עבור לתוכן

מבזק: Warcraft נגד StarCraft נגד Diablo: המשחק החדש של בליזארד מגיע ביוני

Featured Replies

פורסם

המשחק החדש של בליזארד יפגיש בין מיטב הגיבורים מכל עולמות התוכן הנרחבים שלה בזירה אחת - ובחינם

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/warcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-starcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-diablo-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%9e%d7%92%d7%99/

פורסם

אם בליזארד יודעים לעשות משהו, זה משחקים מלוטשים.

פורסם

לקח להם 3 שנים ללטש את דיאבלו 3 אחרי 10 שנות פיתוח והשקה כושלת. המשחק עדיין רחוק משלמות וכל טלאי משתפר משמעותית.

פורסם

חיכיתי שמישהו יזכיר את דיאבלו... משחק שלמרות תהליך כושל, מראה שבליזארד עובדים קשה

פורסם

ביי ביי LEAGUE OF LEGENDS ?

פורסם

קיבלתי הזמנה לבטא חודש שעבר. כבר כמה שנים שאני לא משחק במשחקים אבל הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי בגלל שזה בליזארד והורדתי את הבטא. עשיתי כמה טוטוריאלים והאמת זה די משעמם :undecided:

מזכיר בטירוף dota (שגם בה שיחקתי רק בכמה טוטוריאלים) רק הרבה יותר פשוט. (יש לי מפתחות לחלק אם מישהו רוצה)

פורסם

משחק משעמם. לא מתקרב לקרסוליים של LOL.

המשחקיות פשוט לא כיפית והמשחק ממצה את עצמו נורא מהר.

פורסם

שיחקתי עכשיו קצת במשחק (השלמתי את ה- tutorial + משחק מול בוטים)

הם פישטו את כל הז'אנר של ה- moba לרמה נוראית. לשחקנים חדשים זה אולי נחמד מאוד וקל להכנס למשחק, אבל לשחקנים ששיחקו במשחקים אחרים בסגנון קצת פחות.

אין כסף ואין חנות חפצים ככה שאי אפשר לקסטם את הבילד שלך יותר מידי עם חפצים שונים

אתה לא עולה רמות לבד אלא כל הקבוצה יחד, אולי כדי למנוע מקרים שבהם שחקן אחד עולה מספיק רמות ופתאום יכול להרוג את כל הקבוצה היריבה ב- 3 מכות...

ואם כבר עולים רמות, אז גם לא מקבלים סקיל חדש כל רמה אלא כל 4 - עוד משהו שדי מגביל את הבילדים שלך

כל היכולות שלך פתוחות כבר מההתחלה (חוץ מהאולטי) אז לא צריך לדאוג איזה יכולת לקחת קודם

סה"כ moba למתחילים, אני נשאר עם LOL בשביל מנת ה- moba שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים