עבור לתוכן

צפו: סרטון הכרזה ודרישות מערכת ל-Call of Duty: Black Ops 3

Featured Replies

פורסם

קבלו את פני קול אוף דיוטי החדש, שמתרחש בשנת 2060 ויציע משחק Co-Op עלילתי, בתוספת מכניקות תנועה ויכולות התאמת דמות ונשק מתקדמות

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%94-%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%9c-call-of-duty-black-ops-3/

פורסם

Same Shit אני אשאר גם הפעם עם באטלפילד

פורסם

מה עם הזומבים?? יש מידע על זה?

פורסם

הוכרז שיהיה זמובים

פורסם

לא דיברו על WW2? \:

פורסם
Same Shit
באטלפילד

רק תזהר לא לשלם עוד 110 יורו לעוד מוד של משחק שלא השתנה כמעט כלל ב-4 המשחקים האחרונים.

שמעתי שעוד באטלפילד יצא השנה. הוא בטוח יהיה שונה משמעותית מ-HL, מ-4 ומ-3, לא?

נערך על-ידי djelectric

פורסם

נראה זוועה, נשאר רק השם למשחק CALL FO DUTY זהו!!!!!!

פורסם

אני כבר מאסתי מהמולטי של COD ושל BF ביחד.

הלוואי שיפרידו את מצב הזומבים וימכרו אותו בנפרד. הכי כיף.

שם רואים יותר מי יודע לשחק עם שכל ומי סתם קופץ כמו ארנב...

פורסם

PCDEV חזר :) חשבתי שהוא אמר שאחרי blops 2 הוא יעבור לתפקיד אחר בחברה.

לא מבין למה הביקורת השלילית, המשחק הזה נראה הרבה יותר מבטיח מ GHOSTS ו AW, רק העובדה שהם מדברים על גירסת המחשב מעכשיו מראה שהמפתחים הרבה יותר בטוחים בעצמם.

בחזרה ל PCDEV, הוא פרסם מידע נוסף לגבי גירסת המחשב:

- dedicated servers לכל משחקי ה RANKED, כניראה שלא תהיה אפשרות לקנות שרת, כנראה יעבוד כמו במשחקים של VALVE.

- FOV slider יהיה זמין ביום יציאת המשחק כמו ב BLOPS הקודמים (ברוך השם).

- אם תהיה הגבלת FPS היא תהיה רק כאשר משחקים ברשת (לא בשחקן יחיד/CO-OP), הם מכוונים לאותה הגבלה שהייתה במשחק הקודם, 200FPS ("הגבלה").

פורסם
PCDEV- dedicated servers לכל משחקי ה RANKED, כניראה שלא תהיה אפשרות לקנות שרת, כנראה יעבוד כמו במשחקים של VALVE. - FOV slider יהיה זמין ביום יציאת .

זה אומר שיהיו שרתים פרטיים?

אנשים לא יהיו תלויים בהם?

פורסם

אני חושב שיותר בכיוון של BLOPS 2 או DOTA 2, יש שרתים במדינות שונות וכולם מתחברים אליהם ויום אחד הם פשוט יפסיקו את התמיכה (ל BLOPS 2 היום הזה עוד לא הגיע אז אפשר להיות רגועים). ב BLOPS 2 זה לא עבד מושלם אבל ב DOTA 2 ו CS:GO זה בדרך כלל עובד טוב.

פורסם

בBO2 לא זכור לי שהיו שרתים פרטיים...

פורסם

dedicated server ושרת פרטי הם 2 דברים שונים, הראשון אומר שהתקשורת היא client-server ולא P2P, השני אומר שאתה יכול לפתוח שרת משלך או לקנות אחד. ב BLOPS 2 היו חוות שרתים של ACTIVISION שהיו ממוקמים במדינות שונות וכאשר רצית לשחק נפתח שרת משחק והוכנסו אליו 12 אנשים שרצו לשחק באותו מצב משחק.

הרבה חברות היום עובדות ככה, זה מאפשר להם שליטה טובה יותר על השרתים (וככה RANKED תמיד כוללים את אותם החוקים), מאפשר להם אפשרויות נוספות להגנה מצ'יטרים וכמובן מבטיח שמפות חדשות שעולות כסף יהיו במעגל המפות של השרתים. כמו כן צריך לזכור שהרבה חברות שהיו מספקות שרתי משחק היו מספקות שרתים גרועים.

לא הייתי אומר שהמצב הזה רע, ב DOTA 2 ברוב הזמן הכל עובד טוב, מידי פעם יש בעיות עם חלק מהשרתים של VALVE אבל תמיד יהיו בעיות לא משנה איפה השרת או מי מחזיק אותו. גם ב CS:GO יש את האפשרות הזו והיא עובדת טוב, כן יש אפשרות גם לפתוח שרתים משלך אבל RANKED נמצא על שרתים של VALVE.

פורסם

הבנתי. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים