פורסם 2015 במאי 310 שנים כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?
פורסם 2015 במאי 410 שנים נשמע שזה יכול להיות בעיה עם המרנדר/קודקים.מתי הפעם האחרונה שהתקנת חבילת קודקים?
פורסם 2015 במאי 510 שנים מחבר תשובה לאיתן: כן, אני מנגן את זה מתיקיית ההורדות, כנראה שזו הבעיה.מעולם לא התקנתי קודקים, אני עם vlc ומרוצה מאוד...
פורסם 2015 במאי 510 שנים יש לו SSD כך שאו שתיקיית ההורדות נמצאת בSSD, או שהיא נמצאת בHDD ואינה קשורה לפעילות מערכת הפעלה/פותח הדיון לא יודע להסביר, ולכן אי אפשר להבין אם "נתקע" הכוונה קריסת התוכנה, או עיקוב זמני.מכיוון שעיקובים מפעילות כונן לא יכולים להתרחש עם מערך כמו שלו, ועיקובים/תקיעות/קריסות ודאי יכולים לנבוע מקודקים גרועים, המסקנה היא קודקים.בנוסף הוא טוען שמעולם לא התקין חבילת קודקים או רנדרים, או קינפג את התוכנות בצורה מקצועית להשתמש ברכיבים איכותיים.כל מה שצריך לעשות זה להתקין תוכנה שמגיעה עם קודקים משלה, שגם נחשבים יעילים מבחינת ניצול משאבים, ולנסות.SPLASH PRO למשל. נערך 2015 במאי 510 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2015 במאי 510 שנים נשמע כמו מצב שבו האצת חומרה DXVA עובדת בפופקורןומסיבה לא ברורה לא עובדת דרך ווינדווסייתכן שהתקנה מחדש - נקייה - של הדרייברים לכרטיס מסך, תפתור את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.