עבור לתוכן

אוזניות למחשב, סביב ה1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות אוזניות חדשות למחשב (ואולי גם לנסיעות, אני משרת בדרום אז יש לי הרבה נסיעות)

מאוד חשוב לי הסאונד והנוחות, אלחוטית זה בונוס אבל לא חובה

עד עכשיו אני עם הshure 750DJ ותכלס אני לא מרוצה מהסאונד שלהם, הוא מאוד שטוח והבס לא טוב

אני לא איזה פריק של באסים ואני לא רוצה בס שיפגום באיכות, אבל כן חשוב שהוא יהיה איכותי ושישמעו אותו כמו שצריך

הסגנון מוזיקה שלי הוא בעיקר טרנסים אינפקטד אלקטרונית ורוק (אם זה משנה)

התקציב שלי נע סביב ה1000 שקלים, אפשר קצת יותר אבל מעדיף שלא

אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם ההבדל במחירים הוא משמעותי,

אם ההבדל הוא פחות מ100 שקל מעדיף לקנות בארץ ושתהיה אחריות

תודה רבה אנשים!

פורסם

השור הם אזניות מאוד לא מאוזנות, שזה בעצם ההפך הגמור(!) מאיך שתיארת את הסאונד כ'שטוח' שבשפה המקצועית מתארת "היענות תדרים שטוחה" (frequency response) שזה המחמאה הכי גדולה שאפשר לומר על כל ציוד אודיו כלשהו! סתם לידע כללי, אני ער כבר 30 שעות רצוף וכותב ללא עכבות ווט סו אבר

אם תראה את המדידות שעשו לאזניות שלך תראה שהגרף שלהם ממש לא שטוח. מה אני אומר בעצם?

תאר לעצמך אקולייזר שבו כל הכפתורים בדיוק במצב שטוח - על אפס DB , עכשיו אתה שומע יפה ונקי והכל סבבה .. אם תזיז את הכפתורים למעלה למטה באופן רנדומלי אתה תשמע שהסאונד כבר לא כל כך נחמד

מקווה שהבנת את הנונסנס שלי xD

שמעתי דברים טובים על אודיו טכניקה WS99

האמת שכמעט קניתי אותם לעצמי איזה פעם, בסוף לא עשיתי את זה כי אני איש של אוזניות פתוחות וגם ככה יש לי פה אזניות סגורות שלא בשימוש

JVC HA-SZ2000 אם הגודל והמשקל (כמעט חצי קילו) לא מרתיע אותך . .

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון, בעבר מישהו אמר לי שיש להן צליל שטוח וככה זה נשאר לי בראש :)

הJVC באמת משכו לי את העין (אני קורא בפירוט גם את זה: http://www.head-fi.org/a/headphone-buying-guide )

אבל מאוד מרתיע אותי המשקל שלהם, הshure שוקלות 350 גרם בערך ואחרי איזה זמן זה כבר מתחיל לכאוב (אבל זה אולי גם בגלל שהריפוד שלהן בקשת מהונדס בצורה דפוקה לגמרי)

החלטתי שהבאס יותר משמעותי לי ממה שחשבתי, לאחר עוד קצת תחקיר נתקלתי באודיו טכניקה ATH-ES10, מה אתה אומר עליהן?

פורסם

אני משתמש בShure SRH940 ביחד עם מגבר נייד Fiio. שילוב מצוין ואוזניות ממש טובות, באמת.

אם אתה רוצה לשמוע אותן, אני באיזור רחובות ומגיע לתל אביב מספר פעמים בשבוע

פורסם

כשאני קורא את מה שאתה כותב מה שמצלצל לי זה Beyerdynamic DT770 בגרסת ה-32Ohm (לא צריך הגברה, אבל כל המוסיף...). גם נופל בום בתקציב

הבנתי למה אתה מתכוון בשטוח - סאונד רזה, לא עשיר ולוקה בנמוכים. ה-770 הן בדיוק ההפך - הרבה מאוד גוף לצליל, פירוט מתקדם מאוד וכד'.ובעיקר, הרבה מאוד באס. אבל כזה שלא משתלט בכלל על השאר ולא עושה דיסטוריישן או הרגשה כללית של סאונד "מלוכלך". יותר עמוק ופאנצ'י.

פורסם

טיפה מעל התקציב יש את ה-beyerdynamic custom one pro.

שקלתי לקנות אותם ובסוף קניתי את ה-ATH-M50X של audio technica רק כי השגתי דיל טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, אבדוק ביקורות על ה

DT770 ואת הcostume one pro

אני כנראה יקנה את האוזניות מאיביי (ההבדל במחירים בין איביי לארץ גדול מדי כדי שאני אקנה פה) אז אפשר להגיד שהתקציב יותר גבוה, כי לדוגמה גם הDT770 וגם הPRO עולים באיביי פחות מ700 שקל,

ולא שאני בגישה של מה שיותר יקר יותר טוב, אבל השאלה היא אם אין אוזניות יותר טובות בעוד קצת כסף..? (למרות שהקצבתי לעצמי 1000 שקל אני לא רוצה לחסוך, אין לי בעיה להוסיף קצת כדי לקבל את המקסימום :) )

פורסם
  • מחבר

אגב מה אתם אומרים על Bose QC25? אני קצת מתבייש אבל אני מתחיל לגלוש לכיוון ביטס סטודיו (לא לסקול אותי בבקשה) והQC25 נראים כמו מתחרים ראויים

פורסם

אל תתקרב לביטס אף פעם. אלא אם כן אתה רוצה רק באס (שגם כן חוץ מפאנץ' רועד ומלוכלך אין לו כלום) וכלום מעבר לזה בסאונד. כל אוזניות שתביא במחיר של -כל- דגם של ביטס יהיו פי כמה יותר טובות בסאונד.

בכל אופן, אני הייתי נוטה יותר לכיוון של 770. מודה שלא שמעתי את הקוסטום, אבל הרבה הדפייז חושבים שה-770 נשמעות הרבה יותר טוב בעוד שה-COP בעלות באס בוצני ומשתלט מדי (מידים עמומים ונמוכים. זה נקרא V shape)

פורסם
  • מחבר

אני אוכל פה כאפות, אני קורא על כל האוזניות שאתם ממליצים לי וכל פעם יש איזה פאק קטן ואני ממש מפחד לקנות ככה לפי נתונים יבשים.. יש איזה מקום במרכז שאני יכול ללכת ולשמוע איך האוזניות נשמעות?

פורסם

יש את דיאז בראשון. תרים טלפון ותבדוק אם יש להם להשמיע לך את שתי אלו (הם מוכרים אותם אז...)

פורסם

באוזן השלישית בתל אביב יש כמה דגמים של בייר ובניהם DT770 ו- COP

ממש ממול בדיזנגוף סנטר יש את קילומבו עם מבחר גדול להאזנה של סנהייזר ועוד..

בדיאז בראשון עשו לי פרצוף כשביקשתי לשמוע

פורסם

הייתי בדיזינגוף סנטר ולא היה להם שום אוזניות של beyer. או שזה היה כלי זמר? (לא לגמרי בטוח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים