עבור לתוכן

נגן MP3 בתקציב של 800-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

תביא מארה"ב... ואם אתה לא יכול אז מסטופ... בארץ המחירים הם כפולים...

בתקציב אני הכי ממליץ על המובו2 4 ג"ב... (בחיים לא את ה1.5 יש לו פול באגים..) לכשיחזור לשיווק.. כ200$ בארץ 2000 ש"ח...

או שתחסוך עוד לiriver ihp-120

שעולה 330$ ובארץ 2600.. כפי שאתה יכול לראות ההפרש הוא חצי כרטיס טיסה... ככה שאם אתה לא נוסע או חבר או דוד או משו תעשה דרך מסטופ..

פורסם

אבל אם ההפרש (MUSTOP יקרים!) הוא כבר 100-200 ש"ח אני חושב שמחיר האחריות שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

הiriver ihp-120 באמת כל כך טוב?? יש מכשירים טובים מאוד גם בסביבות ה250$ ומטה?

פורסם

אבל אם ההפרש (MUSTOP יקרים!) הוא כבר 100-200 ש"ח אני חושב שמחיר האחריות שווה את זה.

"סבבה" ידידי (<-ישראלי דבר עברית), המובו2 דרך מסטופ יעלה 250$ => 1125 ש"ח.

בארץ הוא עולה 2000 ש"ח.

בחשבון פשוט נגלה שההפרש הינו 875 ש"ח.. כמעט עוד מובו2...

???כבר עדיף לקנות במחיר הזה שניים ואם אחד מתקלקל אז יש עוד אחד ספייר...... ???

פורסם

ואיזה נגן בתווך מחירים זה 800-1000 ש"ח טוב שהוא בעל זכרון של 256 מ"ב ולא בעל הרדדיסק לקניה בארה"ב אירופה?

פורסם

למה בלי הארדיסק?? בנגנים הטובים והחדשים לא מרגישים קפיצות בכלל.... הודות לאנטישוק רציני של כמה דקות..

אבל אם בכל זאת יש את הרומבה של קריאטיב 256 מ"ב נגן מצויין מתחבר ביואסבי בא עם רדיו מובנה ויש לו עיצוב ממש ממש יפה.. כמעט כולו זה מסך אלסידי והוא מאוד קטן.. יש אותו לידידה שלי והוא ממש נוח... אם אתה לא צריך יותר מ256 מ"ב לך עליו... והמחיר שלו בארץ הוא בטווח המיחרים שלך ככה שאתה יכול גם לקנות אותו בארץ (הרבה יותר נוח) יש גם את האייריברים למיניהם אבל בנגנים האלה אין כל כך הבדל משמעותי...

פורסם

אני פשוט לא צריך כל כך הרבה מקום לאחסון שירים בנגן ונגנים עם הרדיסק הטובים ביניהם פשוט יחסית יקרים אז אני מעדיף נגן עם 256 מ"ב אבל מצויין במקום להתפשר על משהו פחות טוב אבל עם הרדדיסק

פורסם

יש את הריו קארמה.. אבל הוא קצת אנונימי.. והקריאטיב זן הוא ענק... או המובו2/ihp-120 מאמריקה או קריאטיב רומבה מהארץ...

פורסם

קארמה אנונימי???

הקארמה מצויין הוא פשוט קצת "שמן" אי אפשר להשוות אותו לנגן פלאש...

אתה יכול לקנות נגן עם גיגה וחצי כמו הריאו איגן או ריאו ניטרוס...או אייריבר 100 שכחתי את שם הדגם המדוייק.

פורסם

קארמה אנונימי???

הקארמה מצויין הוא פשוט קצת "שמן" אי אפשר להשוות אותו לנגן פלאש...

אתה יכול לקנות נגן עם גיגה וחצי כמו הריאו איגן או ריאו ניטרוס...או אייריבר 100 שכחתי את שם הדגם המדוייק.

IGP100, בהחלט דגם מעניין וחבל שלא מגיע לארץ... כולל רדיו ושאר מגדנות.

פורסם

בנוגע לנגני מיקרודרייב 1.5G, אז לגבי האייריבר IGP-100 יש המלצות, אך אני סבור שהוא עושה שימוש שאותו מיקרודרייב של הריאו נייטרוס והמובו2 בגרסת ה1.5 ג"ב, שגם לגביהם יש המלצות למכשיר עצמו רק חבל שהמיקרודרייב שלהם דפוק, הנייטרוס והמובו1.5 משתמשים באותו מיקרודרייב שאני לא זוכר את שמו, אך נגני 1.5 ג"ב נוספים עושים שימוש באותו מיקרודרייב ויש איתו אלפי בעיות תאימות ובעיות נוספות.

יש לציין שהמובו2 בגרסת ה4 ג"ב משמתמש במיקרודרייב אחר (מן הסתם..) ואיתו אין בעיות כלל...

אני לא יודע אם הIGP-100 גם משתמש במיקרודרייב הדפוק אך לא הייתי ממליץ לקנות אותו ולבדוק אחרי זה אם כן או לא...

פורסם

האם עוד מישהו שמע על הבעיות של המיקרודרייב בדגמים שצוינו כאן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים