עבור לתוכן

win8.1 וירוס שינה את סיסמת המשתמש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
^^ אני חושב שזה לא עובד כשהכניסה לווינדווס היא מהיוזר של מיקרוסופט ולא מחשבון מקומי.
עדיין יש לפחות חשבון מקומי אחד.

אין שום דבר לא עובד בגלל שזה לא local use אלא microsoft id והוירוס חסם את הגישה לאינטרנט אז אין דרך לשנות את הסיסמא,לצערי אני נאלץ לפרמט אחרי שניסיתי כל אפשרות

אני חושב שאולי זה היה עובד עם [h=1]Passcape Reset Windows Password 4.2.0 אבל זה עולה כסף :([/h]

נערך על-ידי Gilad Nechemia

פורסם

אז תגבה הכל ותתקין מערכת מאפס. חבל על כל הפינג פונג הזה.

פורסם

לא הבנתי, החשבון שלך במחשב מחובר לחשבון מייקרוסופט שלך?

אם כן הסיסמא אמורה להיות הסיסמא של החשבון מיקרוסופט שלך, ואם את זה הוירוס שינה אתה לא יכול לאפס את זה באתר שלהם?

פורסם
  • מחבר
לא הבנתי, החשבון שלך במחשב מחובר לחשבון מייקרוסופט שלך?

אם כן הסיסמא אמורה להיות הסיסמא של החשבון מיקרוסופט שלך, ואם את זה הוירוס שינה אתה לא יכול לאפס את זה באתר שלהם?

זאת בדיוק הבעיה אין גישה לאינטרנט,הצלחתי להכנס למצב בטוח אבל משם לא ניתן לעבור למצב בטוח עם רשת ולא מצאתי דרך אחרת.

פורסם

הוא אמר שיש לו וירוס שמונע ממנו לגשת לאינטרנט.

תכל'ס נשמע לי כמו משהו שאפשר לפתור אבל הרבה פעמים אתה כבר פשוט אומר 'ססססאמו ומתקין מחדש.

פורסם

אז איך אתה כותב כאן? אם אין לך גישה לאינטרנט?

פורסם
  • מחבר
אז איך אתה כותב כאן? אם אין לך גישה לאינטרנט?

ממחשב אחר חחח

היה לי בראש פתרון אחד לנסות להתחבר לאינטרנט ממצב בטוח אבל זה לא נותן להכנס למצב בטוח עם אינטרנט ,

ועשיתי סריקת וירוסים ורוגלות ומלא שטויות כאלה לא נמצא שום דבר

וזהו כבר עייפתי מנסיונות אני מפרמט אותו מחר בבוקר.

תודה לכל מי שעזר

פורסם
ממחשב אחר חחח

אני רואה שלא הבנת למה התכוונתי...

לא אכפת לי מאיפה את כותב,אכפת לי שזה עובר דרך אינטרנט, מאותו מחשב שאתה כותב דרכו אתה יכול להכנס לאתר של מיקרוסופט ולאפס את הסיסמא שלך, אם זו כל הבעיה.

כמובן עדין יש בעיה, שאם אין אינטרנט כנראה המחשב לא יתעדכן בסיסמא החדשה... תנסה להוסיף משתמש חדש ולראות אם אפשר להתחבר דרכו לאינטרנט.

ואולי באמת יותר פשוט לפרמט את המחשב, זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע, רק אל תשכח להוציא את החומר משם, עדיף עם הפצת live כל שהיא.

נערך על-ידי eido300

פורסם

אגב, אתה יכול לבדוק אם יש וירוסים עם תוכנת ההצלה של קספרסקי, היא חינמית לגמרי ומופעלת בתור live cd + ממשק גראפי נוח.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לפתוח משתמש חדש גם הוא נפתח ישר במצב בטוח בלי אינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים