עבור לתוכן

כמה זמן לדעתכם יש לחכות מהורדת משחק ועד להתקנותו ,וזאת כדי להימנק מויירוסים חדשים.

Featured Replies

פורסם

במשחק החתול והעכבר , של חברות שמייצרות את תוכנות האנטי וירוס ושל ההאקרים , עושה רושם שההאקרים

תמיד מקדימים בכמה צעדים את החברות .

לכן נישאלת השאלה בכותרת לגביי מירווח הזמן המינימלי שכדאי להמתין ,כדי שהעידכונים של החברות יספיקו

להדביק את קצב התפשטות הוירוסים החדשים ?

פורסם

לא צריך להמתין. עדיין לא שמעתי על מישהו שרכש משחק וקיבל אותו עם ווירוס. כנ"ל לגבי עדכונים רשמיים.

פורסם

אני לא חושב שהוא מדבר על 'רכישת משחק' או 'עדכונים רשמיים'

פורסם

אתה צריך להתקין אותו ברגע שהוא הסתיים להוריד וזה בכדי שאולי פעם אחת תחטוף איזה וירוס שיהרוס לך את המחשב ואז אולי תתחיל לקנות משחקים ולא לגנוב אותם.

פורסם
  • מחבר

ומדוע אתה חושב באופן אוטומטי על הכיוון הפירטי?

יש ברשת "טונות" של משחקים שעשרות אלפי אתרים מפיצים אותם

והם משחקים ישנים שאין עליהם כבר זכויות יוצרים או משחקים שהחברות

שפיתחו אותם כבר ניסגרו ,כך שאף אחד לא יפגע מהורדתם וכמו כן עשרות ,אם לא מאות אלפים משחקים שנוצרו מלכתחילה כמשחקים חינמיים כמו דום והטירה הנאצית .

עכשיו לאחר ההבהרה הזאת , אני מצפה להתייחסות לגופו של עניין .

תודה.

פורסם

מה זה משנה כמה זמן עבר מאז שהורדת את המשחק? הוירוס לא נוצר בזמן שאתה מוריד אותו. אם קיים וירוס בקובץ הרי שהוא שם מאז שיצרו אותו.

לפי מה שאתה אומר אתה מוריד דברים ישנים, אז מה זה משנה בדיוק?

פורסם

בבקשה, התייחסות לגופו של עניין:

משחקים אשר הורדו מאתרים רשמיים / מכובדים לא אמורים להכיל וירוסים ולכן אין לך מה לדאוג בנושא. תעשה בדיקת וירוסים עם כל אנטיוירוס שהוא ותהיה רגוע.

בנוגע לוירוסים עצמם, זה לא שאם תמתין הרבה זמן הוירוס יתפוגג, הוא ממתין לפעילות כלשהי ואז מנסה להריץ את עצמו, לא משנה כמה זמן הוא שכב בלי שנגעו בו.

אם אתה רוצה להיות סופר-רגוע, נסה להריץ את המשחק / קובץ במכונה וירטואלית ותראה מה קורה שם. אם נקי שם אז אין בעיה.

ואגב, גם דום וגם הטירה הנאצית לא נוצרו כמשחקים חינמיים.

פורסם

בכללי לגבי וירוסים.. אני רכשתי את האנטי וירוס של esat, nod32 גירסה 8 דרך הספק שלי, בתשלום חודשי.. האנטי וירוס הזה מספיק חזק גם אם אני לר מריץ בדיקות אקטיביות? אני לא גולש בשום אתר מסוכן, ומוריד הכל מsteam או origin או uplay

פורסם
ואגב, גם דום וגם הטירה הנאצית לא נוצרו כמשחקים חינמיים.

והם לא משחקים חינמיים גם היום. המפיצה שלהם לא פשטה רגל, והם לא abandonware, אפילו אפשר לקנות אותם בsteam.

הנ"ל נכון גם להרבה משחקים אחרים שמופיעים באתרי abandonware למרות שבפועל הם עדיין בבעלות של המפיצות השונות ואת חלקם אפשר גם לקנות.

פורסם
בכללי לגבי וירוסים.. אני רכשתי את האנטי וירוס של esat, nod32 גירסה 8 דרך הספק שלי, בתשלום חודשי.. האנטי וירוס הזה מספיק חזק גם אם אני לר מריץ בדיקות אקטיביות? אני לא גולש בשום אתר מסוכן, ומוריד הכל מsteam או origin או uplay

כן

פורסם
  • מחבר

ישנם אלפי אתרים שרובם אני לא מכיר .

יתכן גם מצב שאתר מהימן לכאורה ניפרץ והושתלו בו משחקים נגועים ויתכן גם מצב אחר, שהאתר עצמו אינו מודע לכך שהמשחקים שהוא מאפשר להוריד ממנו נגועים בווירוס .

מה שאני טוען הוא ש :

you can never know

גם הרצה של משחק במכונה וירטואלית היא בעיתית אם המעבד הוא מעבד תקציבי ישן ואינו תומך במכונה וירטואלית כמו סידרת

i7

וגם אז אין שום ערבון שפעולת הוירוס אינה מתוזמנת להפעלה דחוייה ,לדוגמא חודשיים מתאריך התקנתו .

מה שאני בעצם שואל זה ,מהו טווח הזמן פחות או יותר,להערכתכם, מהרגע שבו וירוס מופץ ועד אשר הוא מיתגלה ונוצר כנגדו מענה הולם בדמות הכנסתו לעידכון השוטף של חתימות האנטי-וירוס ?

אגב ,דום והטירה הנאצית משנות ה 90 היו גירסת

sharewar

כלומר שלבים ראשונים חינמיים ורק אם אתה מעוניין בשלבים נוספים או אם אתה רוצה לתרום אז אתה יכול להעביר כסף למפתחים .

פורסם

אם מדובר על משחקים ישנים כמו דום, כל מעבד מודרני יריץ אותם חלק במכונה ווירטואלית. לא צריך i7.

פורסם
  • מחבר

דום היה רק דוגמא .

אני מיתכוון בעיקר למשחקים מהשנים האחרונות יותר .

פורסם

עדיין, לא צריך i7 בשביל להריץ מכונה ווירטואלית.

פורסם
  • מחבר

על איזו מכונה וירטואלית אתה ממליץ , כזאת שיכולה לעבוד בצורה סבירה על מעבד חלש יחסית ?

וכמה זמן להערכתך צריך להשאיר את המשחק עובד בתוך המכונה הוירטואלית לפני שאפשר להניח שהמשחק " נקי "?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים