פורסם 2015 במאי 1010 שנים אהלן אנשים, מישהו כאן למד בבר אילן מדעי המחשב או מכיר משהו ויכול לומר לי איך הלימודים שם?כרגע מבין כל האוניברסיטאות בר אילן היא היחידה שאני יכול להתקבל, ואני לא בראש של לעשות שנה מכינה בבן גוריון ואז אולי להיכנס ללימודים, וגם אני לא מעוניין במכללות, בכל זאת מעניין אותי להתעסק בפיתוח.תודה רבה.
פורסם 2015 במאי 1010 שנים מה הסיכוי שהפקידות באוניברסיטאות עושות עלייך חיפוש בפייסבוק לפי המייל שלך ואם אתה לא נראה להם הם פוסחות עלייך? או שזה לא בשליטתן?
פורסם 2015 במאי 1010 שנים זה נשמע לך תמוהה? אני התקבלתי רק לעברית עברית עוד מילא. הם לא כל כך עפים על עצמם במדמ"ח. בר אילן ביקש ממני ציוני פסיכו כמו תל אביב (740)
פורסם 2015 במאי 1110 שנים זה הציון שדורשים גם בעברית (במסלול של קבלה ישירה עפ"י פסיכו). נערך 2015 במאי 1110 שנים על-ידי SinMaker
פורסם 2015 במאי 1210 שנים הנה טיפ שעבד בשבילי:אתה יכול להתקבל לאוניברסיטה העברית עם תעודת זהות למתמטיקה (כי אף בן אדם שפוי לא ילמד רק מתמטיקה),לעשות את כל הקורסים חובה של מדעי המחשב של שנים א', ב' ואז לבקש במזכירות מדעי המחשב להעביר אותך לחוג במדעי המחשב.הם ידונו בבקשה ובד"כ יאשרו אותה אם יראו שיש לך ציונים סבירים
פורסם 2015 במאי 1210 שנים אני עם 716 מתקבל לעברית, סתם בדקתי בשביל הדיון פה.. לא עפים על עצמם האמת. רק ת"א (בר אילן לא בדקתי) הגזימו.
פורסם 2015 במאי 1410 שנים מחבר בר אילן מבקשים מינימום 620, והסכם בבן גוריון גבוה (700 למדמ"ח).אבל אחרי חיפושים גיליתי לא מעט תגובות לא מחמיאות על בר אילן, אומנם רובם לפני כמה שנים אבל עדיין..מעניין אותי גם איך האקדמית ת"א, הבנתי שזאת שלוחה של אונ' ת"א, יש בזה אמת? התואר נחשב משהו אחרי הלימודים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.