פורסם 2015 ביוני 1510 שנים ובכן אני לא ממש מתחבר למשחקים האלו (DOOM\FALLOUT) אבל הם נראים ממש סוף הדרך ... אולי אנסה אותם
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים הסרטונים על פולאאט- וואו. כאילו לקחו את הרמה של 3 ובנו בה עוד פיצ'רים שיגזלו עשרות שעות. בתור אחד שדווקא לא בנה הייפ לחדש הסרטוני הדגמה היו מטורפים.לעומת זאת דום נראה כמו סקין של וולפנשטיין רק בגיהנום, או סיריוס סאם בגרפיקה משופרת... לא נראה שונה מאף hectic first person shooter, רק עם ההוספה של הexecutios.סומך על בתסדה שיביאו משהו מעניין במשחק אבל כרגע לא נראה כמו משחק ששווה לחכות לו
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים מיקרוסופט מציבה רף גבוה מאוד, לא נראה לי סוני תעמוד בו. תמיכה לאחור במשחקים של 360, ומודים שייוצרו במחשב ל fallout יוכלו לעבוד גם בקונסולה Damn
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים פספסתי את זה קצת, אכפת לך לעדכן בדברים החשובים? עכשיו אני רואה יש רק טריילרים.
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים windows 10 exclusive... לא שמעתי דבר כזה מזמן... אהמהאלו2ויסטהאקסקלוסיבאהם. אני בטוח שזה יעבור מצויין נערך 2015 ביוני 1510 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים נאמר רק בגלל שיש מתחרה בשם סוני. יכול להיות מכיוון שרק מי שישתמש בויינדוס 10 יוכל לשחק?אני מתחיל להרדם, התותחים הכבדים נשלפו כבר. הקטע היחיד שאהבתי זה שראיתי ש solus עדיין קיים, לא עדכנו הרבה זמןתיקון יש עוד תותחים שמדברים עליהםFable legends ו hololensלא חובב של minecraft אבל זה מדהיםלוקח את כל המילים שלי בחזרה gears of War. לגמרי שכחתי מזה, public beta מהיום. עכשיו חסר לי xbone. שעה וחצי שהוקדשו למשחקים ולשלט חדש. אין ספק שלמדנו משנה שעברה או שזה היה לפני שנתיים? [emoji1] נערך 2015 ביוני 1510 שנים על-ידי hadarK
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים ומודים שייוצרו במחשב ל fallout יוכלו לעבוד גם בקונסולה Damnכן בהצלחה להריץ מודים ברמה של סקיירים על XBONE
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים חייב, פשוט חייב לדעת איך תגיבו לזה. שונא טריילרים כאלה,לא מראים שום דבר,שום גיימפליי,כלום. מרגיש לי בזבוז זמן לצפות בטריילרים כאלה ומוריד מהמשחק. מה גם שהוא אקסלוסיבי לPS4.
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים שונא טריילרים כאלה,לא מראים שום דבר,שום גיימפליי,כלום.מרגיש לי בזבוז זמן לצפות בטריילרים כאלה ומוריד מהמשחק. מה גם שהוא אקסלוסיבי לPS4. ראית את הסוף? האמת היא, שהבעיה בטריילר הזה היא דווקא שכן מראים גיימפלי...
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים זה ממש אבל ממש לא גיימפליי.אם זה גיימפליי בשבילך אז גם הטריילר של STAR WARS BATTLEFRONT היה גיימפליי נכון?
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים new ips style ea...הם הבטיחו לפחות 3, בינתיים ישneed for speedהרחבה ל star wars the old republicplants vs zombiesnba/fifa/nhl/משהו משהו #3124122321משחק minions כלשהוכמה גרסאות מובייל של משחקים קיימיםוכמובן mirrors edge ו- battlefront שיוצגו בהמשךומשחק אחד שהוא אשכרה new ip ונראה חמוד ביותר...
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים ראית את הסוף? האמת היא, שהבעיה בטריילר הזה היא דווקא שכן מראים גיימפלי... מסכים, השינוי הכי קיצוני אי פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.