עבור לתוכן

E3 2015 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

מגניב! המשך לstick of truth. איישה טיילור מתייחסת בהומור לביקורות של הגיימרים על יוניטי.

-יוביסופט מציגה IP חדש עם סרטון סינמטי- "For Honor". נראה קצת כמו Ryse רק בתקופת הויקינגים\ ימי הביניים\ יפן הפיאודלית. המפתח של המשחק עולה והוא נראה כמו הויקינג בסרטון, פלוס מינוס שריון.

- וואו, שכפול כמעט מדויק של chivalry: medieval warfare רק בHD. מישהו צריך להסתכל על גניבת זכויות יוצרים.

- חבילת הרחבה לtrials, כנראה עם מודים של חתולים וכאלה. נראה מעניין.

- סרטון הדגמה לdivision. נראה יותר מדי מבוים בשביל שזה יהיה באמת ככה במשחק, אבל אם המכניקה תהיה ככה גם במשחק הסופי, מעניין מאוד. בעיקר בcoop וברנדומיזציה של העולם והאינטרקציה עם שחקנים שלא בקבוצה שלך. נראה. תאריך יציאה 8 במרץ לכל הפלטפורמות.

- הדגמה לseige. ביוביסופט מבטיחים "AI שלא ראינו מעולם". לפי הסרטון הAI די עומד במקום או עושה rushing ואפילו לא משתמש באסטרטגיה ככה שזה לא נראה כזה נכון. המשחק עצמו נראה טוב עם אנימציות מדויקות. האופציה לשבור קירות לא תהיה כ''כ יעילה אם הקבוצה שמולך תוכל לשמוע את זה מיידית, אז צריך לראות איך זה יתבצע במשחק.

- המפתחים של הtrackmania החדש עולים ומדגימים את עריכת השלבים כשהם יוצרים שלב חדש מאפס. המפתח מפסיד אחרי 4 שניות. לול.

- יוביסופט תתן אפשרות לשחקנים לשחק בsyndicate לא רק בE3 אלא גם בuplay centre בלוס אנג'לס וב7 ערים באירופה. מרשים. לעומת זאת לא ראינו שבריר שניה של גיימפליי- סימן מבשר רעות?

- IP שני ליוביסופט- tom clancy's ghost recon: wildlands. נראה לחלוטין כמו מיקס של the division עם just cause ונגיעות קטנות של splinter cell. עולם פתוח עם חוזים אקראיים על מטרות והתמקדות במשחק בצוות. נראה מעניין אם כי העתק של דברים שראינו בעבר.

• תגובות 92
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחכה למבקרים עד אז אין צורך להיות פסימיים ודי להשוות משחקים למשחקים אחרים זה שילוב של זה וזה שכפול של זה יש הרבה מאוד משחקים תמיד תמצא ההשוואה

פורסם

חוץ מ THE HONOR וANNO שלא היה לי מושג לגביהם אה ואולי הריינבו סיקס (לא סיג) לא הופתעתי כמו בשנים קודמות ממשחקים ... היה מבדר זה הכל

נסיים בפרק של משחקי הכס ונצפה מחר בבוקר בסוני

בהצלחה

פורסם
חוץ מ THE HONOR וANNO שלא היה לי מושג לגביהם אה ואולי הריינבו סיקס (לא סיג) לא הופתעתי כמו בשנים קודמות ממשחקים ... היה מבדר זה הכל

נסיים בפרק של משחקי הכס ונצפה מחר בבוקר בסוני

בהצלחה

אתה מתכוון לגוסט ריקון ולא ריינבו סיקס

פורסם

BO3 נראה מעולה.

הקו-אופ מזכיר קצת את דסטני ובכללי נראה אחלה.

הgunsmith נראה מדהים.

המולטיפלייר נראה א לה, BO2 עם טיפוס על קירות.

נחכה ונראה איך יהיו הזומבים שזה המוד העיקרי אבל בינתיים יש לי ציפיות גבוהות [emoji4]

פורסם
הקטע הוא שהמשחק לא יהיה 2D.

אין סיכוי שזה גיימפליי.

אם זה גיימפליי אני מזמין אותך לחתוך לי את האוזן.

.

אתה אמיתי?

זה אולי לא סרטון גיימפלי באורך מלא, אבל אם אתה באמת חושב שמ1:21 עד 1:38 זה לא גיימפלי, יש לך בעיה רצינית.

בקשר לאוזן שלך, שלח לי בבקשה בהודעה פרטית את הכתובת שלך, שאני אוכל לבוא לחתוך לך אותה. ISIS Style.

עכשיו בעניינים אחרים:

EA

-אני חייב לציין שמאוד חששתי שEA תגרום לDICE לחרבן לבאטלפרונט את הצורה, אבל האמת היא שמאוד הופתעתי לטובה(דארת' ויידר מגיע משום מקום, אפשר אשכרה להפיל את הAT-AT עם החבלים של הX-WINGS, גוף שלישי כמו בקודמים, יש לחלליות משקל יותר רציני במשחק מלהילחם אחת עם השנייה באוויר, בBF כמעט כל משחק המטוסים היו נלחמים עם עצמם ושם זה היה נגמר).

- המשחק החדש הזה שלהם שהמפתח שלו היה לחוץ בטירוף נראה נחמד מאוד.

-הטריילר של מאס אפקט הרגיש לי מאוד...סתמי. אבל כמובן לא כמו המשחקי ספורט למיניהם.

UBISOFT

סה"כ ליובי לפי דעתי הייתה אחלה תערוכה בתנאי שהם יקפידו לא להרוס את כל המשחקים שהם הציגו שם.

-הופתעתי לראות שלSiege הם לא עשו Downgrade כמו שהם אוהבים אלא בדיוק ההפך, המשחק נראה הרבה יותר טוב ושחיק מהגיימפלי הקודמים שראיתי(שהיו לא משהו בכלל).

-בקשר לThe Division, ברצינות, אני לא מבין מה בער להם לחשוף אותו אי שם לפני שנתיים אם אני לא טועה. זה כבר הE3 השלישי שלו אני חושב, ורק הבטא שלו(!) תצא בדצמבר, מה הם מיהרו לעזעאל? אבל בכל מקרה, נראה טוב מאוד כל הקונספט הזה.

-Ghost Recon נראה פשוט אדיר עם פוטנציאל ענק, מסוג המשחקים שתמיד רציתי אבל לא היו, מקווה מאוד שיובי לא יצליחו להרוס אותו(באגים/בעיות רשת ושאר ירקות יוביסופט), כי אם יש משהו שהלהיב אותי אצלם ממש זה זה.

-סאות'פארק חדש...:biglaugh:

-For Honor נראה מצוין(מדבר על הגיימפלי, לא על הטריילר, כי כמו שהראיתי כאן קודם טריילרים לא תמיד משקפים).

-היטמן חדש, המשחק הקודם זכור לי לא לטובה, אז מקווה שהם יחזרו לעשות היטמן כמו שהוא אמור להיות.

-טומב ריידר.:yelclap:

-AC.......יוביסופט צריכה לתת לסדרה הזאת לנוח דחוף, אחרת היא תמות מהר ממה שהיא חושבת.

ובינתיים בקוד, מחלצים טייס מצרי! או לפחות מנסים.

מישהו באמת אוהב את כל העתידניות יתר הזאת?

שיחזרו כבר למקורות....הסדרה הזאת פשוט גוססת ואני רואה אותה חוזרת להיות נורמלית רק אם עוד שנתיים Treyarch יוציאו משחק על מלחמת העולם השנייה בסגנון World at War.

ולסיכום, עד עכשיו היה טוב מאוד לפי דעתי, אבל עדיין בתסדה חירבנה לכולם על הראש.:cool2:

פורסם
אתה אמיתי?

זה אולי לא סרטון גיימפלי באורך מלא, אבל אם אתה באמת חושב שמ1:21 עד 1:38 זה לא גיימפלי, יש לך בעיה רצינית.

בקשר לאוזן שלך, שלח לי בבקשה בהודעה פרטית את הכתובת שלך, שאני אוכל לבוא לחתוך לך אותה. ISIS Style.

אני ממש מקווה שאתה צוחק.

תבדוק כמו שאמרתי לך באינטרנט מה ההבדל בין וידאו מהמנוע לגיימפליי ותחזור על 4.

פורסם
אני ממש מקווה שאתה צוחק.

תבדוק כמו שאמרתי לך באינטרנט מה ההבדל בין וידאו מהמנוע לגיימפליי ותחזור על 4.

אני לא מבין מה אתה רוצה ועל מה אתה מתווכח כאן. המשחק יראה וישוחק כמו הסוף של הסרטון הזה ולא כמו שאר הטריילר, סוף סיפור.

פורסם

בוא תגיד לי מר גאון,אם זה גיימפליי,מאיפה הם מכוונים?

מתהתחת? יורים רנדומלי ופגעים באנשים?

אני יכול לתת לך מיליון סרטונים של משחקים אחרים מנקודת מבט אחרת,זה אומר שהם באמת יהיו ככה?

אולי התזוזה באמת 2D SIDE SCROLLING כזה,אבל תפעיל את השכל שלך,אין שום מיקוד על דמות ראשית ואין דרך לכוון על כלום,זה נראה לך המשחק?

פורסם
בוא תגיד לי מר גאון,אם זה גיימפליי,מאיפה הם מכוונים?

מתהתחת? יורים רנדומלי ופגעים באנשים?

אני יכול לתת לך מיליון סרטונים של משחקים אחרים מנקודת מבט אחרת,זה אומר שהם באמת יהיו ככה?

אולי התזוזה באמת 2D SIDE SCROLLING כזה,אבל תפעיל את השכל שלך,אין שום מיקוד על דמות ראשית ואין דרך לכוון על כלום,זה נראה לך המשחק?

בקיצור, כל הויכוח הזה שלך היה נטו על ההגדרה.

סבבה, זה לא גיימפלי, כי אין כוונת, אין HUD, יורים מהתחת וכו' וכו' וכו', מרוצה? אבל בסופו של דבר, זה המשחק, ככה הוא יראה, וככה הוא ישוחק.

כשיהיה סרטון שיש כוונת ולא מכוונים מהתחת, אני אדאג לשלוח אותו.

פורסם

המשחק אולי ייראה ככה, אבל לפי הסרטון העלוב הזה אין לך שום דרך לדעת אם הוא יהיה third person, first person או אולי מבט מהצד או מלמעלה.

פורסם

רק אני ראיתי את horizon והייתי :t2819:? משומה אף אחד לא דיבר עליו

3rd person rpg מהסוג שמציף את כל השוק מאז.. פולאאוט 3, בעצם, רק שguerrilla games לפי השמועות גייסו הרבה מאוד מפתחים לשעבר של וויצ'ר.

מערכת הקרב, הגרפיקה, והסיפור העיף אותי לגמרי. בכיף ההדגמה הכי מרשימה על משחק הכרזה עד כה.

last guardian לעומת זאת... מאוד פרווה. אבל אני אתן למפתחת את כל חמת הספק בעולם אחרי shadow of the colosus המדהים.

פורסם

בהחלט horizon נראה מרשים מאוד ואם השמועות שאתה אומר נכונות... , אשמח להסבר למה אנשים חושבים שהמשחק

the last guardian הוא טוב? באמת לא מבין מה מעניין בו

פורסם
רק אני ראיתי את horizon והייתי :t2819:? משומה אף אחד לא דיבר עליו

3rd person rpg מהסוג שמציף את כל השוק מאז.. פולאאוט 3, בעצם, רק שguerrilla games לפי השמועות גייסו הרבה מאוד מפתחים לשעבר של וויצ'ר.

מערכת הקרב, הגרפיקה, והסיפור העיף אותי לגמרי. בכיף ההדגמה הכי מרשימה על משחק הכרזה עד כה.

last guardian לעומת זאת... מאוד פרווה. אבל אני אתן למפתחת את כל חמת הספק בעולם אחרי shadow of the colosus המדהים.

הוא יהייה אקסקלוסבי לPS4?

פורסם

יואל- כן. מהמפתחים של קילזון.

הדר- האם TLG טוב? אתה אומר את זה רק כי אתה לא מכיר את המפתחת\ לא שיחקת במשחקים הקודמים שלה.

ico וshadow of the colossus הם מעשרת המשחקים שנחשבים פשוט ליצירת אומנות, לא רק משחק מחשב אלא משהו שמתעלה מעבר לזה... בתור אחד שסיים 3 פעמים את SOTC המשחק הזה משאיר אותי פעור פה כל פעם... ממליץ לך לשחק בו אם יצא לך. לשאול למה אנשים מחכים לו זה כמו לשאול למה אנשים חיכו כ''כ לוויצ'ר או מחכים לHL3- כי בהתחשב בעבר המצוין וההקפדה של החברה סביר להניח שזה יהיה משחק פנומנלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים