פורסם 2015 במאי 2010 שנים שלום,ברצוני לבצע אימג' לשרת HP מדגם ml310e gen8.אני עובד עם תוכנת אקרוניס 2015.הבעיה שהתוכנה לא רואה את הדיסקים הקשיחים או יותר נכון את הבקר.פניתי ל HP הם אינם תומכים בזה.מישהו רעיונות ? אשמח גם לקבל שמות לתוכנות מגבילות שיעשו את העבודה.
פורסם 2015 במאי 2010 שנים עשה עם אקרוניס 11.5 ולא עם הגרסה הביתית. אתה עושה מתוך מערכת ההפעלה או "מתחת"?
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מה זה משנה אם זה שרת או לא שרת ? תוכנת גיבוי זה תוכנת גיבוי, נועדה לשחזור בעת הצורך.
פורסם 2015 במאי 2410 שנים ^^ נכון.בעקרון לא תוכנה גיבוי זה לא משנה שרת\ לא שרת. זה מעתיק הכל BIT BY BIT.אם אני לא טועה יש גרסת ACRONIS SERVER.
פורסם 2015 במאי 2410 שנים העניין הוא לא שרת או לא שרת. העניין הוא שהגרסה הביתית לא מזהה לו הרייד. בעוד שגרסת השרתים ניתן להזין דרייברים לrecovery cd ובכך לזהות בקרים שאין לו מלכתחילה
פורסם 2015 במאי 2410 שנים ולכן אולי תוכנות אחרות כן יזהו לו את הבקר בלי בעיה. לא כל התוכניות עושות בהגדרות הרגילות גיבוי BIT BY BIT כפי שנכתב, שכן זה בזבוז מקום..
פורסם 2015 במאי 2510 שנים מחבר לבסוף הצלחתילהגיע למצב של זיהוי הדיסקים עם acronis plus pack 2011.השאלה אם אני צריך לעשות אימג' לשני הדיסקים (עובדים ב-raid0) או שמספיק לעשות אימג' לדיסק אחד (האקרוניס מזהה את שני הדיסקים).
פורסם 2015 במאי 2510 שנים מחבר התוכנה מראה לי שני דיסקים בנפרד.אין לה מה לעשות עם זה ?לא יעזור אם אני אבצע אימג' לדיסק אחד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.