עבור לתוכן

עד כמה STEAM תיפגע מההשקה של חלונות 10 עם חנות המשחקים ?

Featured Replies

פורסם
איפה אתה חי? סטים כל כך משגשגת שהם יכולים להרשות לעצמם למכור חומרה ותוכנות בחנות שלהם מעבר למשחקים ועוד על גבי זה לעשות שטויות ענקיות שירתיחו את האינטרנט (אהם מודים בתשלום)

נכון זה מה שאמרתי.

פורסם

ברור שפיראטיות הרגה את שוק הpc לפני כמה שנים.. אין ספק. ואז הייתה העליה, אולי בגלל הנגישות של החנויות הדיגיטליות, ופלטפורמות כמו סטים וכאלה. אני זוכר על עצמי בתקופת הדיסקים שהייתי קונה משחק פעם בכמה חודשים, עכשיו לכל אחד פה יש רשימה של משחקים בספרייה של סטים שמחכים לו, ועוד כמה dlc במשחקים שהוא עדיין לא עשה

פורסם
נכון זה מה שאמרתי.

לא. אבל אם היית מוסיף פסיק אז כן.

״לא נראה לי סטים משגשגת״ = אני לא חושב שסטים משגשגת

״לא נראה לי, סטים משגשגת״ = אני חולק על דבריך, סטים משגשגת

פורסם
לא. אבל אם היית מוסיף פסיק אז כן.

״לא נראה לי סטים משגשגת״ = אני לא חושב שסטים משגשגת

״לא נראה לי, סטים משגשגת״ = אני חולק על דבריך, סטים משגשגת

אתה צודק לחלוטין, בדרך כלל אני מקפיד על כך.

פורסם
זו לא הסיבה לדעתי. הסיבה היא הפיראטיות של משחקי PC. מעניין אם היה שינוי במצב בשנים האחרונות.

איך לדעתך פיראטיות משפיעה על מכירות משחקי PC? הרושם שלי הוא שבעידן שבו כל כך נוח וזול לקנות משחקים ל-PC הפיראטיות נדחקה לשוליים.

פורסם
  • מחבר

הפיראטיות לא נדחקה, ילדים שאין להם כרטיס אשראי ו/או הורה שמודע לסוגיית הגיימינג עדיין מקפידים על פיראטיות (וכן, עדיין מבוגרים מסויימים שלא רואים לנכון לשלם).

פורסם
הפיראטיות לא נדחקה, ילדים שאין להם כרטיס אשראי ו/או הורה שמודע לסוגיית הגיימינג עדיין מקפידים על פיראטיות (וכן, עדיין מבוגרים מסויימים שלא רואים לנכון לשלם).

בשוק המיינסטרים היא נדחקה

פורסם
גם Internet Explorer מגיע חינם וכבר מותקן יחד עם מ"ה ועדיין רוב המשתמשים מעדיפים לטרוח ולהתקין דפדפן אחר.

גם האנטי-וירוס של מיקרוסופט מגיע חינם וכבר יחד עם מ"ה ועדיין רוב המשתמשים מעדיפים לטרוח ולהתקין אנטי-וירוס אחר.

גם Outlook Express מגיע חינם וכבר מותקן יחד עם מ"ה ועדיין רוב המשתמשים מעדיפים לא להשתמש בו.

למעשה, מחוץ לשווקים המסורתיים שלה (מ"ה ואופיס) שבהם למיקרוסופט יש דומיננטיות כבר 30 שנה - היא לא הצליחה לפרוץ לשווקים אחרים בצורה בולטת. וזה בולט מאד בעולם האינטרנטי, שמה מיקרוסופט היא שחקן בינוני מאד. אין לה אפילו לא שירות ענן אחד דומיננטי.

זה לא לגמרי נכון.

IE נכשל בשנים האחרונות, אבל עדין שני בשוק לchrome בלבד.

Outlook עדין נחשב לשירות אימייל טוב ונמצא במקום הרביעי בmarket share של אימיילים.

Microsoft לא מצליחה לפרוץ לשווקים אחרים?

xBox

Surface (tablet line) היא חברת בת שעברה לפני כמה חודשים את השווי של 1billion dollar

.Net של מיקרוסופט מחזיקה נתח שוק רציני מאוד ומתחרה חזק בJava בשוק התכנות

פורסם
זה לא לגמרי נכון.

IE נכשל בשנים האחרונות, אבל עדין שני בשוק לchrome בלבד.

Outlook עדין נחשב לשירות אימייל טוב ונמצא במקום הרביעי בmarket share של אימיילים.

זה שהם במקום השני או הרביעי לא סותר את מה שנאמר הרוב לא משמשים וזה אומר שמייקוסופט נכשלה במלחמה נגד כרום כך גם בOutlook ובXbox מייקורוסופט מתקשה לא רק בגלל עצמה אלא בגלל התחרות בשווקים האלה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עם המחירים שהמשחקים מגיעים היום, אם יש סבלנות אני לא רואה שום סיבה למה לא לקנות (אחרי בדיקה פיראטית כמובן).

יש משחקים טובים מגיעים לפחות מ - 10$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים