עבור לתוכן

דרישות ל-Call of Duty: Black Ops 3 נחשפו

Featured Replies

פורסם

מדובר כרגע בדרישות המינימליות של המשחק:

Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Sound Card: DirectX Compatible

בנוסף שוחרר טריילר עם קצת גיימפלי:

https://youtu.be/58Pspqx0XGs

פורסם

!F yh פעם ראשונה שאני רואה את הטריילר

פורסם
  • מחבר

פרטים נוספים שנחשפו:

- מי שיבצע הזמנה מוקדמת למשחק יוכל לגשת לביטא שתפתח קצת לפני ההשקה.

- מצב הזומבים של המשחק יהיה כמו משחק נפרד עם מערכת XP נפרדת

- מצב הסינגל יהיה כמו קואופ שאפשר לעבור עם 4 חברים. (שחקן יחיד עדיין יהיה אופציה)

בסינגל, מערכת בשם T-Mode תאפשר לשחקנים לעקוב אחרי המיקום של כל אחד.

- המפות בסינגל יהיו רחבות יותר כדי לאפשר יותר חופש ותכנון אסטרטגית פעולה.

- חופש התזוזה במשחק הבא יעלה רמה והריצה במשחק תהיה ללא הגבלה ויהיה אפשר להשתמש בנשק במהלך טיפוס והחלקה (power slide).

- במולטיפלייר יהיו תשעה קלאסים שונים וכל קלאס בעל תכונות ייחודיות. בנוסף, לכל קלאס יש נשק מיוחד ויכולת מיוחדת משלהם, אך כנראה שנוכל לבחור רק אחד מהם למשחק.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טרייארק שחררו מידע נוסף על גירסת המחשב:

- Ranked Dedicated Servers (כנראה שרתים של ACTIVISION ולא משהו שאפשר לקנות).

- 2-Player Split Screen, נחמד לראות את האפשרות הזו מגיעה למחשב.

- מבטיחים תמיכה טובה ב SLI ו CF.

- FOV Slider

- Framerate Cap Slider, נחמד לראות את האפשרות הזו חוזרת, נראה אם הם יעשו את זה כמו שצריך ויאפשרו 144HZ

- צ'אט משופר וסוף סוף יוסיפו צ'אט בלובי!

- Treyarch Anti-Cheat, כנראה בנוסף ל VAC. נראה כמה הפיתרון שלהם יהיה יעיל.

נראה אם הם ימשיכו להשתפר כמו כמו המפתחים האחרים של COD יוציאו משהו מחופף, כרגע נראה מעודד.

פורסם

6970 כדרישת מינימום? O____O, כל כך לא פרופורציונלי לדרישת המעבד :D

6GB ram מינימום?

ובכלל, 6970 הרבה יותר חזק מהgtx 470 לא? :huh:

משהו בדרישות האלה ממש לא מאוזן, נראה לי הם עשו שם סלט.

פורסם

כל הדברים שהזכרת התחילו לפני שלוש שנים בערך כשהם התחילו לעבוד עם NVIDIA...זה מה יש, בחלק מהמקרים הדרישות האלה אפילו לא משקפות את המצב בפועל.

פורסם

מקווה שירוץ על המפרט שלי <שוב לשדרג כרטיס מסך??>

פורסם

אתה צוחק?

פורסם

כנראה שפספסתי את זה :D כי הCOD האחרון שקניתי ושיחקתי בו היה MW3.

לקח לי 3 קניות של COD להבין את זה שהם פשוט ממחזרים כל פעם מחדש.. (יש לי גם את BO1 וMW2).

אני לא מוריד פירטי אז לא יצא לי גם לנסות את האחרונים (ואין לי מושג כמה הדרישות משקפות את המציאות).

אולי אם יהיו פידבקים חיוביים, ואני אראה שאחרי כל כך הרבה שנים כן נעשו שינויים מהותיים (אני בספק), אני אקנה את המשחק, כי בסך הכל נהניתי בזמנו .

פורסם

אנחנו לא צריכים לקחת קשה משחקים.. קניתי את כל משחקי cod מאד הרביעי, למרות שהם דומים.. משחקים את הסינגל בהפסקות כשיש זמן וזהו. זה משחק! לא צריך לשים לב לכל פרט, לקרוא כל דיאלוג...

צריך כל הזמן לזכור מה המקום של הדברים האלה בחיים שלנו ולהשאיר אותם שם (וסליחה שזה לא קשור לדיון)

פורסם

מה שאמרת נכון, אבל התענוג הזה עולה 60 דולר שזה סכום לא קטן, אני פשוט מעדיף להשקיע את הכסף שלי בכותרים מקוריים ואיכותיים. :)

פורסם

גם זה חלק מהעניין.. שמתי 80$ על arkham knight בקנייה מוקדמת, וכלכך התבאסתי. הייתי ממתין חודשיים, ומשלם הרבה פחות. אפשר להמתין. יש לי לפחות שישה כותרים מהטובים שיצאו בשנה האחרונה שלא שיחקתי אף אחד מחוסר זמן, העיקר לקנות לראות איך זה עובד, וכמה fps קיבלתי, (למי יש יותר גדול) בקיצור, צריך תמיד לזכור לקחת את העניין בפרופורציה. ומי שאוהב משחקי fps בכל מקרה יקנה את cod, ואת באטלפילד, כאילו יש מבחר גדול בז'אנר הזה...

פורסם
אנחנו לא צריכים לקחת קשה משחקים.. קניתי את כל משחקי cod מאד הרביעי, למרות שהם דומים.. משחקים את הסינגל בהפסקות כשיש זמן וזהו. זה משחק! לא צריך לשים לב לכל פרט, לקרוא כל דיאלוג...

צריך כל הזמן לזכור מה המקום של הדברים האלה בחיים שלנו ולהשאיר אותם שם (וסליחה שזה לא קשור לדיון)

אני לאמבין איך לבקר משחק זה לקחת משחקים קשה?, הסינגל של COD דיי טוב לדעתי, הבעיה היא שהמולטי פלייר ממוחזר והופך למשעמם אחרי מספר כותרים ולמה לא לשים לב לכל פרט, ולקרוא כל דיאלוג? יש משחקים נהדרים, שלשים לב לכל פרט, ולקרוא כל דיאלוג לא צריך לקבוע קביעה כזו רק בכדי להגן על משחק שהדיאלוגים בו הם דיי משניים ולא עמוקים(למרות שאת חלקם אהבתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים