עבור לתוכן

WINDOWS לא מצליח להעלות והודעת CRITICAL_ERROR

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לעבוד נורא נורא לאט ונתקע (יש לי 16GB זיכרון והארד דיסק SSD עם יותר מ-70GB של מקום פנוי) בגלל כל פיפס קטן או תוכנה שהפעלתי (כדוגמאת דפדפן). גם אחרי שעשיתי RESTART המצב לא השתנה.

אתמול אחרי שניסיתי לעשות RESTART, קיבלתי הודעת CRITICAL_ERROR. אחרי זה ניסיתי להפעיל אותו מחדש אבל הוא מיד מציג הודעת CRITICAL_ERROR כאשר ה-WINDOWS מנסה לעלות.

ניסיתי להריץ דרך תקליטור הווינדוס שלי כל מיני כלי תיקון אבל שום דבר לא עזר.

בנוסף, כאשר הווינדוס אוטומטית מנסה להריץ בדיקת מערכת (ANALYSIS) בזמן שהוא עולה (אחרי מספר פעמים שהווינדוס לא עלה) הוא מתרסק כאשר הוא מגיע -60 אחוז.

מה שחשוב לי בכל המחשב זה המסמכים שנמצאים לי בשולחן העבודה.

לא הצלחתי לגשת אליהם כאשר חיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר.

ניסיתי כמה דרכים, כולל אחד CMD וכלי ווינדוס השונים. באף אחד מהם לא הצלחתי לגשת או לראות את הקבצים שלי.

אין לי בעיה לפרמט את המחשב אבל אני כרגע הכי חשוב לי זה לגבות את המסמכים שלי.

זה בעדיפות עליונה.

מישהו יכול לעזור לי???

פורסם

קודם כל, גיבוי חשוב בלי קשר לעובדה שמשהו לא בסדר או חשוד.

איזה בעיה היתה לך לגשת לקבצים? תיאורים כמו "

כל מיני כלי תיקון" או "מה דרכים, כולל אחד CMD וכלי ווינדוס השונים" לא אומרים כלום.

אם יש בעיה של הרשאות, פשוט תיקח בעלות (באופן רקוסרסיבי כמובן).

לגבי הבעיה שלך - "CRITICAL_ERROR" לא אומר שום דבר. אם יש מסך כחול אז בודקים על איזה מודול יש bugcheck ואיזה stop code מדווך.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בכמעט כל הכלים שמסופקים ע"י מיקרוסופט בדיסק WINDOWS שלהם.

כלומר, כאשר ראיתי שהווינדוס לא עולה, הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS ובחרתי ב-REPAIR.

יש להם שם מגוון כלים ואפשרויות תחת TROUBLESHOOTING אבל אף אחד מהם לא עבד.

פתחתי CMD בכדי לראות אם אני יכול לגשת לקבצים שלי בלי מערכת הפעלה של ווינדוס אבל זה לא עבד ולא ראיתי אותם.

ניסיתי להתקין מחדש WINDOWS בהארד דיסק אחר וניסיתי לקחת בעלות על הקבצים והתקיות השונות במחשב אבל הוא לא אפשר לי. שלח לי הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לי הרשאות.

כאשר אני נכנס ל-USERS\USER1\DESKTOP הוא לא מציג שום נתונים, כאילו שהתקייה ריקה לחלוטין.

בנוסף, אני רואה עוד 3 תקיות - PICTURES, MUSIC, VIDEOS. אין תקיית MY DOCUMENTS, DOWNLOADS או תקיית תוכנות.

הכל ריק.

הנתונים שאני לא רואה עדיין תופסים מקום אבל אני לא מצליח לראות אותם. כלומר יש לי 50 ג'יגה של נתונים במחשב - שאני רואה אותם תופסים מקום פיזית במחשב שלי (בווינדוס החדש) - אבל אני לא מצליח לגשת אליהם או לפתוח אותם.

נערך על-ידי eladzmr

פורסם

לא צריך לכתוב בall caps. זה נראה כאילו אתה צועק. :)

המצב שאתה מתאר נראה לי קצת מוזר. ניסית פשוט לגשת לשם עם live CD מבוסס Linux?

נערך על-ידי multicore

פורסם

קצת לא ברור מה עשית.

בכל מקרה זה נראה כמו כונן פגום/מת.

נסה מחלון ה CMD להריץ סריקה ותיקון עליו עם הפקודה

chkdsk X; /r

לחלון ה CMD מגיעים דרך REPAIR בבוט של חלונות מהתקליטור.

שים לב שכונן המערכת לא יהיה C במצב הזה ואת ה X בפקודה החלף באות הכונן בפועל.

פורסם
  • מחבר
לא צריך לכתוב בall caps. זה נראה כאילו אתה צועק. :)

המצב שאתה מתאר נראה לי קצת מוזר. ניסית פשוט לגשת לשם עם live CD מבוסס Linux?

יש לך live cd להמליץ עליו?

להתקין לינוקס או להשתמש רק ב-live cd?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים