פורסם 2015 באפריל 2310 שנים לאחר שימוש בתוכנה Combofix נדפק לי המחשב. זה מה שקורה: שאני מכניס דיסק לכונן או לדימון טולס אז זה מופיע לי תקייה בלי הקובץ ה EXE וגם לא מפיע לי אייקון של הדיסק על הכונן. תמונה של הבעיה: כנל' על דיסק אמיתי שמכניסים לכונן זה עושה לי את אותה בעיה!!! יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. תוצאות הסריקה של התוכנה באון ליין: https://onedrive.live.com/?cid=C647E236B0E7C07B&id=c647e236b0e7c07b%21176 אני צריך עזרה דחוף.
פורסם 2015 באפריל 2310 שנים קליק ימני על סמל הדיסק במחשב שלי - הפעלה אוטומטית. הקומבופיקס מנטרל את ההפעלה האוטומטית בכוונה מטעמי אבטחה.
פורסם 2015 באפריל 2310 שנים מחבר קליק ימני על סמל הדיסק במחשב שלי - הפעלה אוטומטית. הקומבופיקס מנטרל את ההפעלה האוטומטית בכוונה מטעמי אבטחה.ואייקון יופיע לי? אני פשוט רוצה להחזיר את זה לאיך שהיה.
פורסם 2015 באפריל 2710 שנים מה זה אכפת לך בכלל?המשחק שהורדת בלי לשלם עובד? יופי.מה כל כך משנה האייקון.
פורסם 2015 באפריל 2810 שנים מחבר מה זה אכפת לך בכלל?המשחק שהורדת בלי לשלם עובד? יופי.מה כל כך משנה האייקון.אם אתה לא יודע איך לעזור ואתה מציע לברוח מהבעיה ולא לעזור לתקן אותה אז אני מבקש שלא תגיב כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.