עבור לתוכן

כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

רציתי לשאול מה עדיף לקנות מבין השניים:

GEFORCE-2-MX400 64MB

GeForce 4 MX-440 64Mb DDR Memory AGP

המחירים שלהם די דומים בעוד שהמחיר של הג'יפורס 3 הרבה הרבה יותר יקר (מישהו יודע למה ה - 3 יקר יותר מה - 4 שבא אחריו?)

התקציב שלי נע עד 700 ש"ח

תודה רבה

שרון

פורסם

במקרה הזה עדיף לך את הgf4

הgf3 יותר יקר רק מgf4 mx מכיוון שהוא הרבה יותר חזק ממנו ומכיל pixel shader שאין בgf4 mx

פורסם

אם אתה יכול לגרד עוד קצת אז קנה את ה- Hercules Radeon 8500LE (כ- 930 ש"ח) ואם אין לך אז לך על ה- GF4 MX440...

בקשר לשאלה השנייה: ה- GF4 MX הוא בעצם GF2 MX משופר מאוד... הוא לא כולל תמיכה ב- Pixel & Vetex Shaders (ובכלל רוב DirectX 8) ולכן הוא פחות טוב מה- GF3...

פורסם

אני מאמין שבחיפוש קצר באתר - תוכל למצוא כל (!!!) מידע שתרצה על שני סוגי הכרטיסים האלה.....

כרטיסי מסך נחרשו כאן מכל כיוון אפשרי.....

פורסם

כמו כן, יש גם את הכרטיס את Abit GF3-Ti200 שעדיף לך משני הכרטיסים הללו..

הוא נמכר ב-850 ש"ח באתר שאסור להזכיר את שמו.

ואם אתה יכול למתוח את התקציב עוד קצת, כמו שאמרו זיגזג מוכרים את ה-Hercules Radeon8500LE ב-930 ש"ח, והוא כרטיס מעולה. מומלץ פי כמה מהכרטיסים שהתעניינת בהם (שלא מומלצים בכלל בעצם), אז אם אתה מסוגל לגרד את הכסף מאיפשהו, מאוד מומלץ.

פורסם

GeForce 4 MX-440 64Mb DDR

עדיף.

לכל GeForce יש הרבה דגמים. MX זה הדגם המוחלש. לכן GF4 MX יותר איטי מGF 3 רגיל למשל. לכן יש הבדלים במחירים........

פורסם

היי לכולם

רציתי לשאול מה עדיף לקנות מבין השניים:

GEFORCE-2-MX400 64MB

GeForce 4 MX-440 64Mb DDR Memory AGP

המחירים שלהם די דומים בעוד שהמחיר של הג'יפורס 3 הרבה הרבה יותר יקר (מישהו יודע למה ה - 3 יקר יותר מה - 4 שבא אחריו?)

התקציב שלי נע עד 700 ש"ח

תודה רבה

שרון

ה2 MX עולה 350~ וה4MX עולה 650~

אז.....

אבל בטח ובטח עדיף 4

פורסם

ותקנה גם קרסטל אורב. :P

לעשות אוברקלק.

פורסם

יש גם מדריך איך לשפר אותו, אבל אני עצלן, אז לא שמתי לינק..

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים