עבור לתוכן

מדעי המחשב בבר אילן

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים, מישהו כאן למד בבר אילן מדעי המחשב או מכיר משהו ויכול לומר לי איך הלימודים שם?

כרגע מבין כל האוניברסיטאות בר אילן היא היחידה שאני יכול להתקבל, ואני לא בראש של לעשות שנה מכינה בבן גוריון ואז אולי להיכנס ללימודים, וגם אני לא מעוניין במכללות, בכל זאת מעניין אותי להתעסק בפיתוח.

תודה רבה.

פורסם

כנראה שעדיף ממכללות אבל פחות נחשב מה-top 4.

פורסם

מתקבל לבר אילן אבל לא לבן גוריון? נשמע לי תמוהה...

אצלי קרה בדיוק ההפך

פורסם

זה נשמע לך תמוהה? אני התקבלתי רק לעברית :S

פורסם

מה הסיכוי שהפקידות באוניברסיטאות עושות עלייך חיפוש בפייסבוק לפי המייל שלך ואם אתה לא נראה להם הם פוסחות עלייך? או שזה לא בשליטתן?

פורסם
זה נשמע לך תמוהה? אני התקבלתי רק לעברית :S

עברית עוד מילא. הם לא כל כך עפים על עצמם במדמ"ח. בר אילן ביקש ממני ציוני פסיכו כמו תל אביב (740)

פורסם

זה הציון שדורשים גם בעברית (במסלול של קבלה ישירה עפ"י פסיכו).

נערך על-ידי SinMaker

פורסם

הנה טיפ שעבד בשבילי:

אתה יכול להתקבל לאוניברסיטה העברית עם תעודת זהות למתמטיקה (כי אף בן אדם שפוי לא ילמד רק מתמטיקה),

לעשות את כל הקורסים חובה של מדעי המחשב של שנים א', ב' ואז לבקש במזכירות מדעי המחשב להעביר אותך לחוג במדעי המחשב.

הם ידונו בבקשה ובד"כ יאשרו אותה אם יראו שיש לך ציונים סבירים

פורסם

אני עם 716 מתקבל לעברית, סתם בדקתי בשביל הדיון פה.. לא עפים על עצמם האמת. רק ת"א (בר אילן לא בדקתי) הגזימו.

פורסם
  • מחבר

בר אילן מבקשים מינימום 620, והסכם בבן גוריון גבוה (700 למדמ"ח).

אבל אחרי חיפושים גיליתי לא מעט תגובות לא מחמיאות על בר אילן, אומנם רובם לפני כמה שנים אבל עדיין..

מעניין אותי גם איך האקדמית ת"א, הבנתי שזאת שלוחה של אונ' ת"א, יש בזה אמת? התואר נחשב משהו אחרי הלימודים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים