עבור לתוכן

מחשב נייד של לנובו לא עולה לאחר התעסקות עם הMBR

Featured Replies

פורסם

ככל הנראה מישהו ניסה לעשות שחזור ללפטופ דרך הone key recovery ואיכשהו נוצרו 2 עותקים של הwindows.

הפעלתי כל מיני תוכנות דרך ה Hiren שאמורות לסדר את הboot\mbr ועכשיו כלום לא עולה, גם לא ה one key recovery של הלנובו

יצא לי להתעסק בעבר עם זה קצת, אבל משום מה הפעם ניסיתי כל פיתרון אפשרי שיש ברשת וכלום לא עזר, הפרטישנים קיימים אבל אין לי איך לגשת אליהם

והכי חשוב לציין, שכל ההתעסקות עם לבטל UEFI או AHCI כדי שהכלים בhiren יזהו בכלל מוסיפים לסיוט ולבלאגן... :embarrassed:

מה נשאר לי לעשות? בהנחה שאני לא רוצה להתקין ווינדוס שידרוס את כל הפרטישנים והמחשב לא באחריות

פורסם

נסה תיקון איתחול מבוט של התקליטור של חלונות.

פורסם

קח אותו לחנות שמתמחה בשחזור מידע (יעלה לך כמה אלפי שקלים)

פורסם

^ תתעלם. אתה יכול גם לנסות להשתמש בplop

פורסם
  • מחבר

תיקון מדיסק של חלונות כמובן ניסיתי ולא עזר...

לחנות של שחזור מידע לא הבנתי מה הקשר כאן

ולגבי plop, עכשיו אני מוריד ומנסה אעדכן, תודה!

פורסם

בוא נתחיל מההתחלה :

-איזה ווינדוס ?

-כרגע זה על LEGACY או UEFI ?

ומי ניסה לשחזר? ולמה ?

פורסם
  • מחבר
בוא נתחיל מההתחלה :

-איזה ווינדוס ?

-כרגע זה על LEGACY או UEFI ?

ומי ניסה לשחזר? ולמה ?

windows 8.1 שבא עם הלפטופ

כרגע על UEFI אבל שיניתי ללגסי כדי לטעון תוכנות כמו hiren וכ'ו שלא עלו לפני זה

הבעלים של הלפטופ ניסה לשחזר עם ה one key recovery איכשהו נוצרו 2 עותקים של windows(הרגיל וwindows.old) בכל אופן מפה לשם כנראה שנמחק הmbr\boot ואין דרך להפעיל לא את הווינדוס ולא את המחיצה המובנית של הלפטופ(לנובו) לשחזור המחשב להגדרות יצרן..

חיפשתי בכל מרתפי הרשת ולא מצאתי שום פיתרון, אני חושש שאצטרך לפרמט ולהתקין מחדש ולהאלץ להפרד מהמחיצה של השחזור של הלפטופ

פורסם

אתה מקבל שגיאה כלשהיא כשהווינדוס עולה?

והאם זה לפני או אחרי הלוגו ?

עריכה: עם UEFI

פורסם
  • מחבר
אתה מקבל שגיאה כלשהיא כשהווינדוס עולה?

והאם זה לפני או אחרי הלוגו ?

עריכה: עם UEFI

כן, שגיאה כזו:

45816d1403799937t-laptop-partition-raw-no-restore-disk-have-options-but-booting-asus-2.jpg

עם ובלי UEFI

פורסם

תנסה להעלות win 8 PE ותבצע תיקון ל C.

ניתן למצוא גם ב DLCD 2015 ( זה אלטרנטיבה ל hirens boot).

זה אמור גם לבצע BOOT גם במצב UEFI.

פורסם
  • מחבר

טוב ישנה סוג של התקדמות אחרי שיצרתי DOK מפה:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

ביצעתי Refres\repair PC הווינדוס עולה, מגיע למסך כניסה ותקוע על אופציה להכנס כ Other user ושום אופציה לעבור את המסך כניסה

חוץ מזה, הOne key recovery של הלנובו עדיין לא עולה, אם היה עולה הייתי מבצע שחזור להגדרות יצרן שוב...

פורסם

בעקרון אפשר גם לבצע ריקברי מהווינדוס

במטרו, תקיש remove everything and reinstall windows) אמור להופיע תחת הגדרות/settings ותמשיך משם..

פורסם
  • מחבר
בעקרון אפשר גם לבצע ריקברי מהווינדוס

במטרו, תקיש remove everything and reinstall windows) אמור להופיע תחת הגדרות/settings ותמשיך משם..

כן אני עכשיו מנסה כל מיני דרכים כדי לבצע ריקברי או ליצור יוזר חדש, זה פחות מדאיג אותי

השאלה אם אי אפשר לשחזר גם את האופציה לעלות ב boot menu את הOKR של לנובו? כי סה"כ זאת דרך די נוחה לשחזר ממנה את המחיצה וזה כלי שהייתי רוצה שישאר בעתיד

פורסם

תחזיק שיפט ותבצע ריסטרט(תמשיך להחזיק שיפט) ואתה אנור להגיע למצב troubleshoot

ושם יש לך reset my pc שזה שיחזור להגדרות יצרן

פורסם
  • מחבר
תחזיק שיפט ותבצע ריסטרט(תמשיך להחזיק שיפט) ואתה אנור להגיע למצב troubleshoot

ושם יש לך reset my pc שזה שיחזור להגדרות יצרן

כן את זה אני יודע, כמו שאמרתי גם בההודעה המקורית שפתחתי, מה שמדאיג אותי יותר זה הOne key recovery שזה הכלי שמגיע עם כל מחשב נייד של לנובו

שממנו אתה יכול לשחזר למצב התחלתי של הנייד

ולגבי הreset my pc, אני מנסה, יש עדיין איזשהי בעיה שכשאני מגיע לתפריט הוא אומר לי ש"הכונן נעול", לדעתי יש פה איזשהי בעיה שיש 2 עותקים של ווינדוס מותקנים, אחד עם AHCI מופעל ואחד בלי, אבל אני לא בטוח שזו הסיבה לבלאגן.

אם מישהו יודע איך לשחזר את הOKR אני מקווה שזה יפתור לי את כל הבעיות(אבצע שיחזור מהאימג' של לנובו), תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים