עבור לתוכן

ניסיון נואש לשדרג לפטופ ASUS X202E

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי את הלפטופ הנ"ל שנרכש במחיר מאוד מאוד מאוד אטרקטיבי.

לאחר כמעט שנתיים של שימוש ואיטיות שמתחילה לכרסם (לא שהוא לא היה איטי כשרכשתי :) ) ונהיית בילתי נסבלת, חשבתי לשדרג את הזיכרון אך לא ניתן כי הוא- on board.

קראתי קצת באינטרנט ואומרים שלאחר שדרוג לכונן SSD הלפטופ הופך ללפטופ אחר לגמרי והשיפור הוא משמעותי.

הבעיה שלי שמבחינת תקציב אני לא רוצה להוציא כל כך על הלפטופ כך שכונני ה 500GB לא בתקציב, לעומתם ה 512 וה 128 כן בתקציב אך אני חושש שיתמלאו כל הזמן (היום אני עם 500GB שכבר כמעט מלא)

בלפטופ יש אפשרות רק לכונן אחד ומבחינת SSD שיתאים צריך להיות 7mm.

אשמח לקבל המלצות על כונני SSD מומלצים במחיר אטרקטיבי, ואשמח לדעת האם בכלל שווה לעשות את המעבר? (אמזון ארה"ב גם בא בחשבון שכן יש לי חבר שמגיע)

תודה רבה.

פורסם

מהו טווח המחירים שלך?

המחירים בארץ: 120GB, מ300 ש"ח ומעלה. בארה"ב, כ60 דולר במחיר רגיל, יכול לרדת ל50 דולר במבצעים.

המחירים בארץ: 250~GB, מ480 ש"ח ומעלה. בארה"ב, כ100 דולר במחיר רגיל ויורד ל80-90 דולר במבצעים.

פורסם
  • מחבר

התקציב באזור ה 150-100$

ראיתי באמזון את הסמסונג EVO וה- PRO בתצורת 250 ו - 256 גיגה בהתאמה, במחיר של 100$ ו- 145$ התאמה, האם שווה להוסיף עוד 45$ עבור גרסת ה PRO?

גרסת ה EVO 500GB בעלות של 200$.

כמו כן אשמח להמלצות נוספות לכוננים, אם יש כונן 500GB שלא רחוק בעלות סבירה אז אשקול אותו.

תודה,

משה

פורסם
  • מחבר

חברים, מה ההבדל בין גרסת הPRO והEVO של סמסונג? האם ה PRO שווהתוספת של 50$, השימוש של הSSD הוא שימוש ביתי רגיל.

תודה,

משה.

פורסם
  • מחבר

תודה, הזמנתי את ה EVO - 250GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים