פורסם 2015 באפריל 2210 שנים שלום לכולם.אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.mscאבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה.קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל.מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובדניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובדמהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע...יש עוד דרך?תודה מראש
פורסם 2015 באפריל 2210 שנים http://www.harishpalaniappan.com/archives/2013/03/windows-8homepremium-addingUsers.htmlתנסה מה שכתוב שם ב-Method 2
פורסם 2015 באפריל 2210 שנים מחבר השיטה השניה זה דרך הממשק המוגבל והמוזר של לוח הבקרה...אין שם קבוצות מקומיות או מאפיינים מתקדמים של יוזרים.יבגני, נראה לי שפשוט הגישה לשם נחסמה. אבל אני די בטוח שהממשק עדיין קיים פה.בכלל זה אני שואל אולי מישהו מכיר איזה טוויק (אפילו התעסקות קצת ברג'יסטרי) כדי להגיע לממשק הזה.
פורסם 2015 באפריל 2310 שנים אתה יכול להשתמש בממשק המוגבל של המטרו.תזיז את העבר לאחת הפינות ממול לTASKBAR, חכה שניה שיופיעו אפשרויות.כנס לSETTINGS, ואז לCHANGE PC SETTINGS, ואז לACCOUNTS.לחילופין, כנס לSTART של המטרו, תמשיך לרשימה המלאה של האפליקציות, ושם תוכל להיכנס לPC SETTINGS או לשים אותו בSTART לגישה קלה יותר בעתיד.
פורסם 2015 באפריל 2310 שנים מחבר כן אני מכיר את הפקודות דרך הCMD, תודה.פשוט רציתי את הממשק הנוח והמוכר...אבל כנראה שמייקרוסופט אוהבים לעשות שטויות....או שהיתה להם מכסת שינויים שהם היו צריכים לעמוד בה כדי שלא יגידו שזה אותו דבר כמו ווינדוס 7.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.