסה להוציא ולהכניס את מעבד והזיכרון (אולי הם פשוט לא יושבים טוב ומדווחים על מהירות שגויה).

6. מומלץ לבדוק בתצורה מינימלית - לוח, מעבד, כרטיס זיכרון אחד, כרטיס מסך. אם הכל עובד, להוסיף רכיבים עד שעולים על הרכיב הבעייתי.

7. אם זה לא עוזר, נסה חומרה אחרת (מחבר, משפחה וכד') - זיכרון אחר, מעבד אחר וכו' (למקרה שהתקלה בהם). כמובן שיש לבדוק קודם שהחומרה מתאימה לחומרה הקיימת. בהתאם - נסה את המעבד והזיכרון שלך במחשב אחר (למקרה שהתקלה בלוח האם שלך).

אם שום דבר לא פותר לך את הבעיה, כנראה מדובר בבעיית לוח.

הבעיה התחילה בערך לפני חודש ולא שיניתי שום דבר בביוס וניסיתי לטעון את ברירות המחדל של הביוס בצורה ידנית אני לא יודע איך עושים את זה ואני לא יכול לבדוק אותם אחד אחד כי אני לא יודע מתי הבעיה מופיע

ועוד דבר אחד הדבר האחרון שהתקנתי לפני הופעת הבעיה היה דרייבר של nvidia ייתכן ויש קשר בין הדברים

פורסם

התשובה בגוף השאלה!

אם אתה אומר שהחלפתה דריבר אז למה שלא תסיר אותו ותראה אם זו הבעיה.

אם זה לא עוזר אז כנס בביוס ותעלה ברירת מחדל למקרה של כשל.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מחקתי את הדרייבר וזה לא עזר וגם העלתי ברירת מחדל

תגיד smalul מה הגמפר שדיברת עליו מה יביא לי איפוס של ה cmos ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים