עבור לתוכן

עד כמה STEAM תיפגע מההשקה של חלונות 10 עם חנות המשחקים ?

Featured Replies

פורסם

אומנם גייב היה קרוב בתחזית שלו אבל פספס (הוא חשב שחלונות 8 תכיל את החנות של מיקרוסופט שתחחרה בו, בסוף הגיע ב 10).

בחנות של 10 מיקרוסופט תפסה שכל (וכרגיל העתיקה מאפל) והולכת על כל הקופה. בעזרת החשבון שלך (שכמובן הרבה ייצרו בהתקנת מערכת ההפעלה כדי שקורונה ושאר היכולות יעבדו) תוכל כמובן לקנות ולהוריד מהחנות (שמגיעה מותקנת עם החלונות, כמה פשוט). כמובן שגם אמצעי התשלום שלך (במוקדם או מאוחר) יהיה מקושר לחנות בשביל זה.

כרגע הם יתחילו כנראה במלחמות פשוטות יותר ויהיה שם תוכנות, סרטים וסדרות טלוויזיה, אבל די ברור שבסופו של דבר הם יחתמו עם כל המפיצים ו UCRAP ו BORINGIN יתקפלו יותר מהר מ VALVE לשים את הדברים שלהם שם. אני מניח שהאינדי ילכו לאיפה שהם יוכלו להרוויח יותר כסף.

איך עוד 2-3 שנים שוק הפצת המשחקים ב PC יראה ? האם זה יביא להוזלת מחירים (למשל ש VALVE יקחו פחות אחוזי רווחים מהמחירות), יותר מבצעים תכופים בחנויות אחרות ?

או שעם STEAMWORKS והרשת החברתית ש VALVE רצה ומקימה בשנים האחרונות הרבה אנשים לא יפזלו ?

ד"א במערכות הפעלה של אפל זה מודל של איך לא-לעשות את זה, שמה הם מתחרים ב VALVE ומוכרים משחקים, אבל לרוב זה משחקים בסיסים או GOTY מבלי דברים כמו DLC ושאר הדברים שיש לסטים.

פורסם

סביר להניח שאת רוב המשחקים שתראה בחנות של מיקרוסופט תראה גם בסטים. בעולם ה-PC כמעט אין בלעדיות לחנויות על משחקים. זו אחת הסיבות שהמחירים מראש כל כך זולים. אני לא צופה שהחנות הזו תעשה שינוי כלשהו בנושא.

פורסם
סביר להניח שאת רוב המשחקים שתראה בחנות של מיקרוסופט תראה גם בסטים. בעולם ה-PC כמעט אין בלעדיות לחנויות על משחקים. זו אחת הסיבות שהמחירים מראש כל כך זולים. אני לא צופה שהחנות הזו תעשה שינוי כלשהו בנושא.

ומה עם GOG?

פורסם

משחקים שהמפתחים שלהם לא מרגישים צורך ב-DRM מגיעים גם ל-GOG. אני לא רואה סיבה שמשהו בנושא הזה יישתנה בעתיד הנראה לעין, ללא קשר למיקרוסופט.

פורסם
משחקים שהמפתחים שלהם לא מרגישים צורך ב-DRM מגיעים גם ל-GOG. אני לא רואה סיבה שמשהו בנושא הזה יישתנה בעתיד הנראה לעין, ללא קשר למיקרוסופט.

מה הכוונה DRM FREE בGOG האם יש את זה גם לSTEAM? והאם אתה צופה שיתוף פעולה בין GOG לNVIDIA ושיתוף בין VALVE לAMD? https://youtu.be/Aeq7P4XFvxs

פורסם

לא חושב שיהיה שינוי משמעותי.

יש הרבה חנויות מתחרות לsteam שהרבה פעמים מוכרות יותר זול: gog, humble store

השוק של הPC יציב מספיק בשביל שעוד חנויות יכנסו ולא יפגעו בו.

הוא אפילו מספיק יציב כדי שחנויות פיזיות ישרדו וימכרו עותקים פיזיים...

פורסם
  • מחבר

היתרון של מיקרוסופט לדעתי (אם הם יצליחו) זה להנגיש את זה יותר:

1. מיקרוסופט תשווק שירותים בתשלום במערכת הפעלה (למשל skydrive לאכסון בענן וכו'), ככה שפרטי האשרי יהיו שם.

2. החנות היא חלק מובנה ממערכת הפעלה, לא צריך לחשוב על זה יותר, להתקין משהו נוסף וכו'.

3. מה לעשות, יש אנשים שסומכים יותר לתת את הפרטים שלהם לגופים גדולים לחברות עם שם גדול יותר.

לנו זה אולי ברור, אבל יש אנשים שעד היום לא קנו משחקים דרך האינטנרט ואולי עכשיו כן.

פורסם
מה הכוונה DRM FREE בGOG האם יש את זה גם לSTEAM? והאם אתה צופה שיתוף פעולה בין GOG לNVIDIA ושיתוף בין VALVE לAMD? https://youtu.be/Aeq7P4XFvxs

בכללי הכוונה שאין תוכנה (למשל steam, origin uplay, securom) שבודקת שהמשחק שאתה מפעיל הוא מקורי

פורסם
בכללי הכוונה שאין תוכנה (למשל steam, origin uplay, securom) שבודקת שהמשחק שאתה מפעיל הוא מקורי

אז זה אומר שמשחקים פיראטיים יעבדו גם במולטי פלייר?

פורסם

לאו דווקא, מדובר רק על הפעלת המשחק.

בדרך כלל גישה למולטי כן בודקת מקוריות

פורסם
לאו דווקא, מדובר רק על הפעלת המשחק.

בדרך כלל גישה למולטי כן בודקת מקוריות

זה מטופש לחלוטין למה שמישהו ירצה לעשות דבר כזה?

פורסם

מדהים איך לפני כמה שנים הספידו את תחום הגיימניג על pc, ואיך המצב השתנה בשנים האחרונות.. מעניין מה הגורם הדומיננטי לשינוי הזה

פורסם
מדהים איך לפני כמה שנים הספידו את תחום הגיימניג על pc, ואיך המצב השתנה בשנים האחרונות.. מעניין מה הגורם הדומיננטי לשינוי הזה

הקונסולות החלשות ההוזלה של החומרה מודים וכו'

פורסם
זו לא הסיבה לדעתי. הסיבה היא הפיראטיות של משחקי PC. מעניין אם היה שינוי במצב בשנים האחרונות.

לא נראה לי סטים משגשגת

פורסם

איפה אתה חי? סטים כל כך משגשגת שהם יכולים להרשות לעצמם למכור חומרה ותוכנות בחנות שלהם מעבר למשחקים ועוד על גבי זה לעשות שטויות ענקיות שירתיחו את האינטרנט (אהם מודים בתשלום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים