עבור לתוכן

מחפש ראוטר חדש ומעולה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אני מחפש לקנות ראוטר חדש. בתכלס לא צריך שיהיה בו איזה אפשרויות מתקדמות. צריך שיהיה יציב/מהיר/קל לשימוש.

הראוטר שיש לי כרגע הוא: D-Link DSL 2650U והוא עושה לי בעיות כבר כמה זמן של התנתקויות פתאומיות מהאינטרנט בזמנים משתנים (התחיל בשבועיים האחרונים. לפני זה עבד מעולה ולא היה אף פעם התנתקויות). עשיתי לו ריסטרט כמה פעמים גם מבחינת פיזית וגם בהגדרות שלו וזה לא פתר את הבעיה.

אז לסיכום אני רוצה לקנות ראוטר חדש וזה הדרישות שאני צריך:

1. מהיר

2. קל לשימוש

3. יציב

4. תקציב: 200 - 500 ש''ח

5. נחשב מעולה ועם ביקורות טובות

תודה לעוזרים

• תגובות 35
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

tp-link 1043nd v2

זה מצויין ונפוץ מאוד בחנויות

פורסם
  • מחבר

חשוב לי מהארץ

פורסם
אז קיבלת תשובה טובה

נגיד שהתשובה שלו הייתה לא, מה לדעתך מומלץ לקנות מחו״ל?

פורסם

אבל התשובה שלו היא כן, אז זה לא רלבנטי כי אין למוצרים מחול אחריות בארץ

פורסם
  • מחבר

עוד הצעות חוץ מtp-link 1043nd v2?

ודרך אגב בזק בינלאומי תומכים בtp-link 1043nd v2?

פורסם

אין קשר בין התשתית או הספק לראוטר.

תבחר כל אחד שתרצה

פורסם

מצטרף להמלצה על הTP LINK.

פורסם

מעניין שכל הביקורות ב ZAP עליו די פח עם ה FW המקורי. בארץ אני מבין שמוכרים אותו עם קושחה יעודית לארץ, האם היא דואגת להיות מעודכנת אחרי העדכונים של היצרן מחו"ל ?

פורסם

למה אתה מתייחס לביקורות בזאפ?

ולי יש את ה4003 (הגרסה עם ה5GHZ) והוא אכן מגיע עם קושחה מותאמת אישית לישראל. עד כה הוא עבד מצוין ולא מצאתי שום סיבה לשנות לו גרסת קושחה.

פורסם

מה ההבדלים בין ה TLWDR4300 ל TLWR1043ND ?

פורסם

בתדר 2.4 ה-1043 יותר טוב עם מרחק ועוצמה עדיפים על פני ה-4300

בתדר 5 יש ל-4300 יתרון מאחר ול-1043 אין כזה תדר אבל קח בחשבון שהטווח שלו קצר והוא מתאים יותר למחשבי מולטימדיה

אם אתה משתמש בחיבור האלחוטי למחשבים אחרים וטלפונים ניידים ה-1043 מצויין הוא גם פשוט יותר בממשק

פורסם

אני רכשתי את ה4300 מכיוון שיש לי בבית המון מכשירים ניידים שהיו תוקעים לי את הרשת עם המחשבים הרגילים,

לכן המחשבים הרגילים שלי מתחברים ב5GHZ מכיוון שהם בטווח קצר מהראוטר ובאותה קומה בזמן שכל המכשירים הניידים מתחברים ב2.4GHZ ועל ידי כך מנעתי את התקיעות וההאטה שהייתי חווה עם הראוטר הקודם.

אם 2.4 מספיק לך אז ה1043 בהחלט מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים