עבור לתוכן

בעיה בגישה לאינטרנט ב ICS

Featured Replies

פורסם

שלום,

חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI.

עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ...

בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות...

עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP?

ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני?

ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם?

למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה..

וסימנתי ב V את כל הדברים בחלק התחתון (איזה פרוטוקולים להפעיל)

תודה מראש

פורסם

הכל מוסבר לך בפירוט במדריך פה בראש הפורום.

עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP?

מגדירים במחשב השני. מכניסים את הכתובת של המחשב הראשון.

ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני?

אתה לא צריך להגדיר את ה-IP של הספקית. אתה מקבל מהספקית IP ברגע שאתה מתחבר. ומכיוון שהמחשב הראשון הוא זה שמתחבר לספקית ולא השני, ה-IP הזה יהיה על המחשב הראשון.

אם אתה מדבר בכלל על הכתובת של שרתי ה-DNS שאותם אתה צריך להגדיר, אז אותם צריך להגדיר רק על המחשב השני.

ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם?

כן. אתה חייב Subnet Mask זהה בכולם, וכתובת IP מאותו הסוג (ששלושת התאים הראשונים זהים ורק האחרון שונה).

שוב: הכל מוסבר במדריך. קרא אותו בעיון.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל על הבעיה העיקרית שלי לא ענית וזה:

המחשב השני מתחבר לי לאינטרנט כלומר מפעיל את הדיילר במחשב הראשון כמו כן הרשת פועלת אבל האינטרנט כלומר HTTP או כל פרוטוקול אחר לא עובד לי.. כלומר הוא מתחבר אבל האינטרנט לא עולה

בעיה נוספת היא כשאני אומר לXP ליצור רשת אז במחשב הראשי הוא אומר לי בסוף שארעה תקלה ולכנפג את זה לבד.. למה זה קורה?

פורסם

המחשב השני מתחבר לי לאינטרנט כלומר מפעיל את הדיילר במחשב הראשון

מה בדיוק הבעייה פה? אתה לא רוצה שיתחבר? תוריד את הסימון בחלון השיתוף מהאפשרות של "Establish a dial-up connection whenever a computer...".

כמו כן הרשת פועלת אבל האינטרנט כלומר HTTP או כל פרוטוקול אחר לא עובד לי..

הגדרת Gateway ו-DNS? עשית הכל בדיוק כמו במדריך? אם לא, תעשה את זה. ואם כן, מה בדיוק לא עובד? מה אתה רואה? יש הודעת שגיאה? משהו?

בעיה נוספת היא כשאני אומר לXP ליצור רשת אז במחשב הראשי הוא אומר לי בסוף שארעה תקלה ולכנפג את זה לבד.. למה זה קורה?

לא יודע. אף פעם אני לא מגדיר עם האשפים הנחותים של ה-XP. בשביל זה קיים המדריך פה שמסביר טוב מאוד איך לקנפג ידנית.

ובכל פעם שיש הודעת שגיאה: תביאו תמונת מסך.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת. אני רוצה שהוא יתחבר והוא מתחבר אבל האינטרנט כלומר HTTP לא עולה.. הוא לא מצליח להעלות אף אתר באינטרנט או ICQ או כל דבר אחר

פורסם

מה בדיוק הגדרת עד עכשיו?

פורסם
  • מחבר

במחשב הראשון IP 10.0.0.1 ומסק 255.0.0.0

במחשב השני IP 10.0.0.2 אותו מסק כמו בראשון.

במחשב השני GATEWAY 10.0.0.1

ובמחשב השני ב DNS את זה של הספק שלי (012).

שיתוף קבצים בחייגן שלי בלי אבטחת פיירוול.

חסר עוד משהו שלא רשמתי?

פורסם

ה-ICS של ווינדוס משום מה רוצה שכתובתו הפנימית של המחשב שמשתף אינטרנט תהייה 192.168.0.1. אי לכך ובהתאם לזאת, כתובתו של המחשב השני ברשת הפנימית צריכה להיות 192.168.0.2. על שניהם Subnet Mask צריך להיות 255.255.255.0.

למה אתה לא עובד פשוט לפי המדריך פה?!

זו לא הייתה מעט עבודה לרשום את המדריך, ואתה פשוט מתעלם... :-\

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים