עבור לתוכן

המלצה על מדפסת BROTHER משולבת חדשה!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום....

יש ברשותי מדפסת HP מסוג OFFICEJET 5610 ענתיקה כבר קרוב ל 10 שנים.

ת'אמת אף פעם לא נהניתי מהמדפסת היא גדולה מגושמת ונורא איטית , אבל החיסרון הגדול שלה הוא : מחירי ראשי הדיו הם יקרים ונגמרים מהר!!!

עכשיו לצורך לימודים אני צריך להשתמש הרבה בהדפסות ולכן אני צריך מדפסת משולבת אלחוטית טובה:

הדברים שהכי חשובים לי : 1. חסכונית וראשי דיו זולים. 2. פקס . 3. צבעוני . 4. מהירה. 5. טווח מחירים 400-600

עשיתי חיפוש באינטרנט ונתקלתי ב4 מדפסות שנראות לי טובות :

2 של BROTHER ו- 2 של HP.

של בראדר :

1. Brother MFC-J4420DW

2. Brother MFCJ470DW

אני יודע שאין מה להשוות והראשונה הרבה יותר טובה , השאלה שלי לגבי החיסכון שלה כי הבנתי שהשניה היא נורא חסכונית.

אז אם תוכלו לתת קישורים לקניית סט ראשי דיו במחיר הזול ביותר לכל מדפסת.

של HP :

אני קצת חושש לחזור ל HP אחרי הסטיגמה שנוצרה עליהם אבל בכל אופן גם להם יש יתרון גדול זה שפת ממשק עברית!

השאלה שלי גם הם אם הם חסכוניות.

1. HP Officejet Pro 6830 E3E02A

2. HP Deskjet Ink Advantage 4645

מה המדפסת המומלצת ביותר מכולם (אני נדלקתי על הבראדר הראשונה...) ?

אני יודע שקצת סיבכתי אתכם, אבל אשמח אם תעזרו לי!!!!!

פורסם

רק שמעתי טובות על BROTHER אבל יותר על CANON שגם אצלה ראשי הדיו זולים יחסית ל-HP

אתה יודע למה?

כי במדפסות הנ"ל ראש ההדפסה הוא חלק מהמדפסת ואילו ב-HP ראש ההדפסה הוא חלק מראש הדיו ולא מהמדפסת.

זה מה שמייקר את ראשי הדיו של HP

יש דיון תיאולוגי שלם מה עדיף, אבל אם במדפסת BROTHER או CANON נדפק ראש ההדפסה (והוא נסתם די בקלות מהדיו שמתייבש) - הלכה המדפסת.

ב-HP זה לא יכול לקרות כי כל ראש דיו כולל ראש הדפסה חדש-דנדש והסיכוי לטוטל-לוסט של המדפסת קטן בהרבה.

לראיה המדפסת שלך ששירת אותך נאמנה 10 שנים וגם לי 3 דגמים שונים שירתו לסירוגין כ~20 שנה כמעט ללא תקלות.

לא יודע לומר מה ההסתברות לתקלות כאלה ולעשות תחשיב עלות/תועלת - וזה מן הסתם תלוי ברמת השימוש, דגם ספציפי, דיו תחליפי, רמת תחזוקה, אבק, אקלים ולך תדע מה עוד.

אמנם עלות המדפסות היום היא בדיחה (ודאי ביחס לעלות הדיו המופרכת לחלוטין) אבל הטרטור של מדפסת שנדפקת בדיוק ביום שישי לפני שצריך להגיש משהו בראשון, ללכת לקנות חדשה... גם לזה יש ערך.

לי יש שנים את ה-HP OFFICEJET 6500 האלחוטית ועם ראשי ה-XL היא (יחסית) חסכונית ועובדת מצויין עם 0 תחזוקה ותנאים סביבתיים לא קלים.

אני קונה דיו מקורי אבל רק במבצעי BLACK FRIDAY וכדומה ואז יוצא 150-200 ש"ח לסט של 4 ראשי XL (שחור + 3 צבע).

עדיין יקר מאוד - לא ניסיתי תחליפי עדיין.

כשהיא מדפיסה היא מהירה מאוד אבל זמן התגובה שלה בינוני. לא שקטה במיוחד.

פורסם
  • מחבר

ובכל אופן- דווקא כאן בפורום קראתי הרבה המלצות על מדפסות בראדר אז יש למישהו על נמלצה על אחת מ ה-2 שכתבתי לעיל + הסבר מה יותר חסכוני וקישור לסט ראשי דיו לכל אחת?

פורסם

במחסניות של HP יש שבב הגנה מתוחכם המונע קניית חיקויים וגם מונע שימוש אחרי שנתיים. בברדר לא. אז תחפש ברשת לאיזה דגם יש דיו תחליפי זול. לא צריך לחכות ליום שישי השחור.

פורסם
  • מחבר
במחסניות של HP יש שבב הגנה מתוחכם המונע קניית חיקויים וגם מונע שימוש אחרי שנתיים. בברדר לא. אז תחפש ברשת לאיזה דגם יש דיו תחליפי זול. לא צריך לחכות ליום שישי השחור.

לא כל כך הבנתי מה הכוונה שלך , אז מה עדיף לי HP או BROTHER ???

דגם מומלץ?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה עשיר אז HP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים