פורסם 2015 במאי 1810 שנים ככל הנראה מישהו ניסה לעשות שחזור ללפטופ דרך הone key recovery ואיכשהו נוצרו 2 עותקים של הwindows. הפעלתי כל מיני תוכנות דרך ה Hiren שאמורות לסדר את הboot\mbr ועכשיו כלום לא עולה, גם לא ה one key recovery של הלנובו יצא לי להתעסק בעבר עם זה קצת, אבל משום מה הפעם ניסיתי כל פיתרון אפשרי שיש ברשת וכלום לא עזר, הפרטישנים קיימים אבל אין לי איך לגשת אליהם והכי חשוב לציין, שכל ההתעסקות עם לבטל UEFI או AHCI כדי שהכלים בhiren יזהו בכלל מוסיפים לסיוט ולבלאגן... מה נשאר לי לעשות? בהנחה שאני לא רוצה להתקין ווינדוס שידרוס את כל הפרטישנים והמחשב לא באחריות
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר תיקון מדיסק של חלונות כמובן ניסיתי ולא עזר...לחנות של שחזור מידע לא הבנתי מה הקשר כאןולגבי plop, עכשיו אני מוריד ומנסה אעדכן, תודה!
פורסם 2015 במאי 1910 שנים בוא נתחיל מההתחלה :-איזה ווינדוס ? -כרגע זה על LEGACY או UEFI ?ומי ניסה לשחזר? ולמה ? נערך 2015 במאי 1910 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר בוא נתחיל מההתחלה :-איזה ווינדוס ? -כרגע זה על LEGACY או UEFI ?ומי ניסה לשחזר? ולמה ?windows 8.1 שבא עם הלפטופכרגע על UEFI אבל שיניתי ללגסי כדי לטעון תוכנות כמו hiren וכ'ו שלא עלו לפני זההבעלים של הלפטופ ניסה לשחזר עם ה one key recovery איכשהו נוצרו 2 עותקים של windows(הרגיל וwindows.old) בכל אופן מפה לשם כנראה שנמחק הmbr\boot ואין דרך להפעיל לא את הווינדוס ולא את המחיצה המובנית של הלפטופ(לנובו) לשחזור המחשב להגדרות יצרן..חיפשתי בכל מרתפי הרשת ולא מצאתי שום פיתרון, אני חושש שאצטרך לפרמט ולהתקין מחדש ולהאלץ להפרד מהמחיצה של השחזור של הלפטופ
פורסם 2015 במאי 1910 שנים אתה מקבל שגיאה כלשהיא כשהווינדוס עולה?והאם זה לפני או אחרי הלוגו ?עריכה: עם UEFI נערך 2015 במאי 1910 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר אתה מקבל שגיאה כלשהיא כשהווינדוס עולה?והאם זה לפני או אחרי הלוגו ? עריכה: עם UEFI כן, שגיאה כזו: עם ובלי UEFI
פורסם 2015 במאי 1910 שנים תנסה להעלות win 8 PE ותבצע תיקון ל C.ניתן למצוא גם ב DLCD 2015 ( זה אלטרנטיבה ל hirens boot).זה אמור גם לבצע BOOT גם במצב UEFI. נערך 2015 במאי 1910 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר טוב ישנה סוג של התקדמות אחרי שיצרתי DOK מפה:http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-mediaביצעתי Refres\repair PC הווינדוס עולה, מגיע למסך כניסה ותקוע על אופציה להכנס כ Other user ושום אופציה לעבור את המסך כניסהחוץ מזה, הOne key recovery של הלנובו עדיין לא עולה, אם היה עולה הייתי מבצע שחזור להגדרות יצרן שוב...
פורסם 2015 במאי 1910 שנים בעקרון אפשר גם לבצע ריקברי מהווינדוסבמטרו, תקיש remove everything and reinstall windows) אמור להופיע תחת הגדרות/settings ותמשיך משם..
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר בעקרון אפשר גם לבצע ריקברי מהווינדוסבמטרו, תקיש remove everything and reinstall windows) אמור להופיע תחת הגדרות/settings ותמשיך משם..כן אני עכשיו מנסה כל מיני דרכים כדי לבצע ריקברי או ליצור יוזר חדש, זה פחות מדאיג אותיהשאלה אם אי אפשר לשחזר גם את האופציה לעלות ב boot menu את הOKR של לנובו? כי סה"כ זאת דרך די נוחה לשחזר ממנה את המחיצה וזה כלי שהייתי רוצה שישאר בעתיד
פורסם 2015 במאי 1910 שנים תחזיק שיפט ותבצע ריסטרט(תמשיך להחזיק שיפט) ואתה אנור להגיע למצב troubleshootושם יש לך reset my pc שזה שיחזור להגדרות יצרן
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר תחזיק שיפט ותבצע ריסטרט(תמשיך להחזיק שיפט) ואתה אנור להגיע למצב troubleshootושם יש לך reset my pc שזה שיחזור להגדרות יצרןכן את זה אני יודע, כמו שאמרתי גם בההודעה המקורית שפתחתי, מה שמדאיג אותי יותר זה הOne key recovery שזה הכלי שמגיע עם כל מחשב נייד של לנובושממנו אתה יכול לשחזר למצב התחלתי של הניידולגבי הreset my pc, אני מנסה, יש עדיין איזשהי בעיה שכשאני מגיע לתפריט הוא אומר לי ש"הכונן נעול", לדעתי יש פה איזשהי בעיה שיש 2 עותקים של ווינדוס מותקנים, אחד עם AHCI מופעל ואחד בלי, אבל אני לא בטוח שזו הסיבה לבלאגן.אם מישהו יודע איך לשחזר את הOKR אני מקווה שזה יפתור לי את כל הבעיות(אבצע שיחזור מהאימג' של לנובו), תודה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.