עבור לתוכן

2 שאלות

Featured Replies

פורסם

האם המעבד g3250 מתאים ללוח Asus MAXIMUS VII RANGER?

יש לי לוח אם g41 של אסוס, האם יתכן שהוא לא תומך ב8 גיגה רם DDR3 (סטיק אחד) 1333?

פורסם
  • מחבר

תודה

זה הלוחP5G41T-M LX

פורסם

זה מה שרשום

2 x240-pin DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333(O.C.)/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory

Dual Channel memory architecture

http://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/specifications/

אני לא יודע אם יש בעיה עם סטיק אחד של 8 , כדאי לשלוח אימייל לאסוס או ליבואן בארץ או לשאול בחנות שאתה קונה כדי לברר

בכל מקרה המקסימום בלוח הזה הוא 8GB ככה שאין טעם לשים סטיק אחד

שים שתיים של 4 ותהנה מdual chanel

פורסם

1. בעמוד המעבדים הנתמכים ע"י הלוח MAXIMUS VII RANGER של Asus (קישור) המעבד Pentium G3250 לא מופיע, שזה דיי מוזר (בכל זאת - מדובר בלוח דיי "חזק" ולכן לא סביר שהוא לא יתמוך במעבד כזה - זו כנראה טעות בעמוד המעבדים הנתמכים). ליתר ביטחון הייתי מציע לשלוח מייל ל Asus ולשאול אותם האם המעבד הזה אכן נתמך או לא.

2. עם כל הכבוד, לוח כמו ה MAXIMUS VII RANGER יהיה דיי "מבוזבז" על מעבד כמו ה Pentium G3250 - בהחלט תוכל להסתפק בלוח אם זול יותר.

3. ברשימת הזיכרונות הנתמכים ע"י הלוח P5G41T-M LX לא מופיעים זיכרונות בנפח של 8GB. בנוסף, כפי ש Yehudaa ציין, כתוב שהלוח תומך בסה"כ 8GB מסוג DDR3 ב-2 מודולי זיכרון, מה שאומר שהלוח בוודאות תומך במודולי זיכרון בנפח של 4GB כל אחד. לכן אי אפשר להבטיח שהלוח הזה יתמוך במודול זיכרון יחיד בנפח של 8GB. אתה יכול לנסות לחפש מקרים בהם משתמשים ניסו להתקין מודול יחיד בנפח של 8GB על הלוח הזה ולראות האם הם הצליחו להפעיל את המחשב כך (בעמוד התוצאות הראשון שהתקבל בגוגל ראיתי שרק אדם אחד ניסה זאת והמחשב לא עבד לו).

פורסם
  • מחבר

העניין פה הוא שאני מרכיב מערכת מחלקים שקיבלתי כך שאני לא קונה כלום מקסימיום אשדרג פה ושם, ברור לי שהמעבד בדיחה לעומת הלוח אבל עד שאחסוך למשהו יותר רציני הייתי רוצה להפעיל את המחשב כך.

לגבי הזיכרון 8 גיגה אכן לא עובד על הg41 צריך 2 כרטיסים של 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים