עבור לתוכן

אני חדש כאן ומתנצל מראש אם השאלה שלי תהייה שאלה חוזרת...

Featured Replies

פורסם
לדעתי החריגה היא בכך שההבדל היה באופן השימוש ולא בקוסמטיקה. חלונות 8 ניסתה לכפות אופן שימוש של מסכי מגע על דסקטופ (דבר שנועד להכשל מראש) ולכן ספגה כל כך הרבה אש.

ואז הגיעה 8.1

בכלל ב10 כל הסביבת מטרו סורסה קיצונית.

• תגובות 85
  • צפיות 12.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי במחשנים נייחים ואפילו ניידים זה לא נוח.

אם אני ארצה מסך מגע אני אקנה אייפד ו/או משהו דומה..

פורסם
כי במחשנים נייחים ואפילו ניידים זה לא נוח.

אם אני ארצה מסך מגע אני אקנה אייפד ו/או משהו דומה..

אני עובד עם 8.1 ולא השתמשתי פעם אחת במטרו. להפך.. התפריטים יותר נוחים ועם קצת מחקר תמצא קיצורים במקלדת שפותחים לך כל מיני פונקציות שלא היו כל כך פשוטות ב7.

פורסם
ואז הגיעה 8.1

בכלל ב10 כל הסביבת מטרו סורסה קיצונית.

ב10 פשוט הקטינו את מסך האריחים וניתן לשחק קצת עם הגודל ובכל מצב ניתן לראות את שורת המשימות בכל מקרה עם Classic Shell אני מרגיש שההתחל מגיב מהר יותר וגם החיפוש עובד מהר יותר וטוב יותר כשאני מחפש קבצים מסוימים.
פורסם
ב10 פשוט הקטינו את מסך האריחים וניתן לשחק קצת עם הגודל ובכל מצב ניתן לראות את שורת המשימות בכל מקרה עם Classic Shell אני מרגיש שההתחל מגיב מהר יותר וגם החיפוש עובד מהר יותר וטוב יותר כשאני מחפש קבצים מסוימים.

Win key + s

פורסם
Win key + s
אני מכיר את הקיצור דרך ועוד קיצורים אחרים אבל זה עדיין לא משנה שמסך האריחים המוקטן זה לא ההתחל הישן הטוב והקליל שאותו אני מעדיף ועדיין החיפוש דרך הClassic Shell טוב יותר ומהיר יותר בנוסף אני גם בלי SSD ככה שאני שם לב.

העניין שכמו שאמרתי שיש קבצים מסוימים שאני מחפש לא נמצאים בחיפוש הרגיל ואז אני לוחץ Search my stuff ואז זה עושה עוד חיפוש שנותן לי להמתין עוד קצת ורק אז מוצא בעוד שעם Classic Shell זה מופיע באותו רגע שכתבתי מבלי לחכות בכלל.

פורסם

ניסית ב10 את הפס החדש הזה עם קורטנה?

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתכוון?

אני מחובר לחשבון מקומי ככה שקורטנה לא פעילה.

פורסם

אם יש חשבון מיקרוסופט אתה מחובר לקורטנה האח הגדול סטייל.

פורסם

אני מעדיף שיאפשרו להתחבר לקורטנה בנפרד לפחות.

פורסם

זה כמו חשבון גוגל עוקב אחריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים