עבור לתוכן

ההיסינק הכי אימתני שאי פעם ראיתי!!

Featured Replies

פורסם

יש לי היטסינק דומה מאוד במגבר שלי ויש לי עוד מגבר שגובה ההיטסינק שלו 10 ס"מ לפחות. מה לעשות, כשצריך לפזר הרבה חום ההיטסינקים גדולים.

פורסם

למה התפלאת שיש ברסיבר כזה גוף קירור מאסיבי ?

הרי זה ברור , אף פעם לא ראית רסיבר או מגבר רציניים ? הדברים האלו בנויים מגוף קירור אחד גדול

פורסם

כמו שאפשר לראות בתמונה הזאת הקירור הוא לא למעבד אלא למייצבי מתח - שכן המגבר צריך מתחים מדוייקים מאוד כדי להיות איכותי זאת אפשר להציג רק ע"י רכיבים קרים (מי כמונו יודע). אני אישית יודע שיש מגברים מדוייקים במיוחד (או מסננים) המקוררים לטמפרטורות נמוכות במיוחד כדי למנוע רעש טרמי היכול לפגוע ביעילות ההגברה ובעצם להגביר רעשים.

27311215.DSCF0054.jpg

פורסם

קודם כל הוא מאלומניום ( נחושת הרבה יותר טוב!)

והוא לא כזה אימתני ( ראיתה פעם סינק שנימצא על מעבדים במחשבים של מטוסים , משהו ענקי מנוחשת)

פורסם

לפי מיטב דעתי אלו הטרנזיסטורים שתפקידם להגביר את הצליל ואילו ייצוב מתח זה התפקיד של הקבלים ההענקים מאחורה.

דרך יש גוף קירור דומה בספק כוח של המחשב.

פורסם

קודם כל הוא מאלומניום ( נחושת הרבה יותר טוב!)

והוא לא כזה אימתני ( ראיתה פעם סינק שנימצא על מעבדים במחשבים של מטוסים ' date=' משהו ענקי מנוחשת)

[/quote']

קודם כל יש סיבה שהוא מאלומיניום, אלומיניום מעבירה את החום במהירות (פחות מהירה מהנחושת) ומפזרת/מאבדת את החום במהירות (בניגוד לנחושת שבמקרה הזה לא יכולה להיות פאסיבית בגלל שהיא לא מאבדת את החום מהר כמו האלומיניום ובעקבות זאת היא רק תצבור את החום עם אחוז איבוד חום קטן מהאלומיניום.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים