עבור לתוכן

סמארטפון בסביבות ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין:

Moto G LTE

Moto G 2nd Gen

Meizu m1 note

Elephone P6000

Xiaomi Redmi 2

צריך לגלישה, וואטסאפ, waze וכו'. גודל מסך פחות חשוב, בין 4.5 - 5.5 זה בסדר, למרות שעדיף לכיוון ה-5 או קצת פחות.

מתאר לעצמי שלשימושים האלה כולם יעבדו די חלק בלי לאגים?

שמעתי שיש בעיה עם ה-Mali T760 ו-Waze, כרגע לא ראיתי לזה פתרון מה שדי פוסל את כל המכשירים מבוססים MTK החדשים, זה נכון?

איזה מכשיר הייתם לוקחים לעצמכם?

פורסם

אני רוצה לומר moto g 2nd gen LTE (ידוע גם בתור moto g 2015), אבל 1 ג'יגה ראם זה קצת גבולי. מצד שני, לשימושים בסיסיים הוא מספיק.

פורסם
  • מחבר

אני גם שומע המלצות על ה-Moto G, בעיקר מדיונים קודמים, העניין הוא שה-SOC שהוא משתמש בו (Snapdragon 400) כבר די ישן, מאז יצאו SOC חדשים לשוק הביניים גם של Qualcomm וגם של MTK, השאלה היא אם אין איזה טלפון חדש יותר באותה קטגוריה?

פורסם

אני משתמש במוטו G 2nd. המעבד דווקא סביר. החיסרון ב-RAM ממש מציק

פורסם

אם קניה מחו"ל באה בחשבון הייתי קונה LG G2

אם לא אז ה

Xiaomi Redmi 2 מקבל הרבה שבחים

פורסם
  • מחבר

מה מציק ב-1GB RAM? איזה בעיות אתה רואה?

בקשר ל-LG G2, חשבתי עליו, אבל הכי זול שמצאתי אותו היה בסביבות ה-1300.

פורסם

מוציא את כל הטעם ממולטיטאסקינג.

פותח שתי כרטיסיות בכרום, מקבל הודעה בוואטסאפ, פותח, חוזר לכרום והוא טוען הכל מחדש.

לסיום, כשאתה חוזר למסך הבית לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו...

פורסם
  • מחבר

האמת שפחות מטריד אותי המולטיטאסקינג, יותר מטריד אותי אם יש לאג במצבים מסויימים..

משתמשים אחרים של Moto G, אתם גם לפעמים רואים לאג מורגש בדברים בסיסיים כמו חזרה למסך הבית, פתיחת חייגן או דברים דומים? אם כן זה די deal breaker ל-Moto G..

פורסם

היה לי קודם לכן נקסוס 4, שההבדל ביניהם הוא עוד חצי GB ומעבד טיפה יותר חזק. שניהם עם אנדרואיד נקי, פחות או יותר.

בפירוש יש הבדל לטובת הנקסוס. לא deal breaker כמו שקראת לזה, ובשימוש רגיל אין לאגים משמעותיים. (חוץ מבשימוש בכרום. עם הזמן יש לאג רציני בפתיחה. בהמשך רץ. אין לי מושג אם זה רק אצלי). רק בשימוש קצת יותר אינטנסיבי.

פורסם

קניתי את ה- m1 note מבאג ונכוויתי.

המכשיר הגיע תקול ועכשיו באג מטרטרים אותי עם שליחה למעבדה ושטויות כאלה. כמובן שהסניף שבו מסרתי את המכשיר (עפולה) לא עונים לטלפון כלל.

אם אתה קונה m1, ממליץ לא מבאג (אחריות של אתרים סיניים טובה יותר), ובלי קשר, קח בחשבון שיש סיכוי שהמכשיר מגיע דפוק, ללא קשר למקום ההזמנה.

פורסם

אם תחכה ~שבועיים, אוכל לחוות דעה על ה-P6000

פורסם

הייתי חורג ל-G2 - זה מכשיר ב-2 ליגות מעל מבחינת ביצועים, מפרט וזמן סוללה. שווה את החריגה.

אפשר יד2 ב900-1000 ש"ח כמו חדש.

פורסם
אם תחכה ~שבועיים, אוכל לחוות דעה על ה-P6000

מחכה בקוצר רוח לחו"ד אל תשכח :)

פורסם

הנה סקירה שלו בעברית: http://www.glouds.com/p6000-review/

יש באתר גם סקירות על המייזו והשאומי. יש גם די סקירות באתרים כגון android authority.

אם כבר עוסקים בסינים, הJIAYU S3 ADVANCED בתקציב ושמעתי עליו דברים טובים.

לפי מה שהבנתי, לP6000 אין OTA לLP אבל ניתן לעדכן ידנית ויש שמועות על זמינות של CM בעתיד. אני חושב שהוא זמין מסין עם קופונים בערך ב115$ עכשיו. נמוך משמעותית מהרף העליון שלך. אפילו עם מיסים הוא כ60% מהתקציב ויש לו חריץ הרחבה, אך זה פחות רלוונטי אם אתה רוצה נוחות בהתקנת אפ' רבות. הREDMI בגרסת ה2GB RAM ממש יקר ולא משתלם, יחסית לאלטרנטיבות.

הG2 נותן רז' גבוהה יותר, מצלמה עדיפה משמעותית וחיי סוללה מעולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים