פורסם 2015 באפריל 2110 שנים ערב טובבפורום אינטרנט אין קול ואין עונה יש לי חבר שיש לו במשרד ראוטר cisco 881w שנרכש באופן פרטי על ידו עכשיו באיזור שלו תשתית בזק רופפת כל שני וחמישי לכן הוא עבר הוט ל 12/1 אם חיבור בחייגן לספק באופן מפתיע תשתית הוט יציבה יותר מזאת של בזקעכשיו השאלה היא איך אני מגדיר בסיסקו חייגן l2tp לכיוון הספק? בזמנו הגדרתי חייגן pppoe בתשתית בזק אבל לא יצא לי להגדיר חייגן l2tp לכיוון ספק בתשתית הוטיש פה למישהו קישור או מדריך זריז שיכול לעזור לי?
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים כנס להגדרות של הראוטר ושם בהגדרות של האינטרנט (אולי נקרא WAN) תבחר L2TP.תכניס שם משתמש וסיסמה, וזהו.לא קשה.בחלק מהראוטרים אין L2TP, אז אפשר לנסות PPTP אולי הספק שלך תומך.
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים רק שלמוצר הזה אין GUI והכל מוגדר מתוך IOS.לפותח הדיון - מה בעצם השאלה? אתה לא מצפה שישלחו אותך לגוגל, נכון? נערך 2015 באפריל 2210 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים ראה הגדרות:pseudowire-class hotencapsulation l2tpv2ip local interface fastEthernet4 - הפורט שמחובר לכיוון המודםinterface FastEthernet4des To HOT Modemip address dhcpinterface Virtual-PPP1ip address negotiatedip nat outsideip virtual-reassembly inkeepalive 2ppp pap sent-username xxx password 0 PlainText - XXX - שם משתמש. PlatinText - הסיסמה שקיבלת מהספקית שלך.no cdp enablepseudowire Hot-IP 1 pw-class hotHot-IP השרת שאליו צריך להתבצע החיוג (תלוי בספקית).
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים מחבר ראה הגדרות:תומר אתה מלך!! תודה רבה אחי עובד פצצה!Multicoreהשאלה מספיק מפורטת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.