עבור לתוכן

כפתור בית ליד כפתור התחל בשורת המשימות

Featured Replies

פורסם

כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות.

חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1).

מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה?

אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70).

תודה.

פורסם

אני לא מכיר שום דבר סטנדרטי כזה מובנה בWin8.1, מכאן כנראה מדובר בתוספת של לנובו.

פורסם
  • מחבר

בדיוק זה רק שזה לא היה בכפתור ווינדוס, היה לזה כפתור נפרד ועכשיו הוא איננו. מישהו יודע איך להחזי אותו?

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכתבה ששלחת לי עזרה ממש, פשוט התקנתי את ה-pokki מחדש. תודה!

פורסם

בכיף - אני אשמח אם תחליף רשמים על הדבר הזה - POKKI

אישית אני לא משתמש בתפריט התחל הרבה לפני חלונות 8 - אבל יש כאלה שזה חסר להם אז אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמשתמש

שמח שסייעתי,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה ממש נוח למשל כדי למצוא אפליקציה אז לא צריך לעבור למסך התחלה השני של ווינדוס ולהתחיל לחפש את זה מתוך רשימה ארוכה. כמו כן יש גישה ללוח בקרה בקלות ואפשר לכבות או להפעיל את המחשב מחדש משם. תתקין תנסה כמה ימים מקסימום תמחק.

פורסם

למה לחפש ברשימה ארוכה? יש שם חיפוש שמופעל אוטומטית ברגע שאתה מתחיל להקליד משהו, אתה מודע לזה? ועוד ב 8.1 שיפרו אותו לחפש בעוד מקומות וגם באינטרנט.

בכל מקרה יש אלף ואחד פתרונות למי שלא מסתדר עם התפריט התחל החדש. בין הפופולריות:

Classic shell

Start is back

Start8

היתרון שלהן זה שהממשק זהה לזה בווינדוס 7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים