עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך שמיועד למשחקים - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים:

מחשב 1200EJמפרט טכני:Intel Core i7*2600 3.4GHz :מעבדWindows 7 Home :הפעלה מערכתPremium 64bit16GB 1333Mhz DDR3 :זיכרוןדיסק קשיח: 2TB 7200RPMAMD Radeon HD 7570 :מסך כרטיסDDR3 2GBכונן: DVDWiFi 802.11b/g :אלחוטית תקשורתמ"ס 41.5x17.5x41.2 :מימדיםמשקל: 12 ק"גbeats Audio High Definition 7.1 שמעTV Tuner עם שלט טלוויזיהמקלדת ועכבר אלחוטיים מתנהחיבורים אחורי :USB 3.0 x 2USB 2.0 x 2כניסת שמעיציאת שמעDVIHDMIDisplayPort.

מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שעיקר היעוד שלו הרצת משחקים חדשים ב FPS נורמלי (הגדרות מסך יחסית גבוהות) - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג במידת הצורך).

כמו כן, זה הספק כוח של המחשב: (460w - (100v-240v - kd - לגבי צריכת החשמל של הכרטיס.

אשמח להמלצות :)

בתודה דביר

פורסם

לגבי הספק, זה שהוא 460W לא אומר הרבה, איזה חברה ואיזה דגם.

והתאימות שלו לכרטיס היא מבחינת צריכת חשמל, לא מבחינת רעש או/ו התחממות :)

אני נוטה להמליץ לך על הכרטיס הזה:

http://www.tms.co.il/product/11416

או הזה :

http://www.tms.co.il/product/12194

אבל עלינו לוודא קודם אם ספק הכוח שלך עומד בדרישה.

הכרטיסים של nvidia קצת פחות זללני חשמל, אבל בתקציב הזה אין שום מתחרה ראוי לAMD.

פורסם
  • מחבר

[h=2]לאחר חיפוש ברשת. זה הספק כוח במחשב:

Power Supply[/h][h=3]Internal 460W (100V-240V)[/h]

• Form Factor: internal ATX
  • Total wattage: 460W
  • Nominal input voltage range:
    • 100-127V/3A (50-60Hz)
    • 200-240V/2A (50-60Hz)

[*]Dimensions: 150mm x 140mm x 86mm (5.9 x 5.5 x 3.4 inches)

[*]* This power supply has an LED to indicate a possible failure condition when LED is off and power is connected.

פורסם

עדיין אין כאן מספיק נתונים אבל אני מתחיל להבין שמדובר בספק ג'נרי ולא מחברה מוכרת, לא כדאי לנסות אפילו להפעיל כרטיס של AMD עם ספק כזה.

אם אין אפשרות לשדרג ספק כוח, אז הכיוון שלך הוא gtx 750ti כנראה, וגם זה בקושי אך ורק בגלל שמדובר בספק ג'נרי, חבל...

ספק איכותי עם אותה כמות הוואטים היה עושה את העבודה .

פורסם
  • מחבר

אני לא פוסל להחליף ספק כוח..

על איזה ספק כוח אתה מדבר שיתאים לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שציינת.. זה כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד סכום של 800 ש"ח? במידה ואכן אחליף ספק כוח.

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

פורסם

חדש, חד משמעית כן, משומש אפשר למצוא יותר טובים.

ואל תצטער אפילו לרגע על כך שאתה צריך לשדרג ספק, אפילו בתקציב של 1000-1100 שקל אין כרטיסים שבהרבה יותר חזקים מה-7950, מדובר בפער שאפשר לצמצם ואף לסגור עם OC נחמד. (איך אפשר שלא :D)..

פורסם
  • מחבר

כלומר הספק כוח מספיק חזק לכרטיסי מסך שהומלצו?

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

פורסם

אוקיי אם כך הספק הוא של HP... מעניין...

בכל אופן לפי התמונה השנייה, אני מסיק שלספק רק 30A על מסילות ה12V, לא חושב שזה מספיק ל7950 עם מערכת כמו שלו.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

יספיק ועוד איך יספיק. גם אם לא, במקרה הכי גרוע - לאחר מכן תחליף את הספק, אבל על פי הרבה מידע שחפרתי באינטרנט, אין בעיה.

פורסם

לדעתי זה מאוד גבולי אך העצה טובה, תנסה.

אם הולך הרווחת (או חסכת) אם לא תשדרג, מגניב שזה יצא ספק של HP ולא משהו ג'נרי, זה עוד יכול לחסוך לך כסף :D

פורסם

סתם להרחבת הידע שלך בנושא, OvO, הספק מיוצר על ידי Delta. (לא ג'נרי בכלל)

בנוסף, המחשב הינו מחשב מותג. אלא אם HP רוצה הרבה החזרות למחשבים שלהם עקב תקלות בספק (במיוחד מחשב עם מפרט זה) אין לה ברירה אלא לכלול ספק איכותי במחשב.

פורסם

פיספסתי את זה שמדובר במחשב מותג של HP בעיקבות ההודעה הראשונה המבולגנת משהו, ואת ההנחה שזה ספק ג'נרי הנחתי כתוצאה מההודעה השנייה שלו שאין בה שום אזכור כלל לHP, וזאת לאחר שביקשתי ממנו מפורשות דגם ספציפי וחברה שהוא לא ציין.

בנוסף, העובדה שהוא לא חלק עלי בכלל לגבי הקביעה שלי הגבירה את חשדותיי. אבל בגלל זה, זה פורום ותמיד טוב לשמוע עוד דעות.

על כל פנים, תודה על ההערה, נחמד לדעת באמת מי מייצר להם את הספקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים