פורסם 2002 באפריל 123 שנים אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?!רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד!מישהו?משהו?
פורסם 2002 באפריל 123 שנים לי אין פתרון אבל גם לי זה קורה ולצערי אני פשוט חי עם זה ונראה לי שגם אתה תצטרך :'(
פורסם 2002 באפריל 123 שנים זה לא נראה לי קרה לך בגלל האינטרנט בכבלים, חבר שלי התקין ווינדוס אקס פי וזה קרה לו, ולפעמים גם לי זה קורה, תשנה את השפה בתפריט השפה, זה אולי יעצבן אותך, אבל אתה תתרגל.
פורסם 2002 באפריל 123 שנים זה לא נראה לי קרה לך בגלל האינטרנט בכבלים, חבר שלי התקין ווינדוס אקס פי וזה קרה לו, ולפעמים גם לי זה קורה, תשנה את השפה בתפריט השפה, זה אולי יעצבן אותך, אבל אתה תתרגל.
פורסם 2002 באפריל 223 שנים זה תופעה ידועה באקספיזה היה לי לתקופה של שבוע ועבר...לפי מצב הרוח..לחבר שלי יש את זה מאז שהוא התקין אקספי...וכבר עברו 4 חודשים ולא הסתדר לותקווה שזה יעבור לך
פורסם 2002 באפריל 223 שנים אפשר לשנות את המקשים של החלפת שפהלמשל אצליctrl+shift+1 = עבריתctrl+shift+2 = אנגליתאולי זה יעזור...CONTROL PANEL - REGIONAL AND LANGUAGE ... - LANGUAGES - DETAILS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.