פורסם 2015 במאי 1910 שנים נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)
פורסם 2015 במאי 2010 שנים מחבר triss merigold playboyגוגל הנה אני בא בוא נאמר שהמחקר לצורך הוידאו הזה היה מלא בהפתעות מעניינות.
פורסם 2015 במאי 2010 שנים triss merigold playboyגוגל הנה אני באאם יש לך את וויצ'ר 2 מקורי אתה יכול לעשות לו Redeem באתר של GOG ואז יהיה לך שם את כל הבונוסים כולל ה"צילומים" הנועזים.
פורסם 2015 במאי 2010 שנים באמת ? יש לי את המשחק מקורי גם באריזה פיזית וגם בסטים ננסה להוסיף איכשהו ב GOGעריכה" ניסיתי להעתיק את המפתח מסטים לגוג לא הצליח לא נורא נערך 2015 במאי 2010 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2015 במאי 2010 שנים יש להם עמוד מיוחד,אפשר לקחת את כל המשחקים של סדרת The Witcher ולקבל עותק בGOG עם כל התופינים.
פורסם 2015 במאי 2110 שנים אהבתי איך שאתה מסביר ומדבר בסרטון נרשמתי לערוץ שלך וגם עשיתי לייק לדף הפייסבוק של התנועה
פורסם 2015 במאי 2110 שנים יש להם עמוד מיוחד,אפשר לקחת את כל המשחקים של סדרת The Witcher ולקבל עותק בGOG עם כל התופינים.אתה תוכל בבקשה לתת קישור לדף? חיפשתי ולא מצאתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.