עבור לתוכן

קו טלפון VOIP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קו טלפון VOIP של 012, שטכנאי של החברה חיבר בזמנו עם מתאם שיחות, שבא אחרי מודם ומחיבור Lan של המתאם הוא מחובר לנתב.

שיניתי את ההגדרות באופן כזה שלא יהיה צורך במודם, כך שהמודם ראוטר מתחבר לאינטרנט ואת מתאם השיחות אני מחבר אחרי המודם ראוטר.

הבעיה שמאז קו הטלפון לא יציב ועם תקלות שונות, הבעיה העיקרית היא שמפעם לפעם לא ניתן לחייג לקו הטלפון.

מה שקורה בעצם, זה שכאשר מחייגים לטלפון, השיחה ישר מתנתקת.

ישנה למשל גם בעיה של דיילי משמעותי בין החיוג בטלפון לבין קבלת השיחה בצד השני.

מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה, האם יש קשר ל Qos?

אם כן, איך אני יודע מה להגדיר ב Qos?

תודה מראש.

פורסם

אפשר להציע הרבה דברים, אבל למה שלא תתיעץ עם 012 קודם?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וגם התעקשתי, אבל הם לא מוכנים לעזור.

הם טוענים כל מיני טענות שקר כדי לא לעזור.

במקום לעזור, הם מנסים לשדל אותי לקנות SmartBox שאגב יש לי, אבל הם טוענים שזה לא יעבוד עם זה שיש לי, בגלל שהוא "של אורנג".

פורסם

אני לא מבין משהו... ביצעת איזשהו שינוי בתשתית שלך (שאני לא מבין מה הסיבה לו) והם לא מוכנים לתמוך בזה כי?

פורסם
  • מחבר

ראשית שים לב שלא עשיתי שינוי בתשתית, עשיתי שינוי רק באופן החיבור לתשתית.

ויש לכך שתי סיבות, א. שימוש בשני מכשירים במקום בשלושה. ב. אי תלות ב 012 בפתיחת הפורטים במתאם השיחות, כשאגב לא פעם ניסו להתחמק מלפתוח לי את הפורטים תוך שימוש בשקרים .

ובכל מקרה, גם בלי סיבה אני חושב שהם אמורים לתמוך בכך.

אני חושב שאם הם משקרים לגבי עזרה בעניין, אז אני לא ממש יכול לדעת מה המניע שלהם, אבל העובדה היא שהם משקרים בשביל לא לעזור.

מה שכן, כמו שציינתי לעייל כנראה שיש להם לפחות מניע אחד, וזה שתקנה מהם ודוקא מהם את ה SmartBox, גם אם יש לך מחברה אחרת.

גם בלינק http://yoni1z.blogspot.co.il/2009/12/10.html לקראת הסוף מתחת לכותרת "הגדרת מתאם שיחות מאחורי נתב", הכותב מציין ש 012 לא תומכים בתצורה הזו.

בכל אופן, אודה לקבלת עצות לפתרון הבעיה.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל הייתי מתנתק מספק שמשקר לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים