פורסם 2004 במרץ 2721 שנים יש לי Cassiopeia E11 והמסך קצת שבור אז אי אפשר להשתמש בוואני מחפש מאיפה אני יכול למצא מעגל שאני יכול לחפש אותו למחשברק בתור מסך LCD
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים לא הבנתי כלום...אתה מחפש מעגל לחפש אותו למחשב?מה זה אומר ?תסביר את עצמך טוב יותר וכך נוכל לעזור לך...
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר כן בידיוק, אני מחפש איך לחבר אותואני ינסה להסביראני רוצה לפרק אותו מהמכשיר ולחבר לו חוטים ואז אני יחבר אותו למחשב ואז יהיה לי צג LCD גרפי במקום לזרוק את המכשיר הזה לפחזה תמונה של המכשיר
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים אמרת שהוא קצת שבור..אז..באיזה צורה זה הקצת? אולי הוא מת לגמרי מהקצת שבור..ואולי לא.. תפרט יותר מה קרה לו לפני שאתה מחפש איך לחבר..
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר בבקשה אתה רואה את הפגיע והקטע שאם אתה לוחץ במקום אחד הוא חושב שאתה לוחץ במקום אחר אז אי אפשר בכלל לעבוד איתו כי שמפעילים אותו הוא מבקש שילחצו במקומות מסוימים על המסך וככה לסדר את הלחיצה והוא מזהה שהלחיצות לא טובות והוא מבקש לעשות את זה שוב ושובואין לזה סוף
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר וכן משהו אותו רעיון כמו של התמונההקטע שהמסך הזה רק 4 צבעיםאבל לא נורא זה יכול להיות נחמד
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים די כבר להקפיץ!!! כנראה שאף אחד פה "לא שם" על החוקים!!וכנראה שכל אחד מאלה חייב "טיפול" מתאים!! :-X
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים די כבר להקפיץ!!! כנראה שאף אחד פה "לא שם" על החוקים!! וכנראה שכל אחד מאלה חייב "טיפול" מתאים!! :-X :o לדוד המלשין, כואב לך ליראות את זה?? אתה לא חושב שיש מנהלים בפורום שעוברים על ההודעות האלו!? צריך להוציא חוק נגד משת"פים, פשוט שבו בשקט ותנו לאחראיים לטפל בדברים שלא קשורים אליכם.
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים מתחיל להמאס לי מהספאם שהולך פה בזמן האחרון!!אקליפס, ראיתי ת'דיון כבר והוא שם תמונות סה"כ, זה לא הקפצה ממש. סמוך עלינו שנעשה את העבודה שלנו.תחזרו לנושא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.