פורסם 2015 במאי 710 שנים מישהו מבין קצת באופניים חשמליות?שוקלים בחיוב להפטר מהרכב של בת זוגי שנוסע 6-7 אלף בשנה בלבד. בזבוז כסף משווע.המסלול העיקרי שלה זה מפ"ת לרמת החייל ובחזרה. מדובר על כ-7 ק"מ לכל כיוון.עדיף משהו מתקפל בקלות, ולא כבד מדי. יש מעלית במקומות העיקריים.נתקלנו באופניים של Jager שהיא נדלקה עליהן, עם שלדה נמוכה ועגולה.במפרט עם סוללת 48V, חישוקי אלומיניום ובלמי דיסק מדברים כבר על סביבות ה-8,000 ש"ח.לא שבלתי אפשרי, השאלה אם יש תמורה יותר טובה למחיר לצרכים שלה.ראיתי גם Neo Eagle, אבל במחיר של כמעט 13 אלף זה כבר ממש מוגזם.בקיצור, הלכתי קצת לאיבוד בין כל הזבל הסיני שמסתובב בכל מקום.יש למישהו רעיון?
פורסם 2015 במאי 710 שנים היאני רוכב כשנה וחצי שנתיים על אופניים חשמליות כל יום 12 ק"מ כיוון.אני רוכב על מתקפלים תקניים של שיקו - עם בלם דיסק יחיד (לא לוותר על בלם דיסק)אני ממליץ להמנע ממתקפלים - יצא לי לרכוב גם על אופניים חשמליות גבוהות וזה אופרה אחרת - כשאני אהרוג את האופניים שלי (עלו בסביבות 6K בשעתו) אני ארכוש גבוהות - גם ככה מספר הפעמים שקיפלתי אותן לתוך האוטו שואף לכלום.קח בחשבון (כמי שרכב על אופנוע וקטנוע) שזה כלי שהוא הרבה יותר פגיע - לא לסוע על מדרכה!לא לוותר על קסדה טובה כפפות (אנ ירוכב גם עם ווסט מאוורר עם מיגונים בכתפיים ובמרפק)בהצלחה,גבריאל
פורסם 2015 במאי 710 שנים מחבר תודה על התגובות.על בלמי דיסק (ואני עוד בכלל חושב על הידראולים) ומיגון כמובן שלא מוותרים.אופניים גבוהות היא לא אוהבת. יש לי אופניים רגילות גבוהות, והיא שונאת אותם. רוצה רק גזרה נמוכה.יש סיבה מדוע לא לקחת מתקפלות?
פורסם 2015 במאי 710 שנים הקיפול זה לא תענוג גדול - הם גם מאוד כבדות מספר הפעמים שקיפלתי אותן כדי להכניס לרכב מאז שרכשתי אותן אפשר לספור על יד אחת - בשביל זה לא רוכשים מתקפלותאתה יכול לרכוש אופניים מעולות בסביבות 4-6 לא צריך להשתגע- אני רכשתי בשיקו ואני די מרוצה - גם מהשירות לאחר קניה (תקח בחשבון שפעם בחודשיים בערך צריך "תחזוקה")בהצלחה,גבריאל
פורסם 2015 במאי 2210 שנים סתם בשביל הידע, מה החוק מחייב לגבי אופניים חשמליות מבחינת אזורים מותרים לרכיבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.