פורסם 2015 במאי 1710 שנים שלום,אני מעוניין לחסום גישה ליוזרים לבצע Login למספר מחשבים ברשת.הסביבה היא דומיין 2008 R2.אך ניתן לבצע זאת עם GPO.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר נניח שאם אחד העובדים ירצה להיכנס עם היוזר שלו למחשב שלי אז הוא לא יוכל לעשות את זה..
פורסם 2015 במאי 1710 שנים איפה נתקלת בקושי של ליישם מדיניות כזאת?יש פשוט אוקיינוס של תוצאות כאשר אני מחפש "restrict user login group policy" בגוגל. נערך 2015 במאי 1710 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 במאי 1810 שנים מחבר הצילו ! טבעתי בתוך האוקיינוס..בכל המאמרים רשום על:1.חסימה ליוזר מקומי על המחשב.2.לאפשר ליוזר להתחבר למחשבים ספיצפיים.לא ראיתי/מצאתי במאמרים אך לחסום ממחשבים ספיצפים בAD למנוע כניסה של יוזרים בדומיין.
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מחבר אבל זה לא מה שאני מעוניין..בברירת המחדל כל יוזר יכול לבצע כניסה למחשב בדומיין.אני רוצה לקחת כמה מחשבים בודדים ולהגדיר שרק יוזר A ויוזר B יוכלו להיכנס אליהם.
פורסם 2015 במאי 1910 שנים מה ש multicore בא לומר לך הוא שתשתמש בפוליסי של מחשב ולא של יוזר, כך תוכל להגדיר קבוצת מחשבים עם פוליסי הרשאות כניסה...
פורסם 2015 במאי 2110 שנים מחבר זה ברור לי.מה שלא ברור זה שלא מצאתי אך לחסום יוזרים שהם בדומיין לחסום אותם למחשבים.כל החסימות מתייחסות לכניסה לוקאלית למחשב.
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מחבר אתה רוצה להגיד ש localy זה קשור ליוזרים בדומיין ?אני יודע שיוזרים מקומייים זה א' ויוזרים בדומיין זה ב'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.